Farma craft materiálu

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825
Farma craft materiálu

Příspěvek od Snowfist » 29.04.2014, 08:21 hod.

Rád bych tímto tématem sdružil hráče kteří farmí craft materiály. Některé esecne je opravdu nudné hledat sám, proto bych rád kdyby jste napsali jaký craft mats potrebujete farmit v závorce název setu, váš battletag, hodinu kdy býváte on-line a obtížnost na kterou by jste to chtěli farmit . Pak by jsme složili bandu ve které by každý sám hledal bounty ve kterém je rare ze kterého craft mats dropuje a až by ho našel nainvitoal by ostatní.Tím se výrazně zvýší efektivita i zábava :)

Born´s Key (Born´s Coman set)
Essence of the Twin Seas (Captain Crimson set)
Shawes#2825
16:30-21:00
T4-T5

Mlok
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mlok#2413

Re: Farma craft materiálu

Příspěvek od Mlok » 29.04.2014, 09:55 hod.

Na Captain set to dělám tak, že v každé hře se vždy dívám jestli není Bounty: Kill Razormouth a když je, tak splním. Přitom ale běžně hraju něco úplně jiného než Bounty ACT2.
A začal jsem to nedávno a esence už nějaké mám. A přijde mi, že jich budu mít za chvíli spoustu.

Bohužel stále mi ne a ne padnout plánek na Captain set, takže si esence zatím můžu nechat tak akorát zarámovat.

Horší je to s Born's setem. I když hraju převážně Bounty ACT1 a mám jich nahráno poměrně dost, tak zaítm pouze 1 esence (i když jsou tam ty questy 2, tak se mi moc neobjevují, je ale pravda, že jsem nikdy neřešil znovuzakládání hry abych měnil questy, prostě založím a hraju). Ale zase už mám aspoň plánek. Tady zřejmě nebude zdaleka stačit jen z Bounty questů a bude třeba chodit cíleně jen samotné Crypty.

Daleko více bych ale potřeboval Captaina. Born set bude mít smysl až s hodně slušným rollem, protože zbraň a ramena mám slušná a nerad bych za získání 10% redukce cool down toho zase moc ztratil.

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 29.04.2014, 09:58 hod.

Když je nakousnuto zakládání hry pro questy na craft materiály.

Není nějak omezeno časté zakládání her jako bylo v D2? Já zatím nikdy opakovaně více her za sebou s okamžitým ukončením hry nezkoušel.

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 29.04.2014, 10:14 hod.

Zřejmě není na hc protahujeme přes hell rift bounty a nikdy nebyl problém
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Snowfist
Gorebelly

Příspěvek od Snowfist » 29.04.2014, 13:14 hod.

já zakladám třeba i 15her za sebou a nikdy mě to nekoplo...tak co šel by dneska někdo na ten born či captain? :)

zahron
Wraith
BattleTag:zahron#2939

Příspěvek od zahron » 29.04.2014, 16:55 hod.

Aughild set je dle mého 2x lepší a jedinou konkurenci má snad jen Ashera a Cain, ale samozřejmě záleží na buildu - každopádně kdo by chtěl cíleně farmit:

Tormented esence z Maghdy nebo Entsteing plate na Aughild tak ať si mě přidá :)
Obrázek

Snowfist
Gorebelly

Příspěvek od Snowfist » 30.04.2014, 06:57 hod.

Aughild set je samozřejmně výborná věc, ale s CDR mi moc nepomůže. Každopádně včera výborná farma, to na čem bych strávil 5hodin, bylo za 1,5hodin hotovo :) škoda blbých craft rolů, ale to se poddá....pokračování tento čtvrtek až neděle :)

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 30.04.2014, 11:51 hod.

Born's key je docela easy na farmenie, kedze je mnoho miest odkial to pada. Staci prejst vsetky krypty na cemetery a bud je rare vonku alebo dnu. Farma je zabavna kedze popri tom mozete splnit side eventy, kde z jedneho pada na Aughilde, tak isto ako sa ide pre Leroic crown tak tam pada material na craft shieldu.

Moja klasicka farm cesta bola Cemetery of Forsaken -> Sewers of Caldeum.

V Sewers of Caldeum je rare krokodil, kde pada material na Crimson a este je tam jedna rarka, mini eventik s truhlou a pada taktiez na Aughild craft.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 30.04.2014, 12:37 hod.

Na aughild chodim bounty na konkrétní monstra a event.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 30.04.2014, 13:16 hod.

Born i Aughild je naprosto bez problémů, toho se dá nafarmit za hodinu 5-10 kusů ... Born stačí najít bounty v a1 cemetry - jednu z těchto bounties - Kill Lucious the Depraved, Kill Digger O'Dell, Kill Dataminer , Kill John Gorham Coffin - je jich celkem hodně a otvírají se poměrně často, na HC to chodím T3 solo ať to padá a do půl hodiny mám 3 kousky ... Aughild je sranda taky, ten může být v mraky bouties, tzn. opět jen otvírat bounty a hledat konkrétní :
AI, Defiled Crypt, The Matriarch's Bones Event, Lord Dunhyld (Event spawn Enraged Phantom), Bounty: The Matriarch's Bones
Act I, The Festering Woods, Feklar's Ghost (Rare spawn Enraged Phantom), Bounty: Kill Feklar's Ghost
Act I, The Festering Woods, Hawthorne Gable (Rare spawn Enraged Phantom), Bounty: Kill Hawthorne Gable
Act II, Sewers of Caldeum, Shade of Nar Gulle (Rare spawn Enraged Phantom)
Act II, Sewers of Caldeum, Chiman's Curse Chest mini Event, Raziel (Event spawn Enraged Phantom)
Act II, Unknown Dephts, The Archivist (Event spawn Enraged Phantom), Bounty: Kill The Archivist
Act II, Tomb of Khan Dakab, Spirit of Khan Dakab (Event spawn Enraged Phantom), Bounty: Lost Treasure of Khan Dakab
Act II, Realm of Shadow, The Tomekeeper (Rare spawn Enraged Phantom), Bounty: Kill the Tomekeeper

Co je už trošku průšvih je materiál na captain set, protože ten reálně padá jen ze 2 monster a jedno z nich nemá bounty, bounty má pouze v A2 howing plate ( píšu to z hlavy, tzn. blbě, ale pochopit to snad jde ) a je to bounty Kill Razormouth ... A za se sebe můžu říct,že mi tato bounty nenaskočila snad 100x po sobě, tzn. toto nejsem schopnej nalovit ... Tzn. pokud by to náhodou někdo lovil na HC T1-T4 a hrával mezi 20-24h večer, tak se rád připojím ... Sorry za super dlouhej post, ale snad někomu ty lokace pomůžou ( jako že najít je v googlu je otázka 5s :-) ..

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 30.04.2014, 13:22 hod.

zahron píše:Aughild set je dle mého 2x lepší a jedinou konkurenci má ...
Pozerám pozerám a fakt neviem načo by bol dobrý.

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 30.04.2014, 13:41 hod.

Tak aughild set je skvělej ( neporovnávám s jinejma to je hrozně individuální ) - za 2 ks setu ( s Royal ringem ) má 15% dmg do elit a 15% redukci od elit ... Nevím který jiný 2 ks equipu toto dají ...

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 30.04.2014, 13:42 hod.

Jedna zajímavá možnost jak farmit Essence of Twin seas je třeba tahle - v Campaign modu samozřejmě :)

http://www.youtube.com/watch?v=_16OaYXa_DE

Jinak já jsem borns key nafarmil přes luciuse depraved, který spawnuje v Cemetery (do krypt jsem šel jen tehdy, když tam byla bounty) a jinak Kill Razormouth bounty, která je ale opravdu hodně vzácná (bohužel).

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 30.04.2014, 13:49 hod.

mdmT píše:Born stačí najít bounty v a1 cemetry - jednu z těchto bounties - Kill Lucious the Depraved, Kill Digger O'Dell, Kill Dataminer , Kill John Gorham Coffin - je jich celkem hodně a otvírají se poměrně často, na HC to chodím T3 solo ať to padá a do půl hodiny mám 3 kousky ...

Co je už trošku průšvih je materiál na captain set, protože ten reálně padá jen ze 2 monster a jedno z nich nemá bounty, bounty má pouze v A2 howing plate ( píšu to z hlavy, tzn. blbě, ale pochopit to snad jde ) a je to bounty Kill Razormouth ... A za se sebe můžu říct,že mi tato bounty nenaskočila snad 100x po sobě, tzn. toto nejsem schopnej nalovit ... Tzn. pokud by to náhodou někdo lovil na HC T1-T4 a hrával mezi 20-24h večer, tak se rád připojím ... Sorry za super dlouhej post, ale snad někomu ty lokace pomůžou ( jako že najít je v googlu je otázka 5s :-) ..
Zajímavé, tak to mám asi současně pěknou smůlu i štěstí. Nikdy mi nebavilo zakládat dokola hry a čekat až tam bude konkrétní bountie. Nejvíce hraju A1 bounties, takže jich mám odehráno docela hodně a přesto zatím jen jedna esence na Born (párkrát se správná boutny objevila, tam jsem musel mít smůlu, protože dle pravděpodobnosti na esenci bych jich měl na daný torment mít už více, náhoda je ale náhoda, málo pokusů aby se to blížilo pravděpodobnosti se kteoru má padat). Možná tedy něco málo času věnuju zakládání her a hledání bounties.
Když jsem zkoušel jít bez bounties crypty, tak jsem jednou prolezl všechny a nic. Možná ale jen zase smůla a bývají tam často.

Naopak Captain jsem až nedávno začal sledovat bounty Kill Razormouth a to jen při každém hraní bounty nebo riftu (tedy žádné opakované zakládání her) a už mám 3 esence.

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 30.04.2014, 14:16 hod.

No můžu ti říct, že 3 esence je hrozně málo. Je třeba mít tak aspoň 10, abys mohl mít šanci vykraftit rozumný set o 2 až 3 itemech...hold málokomu padne super roll napoprvé..já jsem těch borns key vypotřeboval asi 20, než mi padlo to, co nosím :)

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 30.04.2014, 14:32 hod.

To je mi jasné, že 3 esence stačit nebudou. Počítám, že když budu chtít opravdu pěkný roll, tak nemusí ani 20 stačit. To bylo jen jako příklad, jak bez téměř jakékoliv snahy mám už 3. Jsem se po nich začal dívat až od začátku tohoto týdne a to bez opakovaného zakládání her. Muselo to ale být prostě štěstí a další určitě půjdou hůře.
A oproti tomu bounties A1 jedu celou dobu od začátku RoS.

Born zatím moc neřeším, protože spoustu věcí bych raději dříve. U Borns budu potřebovat opravdu hodně dobrý roll, aby to stálo za to vyměnit. Sice 10% cool down redukce by se hodila, ale zase ne za každou cenu. Zbraň a ramena kam Born přijde mám velmi slušná, takže se to bude nahrazovat obtížně. Ale začínám uvažovat, že bych udělal druhý kousek Born setu dočasně armor. Tam sice nakonec nemůže zůstat, ale Vyr set budu hledat nejspíš ještě dlouho, takže to třeba bude i na delší dobu. A ramena Borns už mám ne úplně špatná, i když horší než co aktálně nosím. U zbraně to ale tak dobré nemůže být u Borns meče nikdy, protože u Slorak madness je jeden primární stat k dobru (a k tomu mám i slušný roll dmg + to co je podmínkou, tedy int + 10% CD + díra).

Oproti tomu Captain mi přinese navíc aktuálně hodně potřebných Reduces all resource costs by 10% (mohl bych pak zase přejít na pinpoint barier, což je hodně velký rozdíl dmg i tougness) a k tomu to nebude tak náročné měnit za aktuální věci. Esenci na captaina bych tedy klidně hned začal cíleně farmit více, ale když není plánek, tak jen v každé hře sleduju (ale opakovaně nezkládám hry) jestli není příslušná bounty a více neřeším.

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 30.04.2014, 16:16 hod.

ja nejak nemam stastie na tie bounty na Born's key, ako teraz ich mam aj 8 mozno viac, ale ked som ich potreboval tak asi pol hodinu som resetoval hru a ani raz na to bounty nebola :D vzdy ked tak Jar of Souls. Tak som to zacal chodit ako som pisal, presiel vsetky krypty a ono to uz nadropovalo same. :)
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 01.05.2014, 11:26 hod.

... firdecku díky za ten návod na captain přes campaing mode, je to jednoznačně nejlepší způsob ...

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 01.05.2014, 11:48 hod.

Vecer budu farmit taky

Freezac
Quill Rat
BattleTag:Freezac

Příspěvek od Freezac » 01.05.2014, 12:34 hod.

Nepofarmil by někdo Malthaela pro Reaper's Fear? Hraju převážně odpoledne a večír.
BT Freezac#2418

Odpovědět

Zpět na „Obecně“