RMAH prodej
Zdravim... Mám dotaz ohledně RMAH. Co jsem se tak dočetl, tak strop v RMAH by měl být 250 euro pokud se nepletu. Co když prodávám v RMAH dva předměty v hodnotách 100euro a 250euro a chci si to nechat poslat na battle.net účet a oba předměty se prodají? Příjde mi na účet 350euro, nebo jen 250euro? Díky za odpověď
Re: RMAH prodej
Ten strop je na jeden předmět. Takže můžeš prodávat třeba 10 předmětů každej za 250 euro. Jinak jestli prodáváš jeden item za 100 euro, tak ti přijde na účet jenom 84. Je tam 15% + 1 euro poplatek.
Jasně tomu všemu rozumim, ale asi jsi mě špatně pochopil...To o čem mluvíš je prodej a zaslání peněz na paypal. Ale když si to nechám poslat na battle.net účet tak by mi na něj mělo přijít 100-1=99 a 250-1=249, po sečtení 348 euro. Jde mi o to jestli na battle.net účtu můžu mít takhle vysokou částku, jelikož jsem někde četl, že na battle.net účtu je strop 250 euro... U paypali není problém, tam si mohu poslat kolik euro chci, jde mi pouze o battle.net účet, jelikož jsem dneska prodal item za 250 euro, takže tam mám 249 euro a nevím zda-li mohu prodávat dál. Díky
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Na battlenet uctu je strop 250e.
Penize od tam nejdou poslat na ucet, jen z paypalu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Penize od tam nejdou poslat na ucet, jen z paypalu.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Diky Kuki!Takze ja mam ted na battle.net uctu 249euro a mam v RMAH vystaveny další předměty a momentálně nejsem doma...Co se stane,kdyz ted prodam další předmět v hodnote 100euro?Prijde mi pouze 1 euro do stropu 250euro?Co bude se zbytkem penez?Nebo ten předmět nepujde prodat?Diky
Tak kdyby to někomu pomohlo, tak jsem na stránkách blizzardu našel tohle:
Once your Battle.net Balance reaches €250 EUR or above (or equivalent local currency), you will not be able to post new Battle.net Balance auctions until you spend your balance below that amount. In cases where your Battle.net Balance significantly exceeds this maximum (as the result of a series of especially high bids for items you posted, for example), you will be instructed to create a PayPal account in order to receive proceeds of your auctions less a 15% transaction fee (in regions where PayPal is available).
Once your Battle.net Balance reaches €250 EUR or above (or equivalent local currency), you will not be able to post new Battle.net Balance auctions until you spend your balance below that amount. In cases where your Battle.net Balance significantly exceeds this maximum (as the result of a series of especially high bids for items you posted, for example), you will be instructed to create a PayPal account in order to receive proceeds of your auctions less a 15% transaction fee (in regions where PayPal is available).
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Presne to jsem chtel napsat.
Hlavne bacha, z bnet balance si penize na ucet neposles, jen z paypalu!

Hlavne bacha, z bnet balance si penize na ucet neposles, jen z paypalu!
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!