SoJ
Zdravím. Mám dotaz ohledně Stone of Jordan. konkrétně na DMG do elitek. Řekněme že mám roll s 30%. Když si prsten nasadím předpokládám že do máho DPS se těchto 30% nijak nezapošítává. Moje otázka zní: Platí tento efekt pouze na Elitky, nebo i na bosse(žlutí) unikátní bosse (fialoví), Velcí bossové (Butcher, leoric...) a Uber bosse? A druhá: Oněch 30% se aplikuje kdy? Přidává se k dmg ihned a tím pádem zvyšuje dmg zbraně, nebo až úplně konečné poškožení ještě zvýší o 30%?
Re: SoJ
platí to na všechny který nejsou bílý (sry za rasizmus
) -fialový, modrý, bosse,....
počítá se to tak, že když bys normálně dal ránu za 100k tak dáš za 130k(+30%).
V dps to započítaný neni.

počítá se to tak, že když bys normálně dal ránu za 100k tak dáš za 130k(+30%).
V dps to započítaný neni.
30% se přidá do celkového dmg které udělíš a mělo by platit na všechny tvé zmíněné elity
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
A ještě bych měl jeden dotaz. Jak se dá hledat právě mezi Stony of Jordan. Potřebuju bonus do jednoho konkrátního skillu, tam se však nedá nastavit ani Spirit regeneration.
Hledat se mezi nema da...kdyz hledas armor
tak das bonus to elites, max fury/spirit regen/max disciple/max arcane power, a pak tu unikatni vlastnost co chces...
ty unikatni vlastnosti tam mozna nejsou vsechny, treba barbar nemuze hledat hammer of ancients, ale kazdopadne to hodne zmensi vyber
tak das bonus to elites, max fury/spirit regen/max disciple/max arcane power, a pak tu unikatni vlastnost co chces...
ty unikatni vlastnosti tam mozna nejsou vsechny, treba barbar nemuze hledat hammer of ancients, ale kazdopadne to hodne zmensi vyber