Zdravím,
po dlhšom čase som sa chcel prihlásiť na môj battle.net účet. Bolo mi oznámené, že môj účet bol locknutý. "OK, no problem.", povedal som si. Blizzard chce, aby som si zmenil heslo, čo by nemal byť žiadny zložitý proces. Problém je, že odomňa vyžadujú First/Last name a ja absolútne neviem, čo som tam zadal. Vyskúšal som snáď 30 kombinácií toho, čo zvyčajne zvyknem zadávať a ani jedna nebola správna. Je veľmi pravdepodobné, že som tam napísal nejakú somarinu, pretože kvôli zlým skúsenostiam si svoje osobné údaje na internet nikam nepíšem. Nenašiel som jedinú možnosť, ako si to heslo zresetovať. Je tu možnosť poslať ticket na support ale čo to..? ...musím byť ku*va prihlásený čo samozrejme byť nemôžem lebo mám locknutý acc! Ako jedinú možnosť som našiel, že im mám zavolať cez skype... Eh? To vážne?
Moja otázka znie: Existuje na to nejaké riešenie, ako volať niekam cez skype do Anglicka? Neverím, že na niečo takéto nikto nemyslel.
Password recovery - zabudnuté First/Last name
Re: Password recovery - zabudnuté First/Last name
No krom Skype by šlo, jak se tu leckde píše, založit si novej účet, v něm to pak zkusit řešit přes ticket, ovšem asi to bude dokazovat hůře, že onen účet je fakt tvůj, když nevíš jména. Nejlepší je fakt vyplňovat podle pravdy, a když už blbost, tak si jí někam napsat
Já při registraci zalhal akorát ve dni narození, ale jinak si taky na osobní data na netu dávám bacha, jenže holt někdy se to musí překousnout...

Já při registraci zalhal akorát ve dni narození, ale jinak si taky na osobní data na netu dávám bacha, jenže holt někdy se to musí překousnout...
Mno tak viem im dať mail, moje predchádzajúce heslo, a kľúč
A možno aj odpoveď na tú otázku, ak si spomeniem aká bola...

Jako mail a klíče jim budou pravděpodobně stačit...nechal sis někdy od nich něco poslat? Po mně chtěli ofocenej doklad, když jsem podával ticket, protože jsem si nepamatoval bezpečnostní otázku...tak maximálně po tobě můžou chtít taky doklad, ale jestli tam nemáš ani adresu, jenom mail, tak by jim to asi nebylo na nic....zavolej přes skype...je to číslo do Anglie, pak to budeš mít zadarmo. Jsou vstřícný, tak se toho neboj, je to sice vopruz, ale dá se to takhle vyřešit za 10 minut...