Sevas ; )-
potřeboval bych poradit, GeForce ovladače, začly využívat tuto funkci ukladání některých dat na HDD/SSD místo využítí procesoru. Ale, jelikož mám HDD a procesot I7, zajímalo by mě, zda se jen neosírám o výkon, dík : ) SSD je v plánu, ale né tak brzo, tak prosím neradit, kup SSD ; )-
Geforce-mezipaměť shaderu
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: Geforce-mezipaměť shaderu
A zase mě napadá, že pro SSD by to byla možná časem vražda, jelikož by se dřív opotřeboval.
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Geforce-mezipaměť shaderu
Nejvetsi brzda byva grafika a net, pak procesor, a SSD neni az tak nutny, kdyz mas HDD v poradku, obcas defragmentovany a bez vadnych sektoru. Aspon z moji zkusenosti.
SSD - diablo zas tak moc na disk nepise a SSD se dava casto jako bootovaci disk - tak v tom bych problem nevidel.
SSD - diablo zas tak moc na disk nepise a SSD se dava casto jako bootovaci disk - tak v tom bych problem nevidel.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)