Kde to expí
- bleptys
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:bleptys#2344
Zdravím všechny farmáře,
otázka je jednoduchá: Kde to expí.
Ja jedu osobně katedrály 4 patro, jiní zase jedou keepy a viděl jsem i lidi co jedou tzv. COTA Crypt of the ancients. A tak jsem na rozpacích co mám vlastně běhat. Předem upozorňuji, že jakekoliv praktiky k ziskání paragonu se mi neštítí, nejsem typ příběhového hráče chci jen vědět kde to nejlépe sype experience!!! Moc děkuji s pozdravem Bleptys.
otázka je jednoduchá: Kde to expí.
Ja jedu osobně katedrály 4 patro, jiní zase jedou keepy a viděl jsem i lidi co jedou tzv. COTA Crypt of the ancients. A tak jsem na rozpacích co mám vlastně běhat. Předem upozorňuji, že jakekoliv praktiky k ziskání paragonu se mi neštítí, nejsem typ příběhového hráče chci jen vědět kde to nejlépe sype experience!!! Moc děkuji s pozdravem Bleptys.
CZSK Komunita
- bleptys
- Gorebelly
Re: Kde to expí
vubec se nestydte zdelit kde treba casto nalezate tzv. pool studny kde by to mel clovek omrknout nez se pusti do expu XD
CZSK Komunita
nejvic to expi tam kde vidis lidi co nejvic epxi = catedrala 4 a cota...
jinak to asi nebude o studu, ale spis o nazvu a zbytecnosti topicu
jinak to asi nebude o studu, ale spis o nazvu a zbytecnosti topicu

jednoznačne COTA na T6 v dobrej parte, mne to najrýchlejšie išlo z wizardami v parte, tí sa mi zdajú teraz dosť OP
Tu by som si neodpustil poznámku k tomu expeniu. Pred patchom sme farmili Decaying Crypt, už to sa mi zdalo na hrane. A teraz je to ešte horšie, úplny "Brainwash" v tej COTA. Takže čo sa týka power expenia, z kaluže do blata
Snáď ľudia po príchode RoS o ohlásenia Ladderu, sa vykašlú na paragony a začnú si viac užívať pestrosť sveta Sanctuary
Tu by som si neodpustil poznámku k tomu expeniu. Pred patchom sme farmili Decaying Crypt, už to sa mi zdalo na hrane. A teraz je to ešte horšie, úplny "Brainwash" v tej COTA. Takže čo sa týka power expenia, z kaluže do blata

Snáď ľudia po príchode RoS o ohlásenia Ladderu, sa vykašlú na paragony a začnú si viac užívať pestrosť sveta Sanctuary
http://eu.battle.net/d3/en/profile/TalRasha-2799/
http://darkd3.com/
http://d3up.com/
Paragon - 414
CLAN - EOS / Elders of Sanctuary
http://darkd3.com/
http://d3up.com/
Paragon - 414
CLAN - EOS / Elders of Sanctuary
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
tiez sa mi dobre expi od fallen star act 1 po kill diablo act 4
)) pekne pomaly torment 1
) ved nemusi prsat, ked kvapka.. aj tak tie expy na paragonoch skacu jak dive..

Tak mě třeba expení baví. Zatímco paragon pointy mě zásadním! způsobem boostly na DPS a Toughness, tak z dropu není šance na žádný upgrade, vše je crap, navíc pro mě jako casuala je efektivní hraní jediná šance, aby mi "neujel vlak" před ostatníma. Mě zase nic neříkaj achievy. Na bounties a rifty v partě se ale těším, jen doufám, že po 20 hodinách nepřestanou padat upgrady a nespadne to zase do COTA like runů.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Pri cote nam to vzdy zrusi partu od coho to moze byt ?
To je asi bug, stane se to když leader party opustí hru dříve než ostatní. Mám takový pocit.

Jop je to tak, odpozorovali jsme to kdyz sme vcera chodily COTA. Wizard mel plno programu a blbosti pustenejch a tka mu to loadovalo nejdele a nas to furt kopalo. Jak si resetl PC a vse povypinal tak uz to slo v pohode. Takze leavovat musi ten co ma nejslabsi komp 

- bleptys
- Gorebelly
Malthael farming byl fixnut, číhat na chat v rift it forward taky není to pravé
. Teď sjíždím clear bounty na T5 víš už to nevytáhnu a je za to krasných 60M exp během chviličky. Chci se zeptat jestli nemáte nějakou zkušenost s power levlingem.
Budu nadšen když se zdržíte komentářů tipu e-penis, cheater, požitek ze hry. Moc děkuji

Budu nadšen když se zdržíte komentářů tipu e-penis, cheater, požitek ze hry. Moc děkuji

CZSK Komunita
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Na HC skvele funguje komunita Got Boosted, maj i webovky. Jsem na mobilu, tak nevim jestli hrajes SC nebo HC.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 17.07.2014, 20:14 hod., celkem upraveno 1 x.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
co na SC chceš powerlevelit? Jeslti hraješ normálně, tak už musíš mít všechny postavy dvakerát dávno doexpený
powerleveling se dělá spíš na HC když někdo chcípne a nechce ztrácet čas expením...kdybys zavítal na HC, tak tě klidně potáhnu...

- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
powerlevlit paragon levely ju?
to je celkem zbytečný mi přijde...já ted sem si dal cíl, že chci být miliardář a tak farmím goldíky, to je aspon k něčemu 

A jak farmíš goldy? Určitý bounties? nebo jedeš prostě bountis jenom, kvůli odměnám atd.? Já už mám vše co sem chtěl, takže teď taky jen šetřím 

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Me chytl barb a pak se vrhnu na dh a monka, goldu ubejva.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Kdyby jste na HC nekdo expili tak bych se pridal....rad bych si udelal crusadera nebo barba do zalohy:)
EDIT: Hulk by se taky pridal...muzeme se nejak kdyztak potahat navzajem....
EDIT: Hulk by se taky pridal...muzeme se nejak kdyztak potahat navzajem....