Predaj Goldov na RMAH

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Azazelík
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Azazel#2270
Predaj Goldov na RMAH

Příspěvek od Azazelík » 08.08.2012, 10:14 hod.

Zdravim vsetkych..

Skusali ste tu uz predavat goldy na RMAH? vieme,ze to funguje ale uz sa to niekomu aj podarilo ich predat? :)

Viem,ze ceny su tam premrstene ale je to jedina legalna,nebanovatelna cesta ako sa rychlo a jednoducho dostat ku goldom 8-)
GRAMMAR NAZI | BattleTag® 79 | STEAM

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Re: Predaj Goldov na RMAH

Příspěvek od Papagaj » 08.08.2012, 10:34 hod.

Caprissone píše:Zdravim vsetkych..

Skusali ste tu uz predavat goldy na RMAH? vieme,ze to funguje ale uz sa to niekomu aj podarilo ich predat? :)

Viem,ze ceny su tam premrstene ale je to jedina legalna,nebanovatelna cesta ako sa rychlo a jednoducho dostat ku goldom 8-)

Kamarat kde tu preda... zrovna dnes tiez postol na jednom fore, ze predal 10 mil za 18 eur myslim cisty zisk. ( dal tam aj screenshot ako dokaz z paypal transkakcie)
A jak to myslis nebanovatelna ? :) Pokial kupis od niekoho trebars 10 mil a prdnes mu do trade okna hocijaku crap vec za to, tak je to nedokazatelne a aj vo WoWku sa to robilo podobnym stylom.

Azazelík
Wraith
BattleTag:Azazel#2270

Příspěvek od Azazelík » 08.08.2012, 11:50 hod.

len ma to tak zaujima pretoze uz som skusal predat vela kombinacii (xkrat)

1M,2M,5M,10M,20M ale stale nic a chcel by som fakt vediet ci to fakt niekto kupuje >:o
GRAMMAR NAZI | BattleTag® 79 | STEAM

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 08.08.2012, 12:25 hod.

při prodeji goldů na rmah je dobrý řídit se následujícím:
1. je lepší dávat goldy po malých částech ve větším množství (radší 10x po 2M než 20M najednou) v nějakym intervalu - třeba každejch 10min tam dát 2M
2. goldy se prodávají v zásadě minuty před koncem aukce (když všechny aukce co byli před tebou skončí) tudíš je dávat na ah tak aby aukce končila v dobu kdy hraje nejvíc potencionálních kupců - třeba kolem 20:00.

tímhle zvýšíš pravděpodobnost, že nějaký prodáš.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 08.08.2012, 13:24 hod.

Quetak píše:při prodeji goldů na rmah je dobrý řídit se následujícím:
1. je lepší dávat goldy po malých částech ve větším množství (radší 10x po 2M než 20M najednou) v nějakym intervalu - třeba každejch 10min tam dát 2M
2. goldy se prodávají v zásadě minuty před koncem aukce (když všechny aukce co byli před tebou skončí) tudíš je dávat na ah tak aby aukce končila v dobu kdy hraje nejvíc potencionálních kupců - třeba kolem 20:00.

tímhle zvýšíš pravděpodobnost, že nějaký prodáš.
Co si představuješ pod pojmem malá částka? Já jen, že když dám 2-3M, tak mi poplatek 1E dost sníží zisk a k tomu 15% za převod.
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 08.08.2012, 13:27 hod.

u suroviny a goldů není poplatek 1E ale 15%, tj. strhává se 15% z prodané částky a pokud to máš převodem na PayPal, tak z této snížené částky se strhává dalších 15% za transfer peněz.

Jinak mě se goldy prodaly asi v půl páté ráno, tak nevím kdy hraje nejvíc lidí :D
(teda prodaly se mi 2m :D)
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Pindik
Fallen Shaman

Příspěvek od Pindik » 08.08.2012, 14:18 hod.

Mě se prodalo 500K z 5Mega někdy poobědě... a jinak nic :-|

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 08.08.2012, 14:25 hod.

Je to hrozně o náhodě, že zrovna chce někdo koupit goldy a zrovna v tu chvíli jsou na řadě ty vaše. Keep trying ;)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“