Bonus experience za hráče v párty

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Goliathus
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goliathus#2620
Bonus experience za hráče v párty

Příspěvek od Goliathus » 27.12.2012, 12:36 hod.

Zdravím lidi.

Poradí někdo jak je to s procentuálním navýšením expů za dalšího hráče v párty? Já tvrdím že se mi vyplatí hrát sám spolu s folowerem který má hellfire ring než s jedním nebo dvěma hráči v párty. Myslím si že za dalšího hráče bonus expy nejsou, nebo se to aspoň neukazuje ve statistikách.
Díky za info

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Re: Bonus experience za hráče v párty

Příspěvek od Alfajk » 27.12.2012, 13:04 hod.

dalsi z mnoha neomluvitelnejch chyb blizzardu,kdyz uz to sakra musime mit permanentne online,proc alespon nepodporujou multiplayer ? ...bonus za lidi v parte neni zadnej,jen vsechno trva dyl

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 27.12.2012, 21:22 hod.

Bohuzel je to tak, evidentne jsou kluci v blizzu radi, ze jsou paragonari samotari :P

Goliathus
Wraith
BattleTag:goliathus#2620

Příspěvek od Goliathus » 28.12.2012, 09:10 hod.

To je škoda. Kdyby aspoň za každého hráče byly 4% expů... Hlavně že vždycky blizzard psal že chtějí docílit toho aby lidé hráli převážně v partě :-) njn tady se asi vbloudila nějaká chybka. To mohla být třeba změna ve směšném patchy 1.0.7. který stál úplně za pendrek.

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 28.12.2012, 09:21 hod.

Taky s tímhle nesouhlasim.... navíc je to nevýhodné i z pohledu MF.

Teoreticky by to mělo být tak, že hra s více hráči bude snadnější a člověk by si tak mohl dovolit třeba vyšší MP. Ale v praxi mi přijde, že pokud hraju s dalším hráčem (který je navíc papírově silnější než já), tak je hra o fous těžší (zabíjení monster je pomalejší), než když hraju sám. Takže to vybalancování neni úplně perfektní.

Řešení by přitom bylo naprosto triviální... stačilo by, aby se bonus z followera počítal stále, i když by byl follower ve městě. Nebo mnohem lepší vychytávka v podobě 1/5 bonusu vašich spoluhráčů. To by znamenalo obrovskou podporu multiplayer hry, protože při 300%MF a 66% EXP a 4 hráčích by to dělalo dalších 180% MF a 40% EXP... což by byl hodně silnej motivátor.

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 28.12.2012, 09:25 hod.

No neviem ci by bolo dobre kedy sa bonus exp z followera pocital aj keby bol v meste lebo takto by sa dali dat prstene vsetkym followerom a mal by si bonus omnoho vecsi a oni by pritom len stali v meste
Obrázek

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 28.12.2012, 10:57 hod.

Jojo WD píše:No neviem ci by bolo dobre kedy sa bonus exp z followera pocital aj keby bol v meste lebo takto by sa dali dat prstene vsetkym followerom a mal by si bonus omnoho vecsi a oni by pritom len stali v meste
Mohl by se počítat jen z posledního aktivního...

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 02.01.2013, 12:10 hod.

Alfajk píše:dalsi z mnoha neomluvitelnejch chyb blizzardu,kdyz uz to sakra musime mit permanentne online,proc alespon nepodporujou multiplayer ? ...bonus za lidi v parte neni zadnej,jen vsechno trva dyl

a jeste ten paragon lvl kterej me radoby nutí a tlaci hrat jednu postavu a tam maxovat paragon lvl :-(
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 02.01.2013, 12:41 hod.

Ještě větší zhovadilost ale byl sdílený MF v partě, tzn. že se to průměrovalo - někdo investoval miliony či jště víc do MF gearu, a těžili z toho všichni, fakt nádhera. Naštětí už na to přišli a padlo to.
Ale parta mi nedává žádnou výhodu, výjimkou je když nemám sám na progress či se jde na bosáky, ale jinak na farmu itemů a expy je každej přítěží - déle to trvá, musím na něj čekat když mám "rychlejší nožičky", nutná koordinace, čekání než se druhej vrátí z WC... a navíc mi krade 7% exp co mám na followerovi (HF ring), o 25% MF které mi follower dává ani nemluvě :roll:
Fakt nevidím důvod proč hrát v partě, jedině pro zpestření, ale jinak už většina lidí z friend listu dávno sóluje :{

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 02.01.2013, 14:38 hod.

Já si ty expy šetřím. Plánuju hrát D3 hodně dlouho, takže paragon 100 nechci dřív než na konci příštího roku. Proto mi nevadí hrát v partě je to prostě zábavnějíší.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“