Chtěl bych se s vámi podělit o jeden tip, jak farmit goldy, itemy, i nějaké ty expy

Začalo to tím, že jsem resetnul příběhovou linii a hrál od začátku... když jsem plnil první quest a zabíjel monstra Wretched Mother, přišlo mi, že dost často dropují raritní itemy... jakmile zabijete bosse (součást questu), mothers z lokace zmizí... když si však dáte quest odznova (část Rumford at the gate), matky tam opět jsou

A nejen to... quest vám říká, že musíte zabít tři matky... dostanete odměnu ve formě goldů a expů (u mě, Torment I, to čítá 2,244,000 XP a 18,960 Gold)... a jak to tak vypadá, vývojáři tohle zapomněli odstranit

Takže je můžete chodit do nekonečna a pokaždé dostanete tento bonus (který byste jinak dostali normálně jen za první splnění questu)
Za dnešek jsem udělal cca 40 runů, padly 4 legendární itemy, 25 runů jsem si detailně zaznamenal... tady je to, na co jsem přišel:
Počet matek v lokaci: 5 - 6 (šestá je blízko bosse, někdy se vygeneruje, někdy ne... šance na vygenerování je cca 50%) + boss
Každá matka něco dropne... většinou raritní item, magický, nebo goldy
První matka (hned za městem) má nejhorší drop, 80% šance na magický item, 20% raritní
Ostatní to mají přesně naopak - 80% na raritní, 20% na magický nebo goldy
Matka - boss dropuje 1-2 raritní itemy (je to zhruba 50% na 50%)
Za jeden run získáte v průměru 5 raritních itemů
Raritní itemy se mohou vygenerovat jako legendární

Co se týče mých 4 legendárek, 3 droply z bosse a jedna z normální matky
Pokud se soustředíte pouze na matky, budete ignorovat elity / podzemní lokace a soustředíte se hlavně na rychlost (tomu uzpůsobíte skilly a gear), dáte jeden run klidně za minutu a půl... když se vezme v úvahu, že musíte znovu přehodit questy, teoreticky by se dalo dát až 30 runů za hodinu... to by teoreticky dalo 3 legendárky a skoro 1M goldů (na Torment I)
Já osobně ale nikam nespěchám, zabíjím i elitky a chodím i případné dungeony... v lokaci, kde je matka - boss, vždy najdu elitku a pokud se tam vygeneruje dung, jdu tam... často tam je goblin)
Takový run mi dá cca 50K goldů (s prodejem raritních itemů) a 11M XP (Torment I, bez Hellfire ringu a rubínu v helmě)
...a nejsem si jist, jak toto funguje s datadiskem

Stálo by to za zkoušku, jestli to tak je i tam...
Snad jsem někoho inspiroval

I když asi budete chodit spíš adventure mod místo story, můžete toto někdy zkusit... alespoň dokud to nenerfnou

Přeju příjemné hraní