Robím denne bounty alebo rifty na T6, spravím bounty alebo rift a idem ďalej, tak prečo sa nepodeliť. Preto som sa rozhodol zrobiť tento thread, keďže sa niekto pridá a bude nás viac.

Čo vlastne ponúkam/e:
(nasledujuca help je čisto náhodná, pokial robim/e rifty alebo bounties tak určite dáme vedieť)
-T6 Horadric caches (bounty su už hotové, invitnú sa ďalší traja a quest sa odovzdá)
-T6 rift guardians (boss má okolo 5% HP, invitnú sa ďalší traja a spolu zabijeme guardiana, reopen je dobrovoľný)
-T6 farma craft materialu (rare champ má okolo 5% HP, invitnú sa ľudia čo majú záujem a spolu ju zabijeme)
-T6 hell rifty (obcas s kamosom z nudy robime hellrifty, idealne miesto na powerlvling, 1-3 ludia hladaju a 4. sa pripoji a dostane expy)
(pomoc podla času, nálady, možností atď.)
-T1-T6 rifty (vaše kľúče a vy otvárate, zato máte čistý a rýchly clear)
-T1-T6 bounties (radi pomôžeme, nejaký split farm atď.)
-T1-T6 class rift (raz za čas zorganizujeme rift groupu zloženú z rovnakých class a tým pádom je väčšia šanca na drop vašej vysnenej legendárky)
-random help (zabitie bossa, uberky, farma matrošu atd...)
Kde túto pomoc nájdem?
Myslím si, že zatiaľ žiadnu extra komunitu netreba, stačí byť pripojený v "DiabloFansCZ" komunite a tam uvidíte kedy čo bude aktuálne, ale kľudne ma kontaktujte tuto cez PM alebo pokial som na DiabloFans TSku tak cez "poke" alebo chat.
Kto by sa chcel pridať a pomáhať tiež tak dajte vedieť. Dikes

P.S.: dnes vďaka free horadric krabičke získal jeden hráč dlho očakávaný RoRG!