zdravím, když chci něco někomu dát, pustím to na zem a on si to vezme. jasný. jak ale udělám když mám třeba několik papírů, nebo několik kamenů a chci hodit na zem jen určitý počet. příklad: mám třicet papírů a chci hodit na zem/někomu dát jen deset.
poraďte někdo jak na to. díky
a zlato... jde nějak někomu přesunout nějaký obnos zlata?
dotaz - předměty v truhle
Re: dotaz - předměty v truhle
podrž shift a klikni. objeví se tabulka, napíšeš požadovaný množství a můžeš ho dát, kam chceš. jinak házení na zem je určitě možnost, ale bezpečnější je použít trade (pravým klikneš na ikonku party membera a tam trade). pro zlato je trade jediná možnost.
super, vyzkouším.
a ještě dotaz. jde přesunout celá postava z jednoho účtu na druhý? synek si u mě hrál monka, teď má svojí hru a chtěl by "svýho" kouzelníka k "sobě".
jde to?
a ještě dotaz. jde přesunout celá postava z jednoho účtu na druhý? synek si u mě hrál monka, teď má svojí hru a chtěl by "svýho" kouzelníka k "sobě".
jde to?
Pochybujem že by to v nejakej online hre išlo...
teoreticky to určitě možné je. ovšem přesvědčit k tomu hochy z blizardu může být trošku oříšek
proto doporučuju myslet si, že to nejde. koneckonců vycvičit postavu netrvá tak dlouho, více času v sobě skrývá equip a ten přenosný je.