Horadric Caches & Rift Guardians a iná pomoc

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
sgtmajfoley
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:sgtmajfoley#2877
Horadric Caches & Rift Guardians a iná pomoc

Příspěvek od sgtmajfoley » 19.05.2014, 16:18 hod.

Čau, nie je lepší pocit ako keď človek niekomu pomôže. Alebo ako sa hovorilo jeden dobrý skutok na každý deň. Tak ale poďme k veci.

Robím denne bounty alebo rifty na T6, spravím bounty alebo rift a idem ďalej, tak prečo sa nepodeliť. Preto som sa rozhodol zrobiť tento thread, keďže sa niekto pridá a bude nás viac. :D

Čo vlastne ponúkam/e:

(nasledujuca help je čisto náhodná, pokial robim/e rifty alebo bounties tak určite dáme vedieť)

-T6 Horadric caches (bounty su už hotové, invitnú sa ďalší traja a quest sa odovzdá)
-T6 rift guardians (boss má okolo 5% HP, invitnú sa ďalší traja a spolu zabijeme guardiana, reopen je dobrovoľný)
-T6 farma craft materialu (rare champ má okolo 5% HP, invitnú sa ľudia čo majú záujem a spolu ju zabijeme)
-T6 hell rifty (obcas s kamosom z nudy robime hellrifty, idealne miesto na powerlvling, 1-3 ludia hladaju a 4. sa pripoji a dostane expy)

(pomoc podla času, nálady, možností atď.)

-T1-T6 rifty (vaše kľúče a vy otvárate, zato máte čistý a rýchly clear)
-T1-T6 bounties (radi pomôžeme, nejaký split farm atď.)
-T1-T6 class rift (raz za čas zorganizujeme rift groupu zloženú z rovnakých class a tým pádom je väčšia šanca na drop vašej vysnenej legendárky)
-random help (zabitie bossa, uberky, farma matrošu atd...)

Kde túto pomoc nájdem?

Myslím si, že zatiaľ žiadnu extra komunitu netreba, stačí byť pripojený v "DiabloFansCZ" komunite a tam uvidíte kedy čo bude aktuálne, ale kľudne ma kontaktujte tuto cez PM alebo pokial som na DiabloFans TSku tak cez "poke" alebo chat.

Kto by sa chcel pridať a pomáhať tiež tak dajte vedieť. Dikes ;)

P.S.: dnes vďaka free horadric krabičke získal jeden hráč dlho očakávaný RoRG! :twisted:
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Re: Horadric Caches & Rift Guardians a iná pomoc

Příspěvek od Seton » 20.05.2014, 09:50 hod.

Ahoj, rád se přidám :). PL221 a ring nikde :D. takže by se něco takovýho hodilo :). Jinak můžu pomoci třeba tak, že pokud mi v průběhu hry něco padne a už to budu mít, tak rád předám (Marauder set,BT set,Jade set) tady už většinu věcí mám ;-).
Seton#2895
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

lulinak
Doom Knight

Re: Horadric Caches & Rift Guardians a iná pomoc

Příspěvek od lulinak » 20.05.2014, 09:55 hod.

diky za nabidku, s casem jsem na tom trochu hur, ale napr. patek vecer by mel byt ok, pokud budes online, rad se pridam.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“