Zvuky na předměty

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
soldier251
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Soldier251#1488
Zvuky na předměty

Příspěvek od soldier251 » 29.01.2013, 09:06 hod.

Ahoj, už na několika videích jsem viděl a hlavně slyšel, že např. při dropu prstenu nebo amuletu měl borec nastaveno, že mu to "zazvoní". Může mi prosím někdo poradit, kde to můžu nastavit, je to dobrá vychytávka. Dík

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Re: Zvuky na předměty

Příspěvek od Bagr13 » 29.01.2013, 09:17 hod.

No já si myslím, že to byl skriptovej program (kterej není povolenej od blizz a mel by byt za nej ban a multiboxing jim nevadi :( )
Tady jsem to videl, pocitato expy, kolik máš za hodinu kolik ti chybi na paragon a kolik ti podle aktualni rychlosti farmu chybi do par100 a taky to umí, že te to upozorní na legendárky, ale můžeš nastavit, že ti to řekne když vypadne treba sekera 63. proste si vyberes jenom predmety, ktery chces sbirat.
Oni to pouzivani na multiboxing aby vedeli ze na dalsich postavach jim nebo padlo :roll:

Foebane
Wraith
BattleTag:Foebane#2662

Příspěvek od Foebane » 29.01.2013, 09:26 hod.

Jmenuje se to Loot Alert. Povoleny to neni, mel by se za to davat ban. Udajne ho ale blizzard nemuze zjistit. :)

soldier251
Wraith
BattleTag:Soldier251#1488

Příspěvek od soldier251 » 29.01.2013, 09:48 hod.

To je pěkně na pytel, že to povolené není, ušetří to hromadu času prodíráním se malejma levlama itemů. Zatím jsem to viděl používat jen opravdu nabušené borce, kteří farmí mp8 - 10 jakoby se nechumelilo a ty blizz opravdu nezabanuje, protože to jsou hovada, co u toho sedí 20h denně a padají jim desítky legendárek denně a dělají blizzu tržbu že je pak prodávají za neskutečné částky.

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 29.01.2013, 09:50 hod.

NO my jsme to hledali povoleny to neni, ale jeden cajnan na stremu si to normlane hodil na obrazovku :D asi mu to nejak nevadi asi ma dalsi ucty :lol:

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 29.01.2013, 10:02 hod.

no mohli by z toho spravit nejaky offic addon, sak v podstate o nic nejde... ked povolili multiboxing, toto je len drobnost

Ghann
Wraith
BattleTag:Saigon#2424

Příspěvek od Ghann » 29.01.2013, 10:10 hod.

Tak multiboxeri to mají hlavně kvůli toho aby nemuseli po každém Elite Packu Alt Tabovat . Multiboxing povolený je a dokonce je i podporovaný Blizzem nějaký Program na Multibox . Takže nemyslím si že by jim nějak mohl vadit prográmek který akorát upozorňuje na dropy ostatních charů . Já si ten program stahnul ale nějak mi to nefunguje ... Podle mě to funguje jen na ten Multibox :)

Foebane
Wraith

Příspěvek od Foebane » 29.01.2013, 10:12 hod.

Kdyby to povolili, tak by se za chvilku vyrojilo plno jinych neskodnych addonu :). A nemyslim, ze jim bude pak chtit resit co povolit a co vsechno ne.
Ten addon ani neni potreba na multibox, ty legendarky jdou prece slyset i sami o sobe. Akorat to takhle nefunguje, kdyz mas pustenou hudbu. :)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 29.01.2013, 10:21 hod.

idealny by bol addon, ktory by si mohol customiznut tak, aby za teba zbieral vsetko co chces v PU radiuse aky mas a aby ta upozornoval na dropy mimo neho :)

Ghann
Wraith
BattleTag:Saigon#2424

Příspěvek od Ghann » 29.01.2013, 10:27 hod.

To bych taky bral :) Někdy chci zvednout item a místo toho co chci , tak poberu všechny crapy okolo a ten daný item pořád leží na zemi ... :D

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 29.01.2013, 10:30 hod.

jj to znam a pekne me to stve :D...klikam kolikrat jak jelito nez neco seberu

NargarotH
Burning Soul
BattleTag:Bauer#2707

Příspěvek od NargarotH » 29.01.2013, 13:48 hod.

Četl jsme na bnetu nějáké vlákno s modrými posty ohledně multiboxingu, považuje se to za šedou zonu, člověk může hrát s více účty naráz ale všechny jejich akce musí provádět on sám.

Co se týče Loot Alertu tak je to sice forbidden 3rd party program, ale je to pouze memory read program, tedy do hry nijak nezasahuje. Identifikovat jej blizz nemůže, protože takový program je třeba i Fraps, nebo Skype, tzn. vznikala by spousta neoprávněných banů. Je sice pár topiců kde lidi píšou že za to dostali ban, ale jsou poměrně staré, je jich jen pár a dost nejspíš botovali.
R.I.P. 27.3.2014

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 29.01.2013, 14:23 hod.

ja teda ani presne nechapu jak multiboxing funguje..to jako mas pusteny treba dve diabla a postavy to behaji a delaji to stejny nebo jak to je ?

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 29.01.2013, 14:31 hod.

No upřímně mě dost štve spíš multiboxing za to bych davál ban :( Proč by měl mít 4 x víc předmětů, než ty co hrajou normálně??
Podle mě, že si koupil 4 hry není argument :(
Třeba mě se ten program líbil, že mi počítá xp, až potom jsme zjistili co to všechno umí.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 29.01.2013, 14:36 hod.

prave to taky nechapu...jak to mohli povolit? vzdyt to je proste blbost...jestli to funguje tak nejak jak myslim...kdyz prosim nekoho o podrobne vysvetleni...

Foebane
Wraith

Příspěvek od Foebane » 29.01.2013, 14:36 hod.

4x vic predmetu, ale taky musi oblikat 4x vic postav
navic ty mas taky moznost si koupit 4 ucty a hrat to tak, vis co by blizzard za to dal, kdyby to udelal kazdej :)

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 29.01.2013, 14:44 hod.

No to právě nemusíš, musíš pouze 4 x víc předmětu sebrat :{ což není stejný zvlášt když mají program, který ti řekne pozor něco spadlo.
A co jsem koukal na patch tak by měla být na mapě zvezdička (označení leg) tudíž při odchodu z mapy stačí jenom zkontrolovat mapu.
Koukal jsem na streamy, kde to překlikával po jedný postavě, vždy u elite.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 29.01.2013, 14:50 hod.

to je ocividna hrabivost blizu jinak by tohle nikdy nemohli povolit..to je fakt smutny ...

Foebane
Wraith

Příspěvek od Foebane » 29.01.2013, 14:52 hod.

Dyt uz to maj povoleny 10let u wow, tak proc to nepovolit i u dalsich jejich her.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 29.01.2013, 14:57 hod.

můžete to udělat taky? můžete. Tak to udělejte. Nebo si hrajte na svým písečku a mějte z toho radost jak vám to jde a nemusíte řešit co kde kdo má a že má víc než já a nevím co ještě. Tak někdo hraje víc postav zaráz no, když ho to baví tak ať.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“