Born´s Key (Born´s Coman set)
Essence of the Twin Seas (Captain Crimson set)
Shawes#2825
16:30-21:00
T4-T5
Pozerám pozerám a fakt neviem načo by bol dobrý.zahron píše:Aughild set je dle mého 2x lepší a jedinou konkurenci má ...
Zajímavé, tak to mám asi současně pěknou smůlu i štěstí. Nikdy mi nebavilo zakládat dokola hry a čekat až tam bude konkrétní bountie. Nejvíce hraju A1 bounties, takže jich mám odehráno docela hodně a přesto zatím jen jedna esence na Born (párkrát se správná boutny objevila, tam jsem musel mít smůlu, protože dle pravděpodobnosti na esenci bych jich měl na daný torment mít už více, náhoda je ale náhoda, málo pokusů aby se to blížilo pravděpodobnosti se kteoru má padat). Možná tedy něco málo času věnuju zakládání her a hledání bounties.mdmT píše:Born stačí najít bounty v a1 cemetry - jednu z těchto bounties - Kill Lucious the Depraved, Kill Digger O'Dell, Kill Dataminer , Kill John Gorham Coffin - je jich celkem hodně a otvírají se poměrně často, na HC to chodím T3 solo ať to padá a do půl hodiny mám 3 kousky ...
Co je už trošku průšvih je materiál na captain set, protože ten reálně padá jen ze 2 monster a jedno z nich nemá bounty, bounty má pouze v A2 howing plate ( píšu to z hlavy, tzn. blbě, ale pochopit to snad jde ) a je to bounty Kill Razormouth ... A za se sebe můžu říct,že mi tato bounty nenaskočila snad 100x po sobě, tzn. toto nejsem schopnej nalovit ... Tzn. pokud by to náhodou někdo lovil na HC T1-T4 a hrával mezi 20-24h večer, tak se rád připojím ... Sorry za super dlouhej post, ale snad někomu ty lokace pomůžou ( jako že najít je v googlu je otázka 5s :-) ..