FXAA nastavení vyhlazování

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Burning Soul
BattleTag:Cartman#2474
FXAA nastavení vyhlazování

Příspěvek od Cartman » 12.02.2015, 20:39 hod.

Sevas, neví někdo, jak to rozfachat? Nechce mi to fungovat : ) Ale viděl sem, že to lidi používali, nejspíš ale použili nějaký soft navíc = /

Díky za infa :wave:

Burning Soul
BattleTag:Cartman#2474

Re: FXAA nastavení vyhlazování

Příspěvek od Cartman » 12.02.2015, 21:50 hod.

BTW v Nvidia ovladačích sem potlačil veškeré nastavení hry co šlo, a vše sem nastavil přímo v grafice, výsledkem je pohodlný hraní v grupě, podotýkám, že nemám PC žádnou plečku ; )- A ve výsledku vypadá hra i lépe, ten AA co nabízí přímo hra, mi obraz spíše rozmaže.

Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 13.02.2015, 07:36 hod.

nejaky navod jak nato pls

Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 13.02.2015, 07:56 hod.

Tak FXAA byva vetsinou taky mazanice v porovnani s klasickym MSAA, Jinak to nastavis normalne v panelu nvidia, mas tam profily k jednotlivym hram v PC a kdyby tam nebyl, tak ho jednoduse pridas. Mne se hra libila s Ambient Oclusion (takdy jde vynutit pres ovladace) ale je to zrout vykonu :/
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 14.02.2015, 10:16 hod.

Jj, FXAA zvykne rozmazovat viac ako klasicke AA, ale tak v Diable som to neskúšal, neviem posúdiť.
S4 Monk 1100+

Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 16.02.2015, 12:45 hod.

Tak jsem o vikendu na rychlovku zase zkusil pozapinat nejake ty "eye cookies" a musim rict ze je to pecka. To jejich FXAA je proti tomu hrozna blitka. Hra s 8xMSAA + 2xSS + Ambient Oclussion(AO) vypada fakt suprove a vykonostne mi to sestava utahne taky OK. Mam i5-2500K@4,2ghz, gtx670@1280/7500
Vsechno jde pozapinat pres nvidia control panel, AO se skryva pod polozkou "okolni prostredi" a pro to aby chodilo AA tak jak ma je treba nastavit "prepsat nastaveni hry" (ted nevim jak je to presne, pisu to z hlavy)
Kazdopadne pocitove nejvic zmeni dojem ze hry AO, da ji takovy diablovstejsi feeling a hloubku:) meli by ho automaticky implementovat do hry (ikdyz nevim jestli to umi AMD karty). Tady pro priklad srovnavaci screen http://www.geforce.com/whats-new/articl ... -shadowing
Takze pokud mate slabsi stroje co uz si neporadi s antialiasingem, doporucuju zapnout alespon AO :wave:
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Odpovědět

Zpět na „Obecně“