Blue/White only
Zdar, dost lidí tu hledá nějaké výzvy v různých challenge modech. Několikrát jsem zachytil náznaky, že se občas někdo pokouší o hru pouze s modrejma nebo bílejma Itemama. Mě to zaujalo, jen jsem nenašel dost času se tomu víc věnovat.
Proto mě zajímá, jestli někdo hrál Blue/White only alespoň po LvL60+ popř. celé Inferno a chtěl by o tom sdělit pár informací..
EDIT: PŘESTOŽE SE, ZATÍM, NIKDO SE ZKUŠENNOSTMA NEOZVAL, BLUE MOD ZAUJAL. UMISŤUJI ODKAZ NA PRVNÍ TESTERY BlueMod:
(HC)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/HELL ... o/29546898
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dawe ... o/29697538
Proto mě zajímá, jestli někdo hrál Blue/White only alespoň po LvL60+ popř. celé Inferno a chtěl by o tom sdělit pár informací..
EDIT: PŘESTOŽE SE, ZATÍM, NIKDO SE ZKUŠENNOSTMA NEOZVAL, BLUE MOD ZAUJAL. UMISŤUJI ODKAZ NA PRVNÍ TESTERY BlueMod:
(HC)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/HELL ... o/29546898
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dawe ... o/29697538
Naposledy upravil(a) DrSma dne 12.08.2013, 09:31 hod., celkem upraveno 6 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: Blue/White only
to seš celej ty, přijít s nnějakou vízvou i když jich tu je asi 5. Za chvilku půjdeš BH postavu s lege/set only 

No, ale mě se ostatní tolik nelíběj
...tak se prostě pro začátek ptám... 
edit: jinak BH postava Lege/Set only nevyžaduje nic, než už tu máme
..klidně se realizuj
..(to bude ale nááádhera)..
edit2: Lemurmane, nemůžeš si ten podpis opravit? Na to prázdný pole s křížkem se nedá dívat
..

edit: jinak BH postava Lege/Set only nevyžaduje nic, než už tu máme

edit2: Lemurmane, nemůžeš si ten podpis opravit? Na to prázdný pole s křížkem se nedá dívat

Naposledy upravil(a) DrSma dne 17.07.2013, 14:25 hod., celkem upraveno 1 x.
To by byla velmi solidní výzva
hodněkrát, když jsem farmil inferno, jsem si říkal, kruci jaké by to asi tak bylo hrát jen s bílýmá / modrýma věcma. Člověk je zhýčkanej, kdy se mu nelíbí skoro žádný item pomalu.
Abych pravdu řekl, dost mě to láká
ale musel by se se mnou přidat někdo další.

Abych pravdu řekl, dost mě to láká

prvni inferno jsem dohral skoro celej v modrym,tak co je na tom zvlastniho? 
...kazdopadne je to kravina

...kazdopadne je to kravina
HELLER
- popravdě me vždycky odradila jediná věc! a to přijít o Legendy. je to (občas třeba jen vizuálně) šperk D3...
- udělat na tohle challenge je naprosto snadný a bez problémů
- nejdřív jsem ale chtěl pobrat nějaký zkušennosti, pokud je v tomhle někdo má, mě scházej.., doufám, že se někdo ozve..
- popravdě me vždycky odradila jediná věc! a to přijít o Legendy. je to (občas třeba jen vizuálně) šperk D3...
- udělat na tohle challenge je naprosto snadný a bez problémů

- nejdřív jsem ale chtěl pobrat nějaký zkušennosti, pokud je v tomhle někdo má, mě scházej.., doufám, že se někdo ozve..
Alfajk:
Ani nevim, co je na tom zvláštního, na to se ptám, jestli je a za druhé nevim, proč je to kravina. Něco nám k tomu sděl, že to je kravina nám moc neřekne..
edit: mě by stejně asi víc lákaly ty bílý, když už, tak už...navíc bílý mívaj některý rolly nad rámec barevnejch, myslím...
Ani nevim, co je na tom zvláštního, na to se ptám, jestli je a za druhé nevim, proč je to kravina. Něco nám k tomu sděl, že to je kravina nám moc neřekne..
edit: mě by stejně asi víc lákaly ty bílý, když už, tak už...navíc bílý mívaj některý rolly nad rámec barevnejch, myslím...
Naposledy upravil(a) DrSma dne 17.07.2013, 14:35 hod., celkem upraveno 2 x.
- Lemurman
- Zhar the Mad
DrSma: jo nádhera by to byla...jít Normal jen s jedním předmětem (třeba opaskem), a můžeš to zkusit i na HC MP10 only
jo a ten podpis, já ho vidim normálně, může mi tu někdo jinej říct jak to vidí?
jo a ten podpis, já ho vidim normálně, může mi tu někdo jinej říct jak to vidí?
Lemurman: jo takhle ty to myslíš,...no, tak se k tý BH postavě prostě jen dopracuj z té, co máš,...povoluje se
MP pro mě není výzva. Já vždycky hraju jen takový MP, pokud mě to baví,.. (vyšší sem tam na chuť a na chvíli)

MP pro mě není výzva. Já vždycky hraju jen takový MP, pokud mě to baví,.. (vyšší sem tam na chuť a na chvíli)
Takže jo, počkám a doufám v nějaké rozumné modro/bílé názory a hlavně zkušennosti..
DrSma: Přeju hodně štěstí... snad to někam dotáhneš 
Určitě je dobré si zapamatovat dobré affixy na předmětech, ať na každý modrý předmět na zemi nemusíš najíždět zvlášť... kdybys hrál jen s bílými, pak je to jednodušší
Lemurman: V podpisu vidím jen nápis "Obrázek", místo obrázku samotného... je to tím, že to odkazuje na adresu obrázku http://www.craftstar.com.br/wp-content/ ... BotNew.jpg - který neexistuje (nebo se nechce zobrazit), každopádně hlásí error...

Určitě je dobré si zapamatovat dobré affixy na předmětech, ať na každý modrý předmět na zemi nemusíš najíždět zvlášť... kdybys hrál jen s bílými, pak je to jednodušší

Lemurman: V podpisu vidím jen nápis "Obrázek", místo obrázku samotného... je to tím, že to odkazuje na adresu obrázku http://www.craftstar.com.br/wp-content/ ... BotNew.jpg - který neexistuje (nebo se nechce zobrazit), každopádně hlásí error...
- Lemurman
- Zhar the Mad
zajímavý, mě to normálně ukazuje a zkoušel sem to na 2 PC
no nic, tak nějak to předělám
no nic, tak nějak to předělám
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
DrSma a jeho výzvy:D nic ve zlém
na HC jen s modrejma by to mohla bejt fun
ale solo bych to nešel.... jinak chlapci na mp10 challenge mají můj obdiv kdyby to bylo 10 10 8 6 self found tak bych do toho i šel 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Heller ještě padl návrh na používání leg set ale samozřejmě self found jinak DH založen:D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HELLER: ty su ale kanéc
...tak to mi dej určitě nějakej odkaz na figuru
...to bych chtěl sledovat podrobněji. Můžeš referovat třeba tady, to je k tématu..
Ja kto přesně chceš jet? Já jsem mě l na mysli jednozbačně BlueMod/ NoAH/ SC..
(u tebe vidím HC
)
edit: u Javora v tématu jsme, pravda trochu offtopic
, ještě tuhle Blue verzi upravili na NoAH/ Lege(Set)/ White only..Ty býlý by byly jako handicap, nebo i výplň, než by padly lege (s prstenama by byl asi trochu problém, ale výzva je výzava, ne?..Šlo o to, že nechce nikdo přicházet o lege (ani já ne) tak se mi thle moooc líbilo, že by vznikaly fakt vymašlený geary
...tak zvaž ještě tohle, je to na tobě, ale sledovat bych to chtěl tak jak tak.. 

Ja kto přesně chceš jet? Já jsem mě l na mysli jednozbačně BlueMod/ NoAH/ SC..
(u tebe vidím HC

edit: u Javora v tématu jsme, pravda trochu offtopic

Naposledy upravil(a) DrSma dne 19.07.2013, 07:00 hod., celkem upraveno 2 x.
dawe: jako BlueMod DH?
...se to rozjíždí
..
edit: tu lege verzi bych vážně zvažoval i já (už by mi to sice dost rozmělňovalo postupy na figurách, ale NoAH full Lego postava mě rajcuje
)
Tak jak tak byste sem oba mohli dát odkaz na postavy (dal bych ho i do prvního článku, aby se testeři dali dobře sledovat). Jen je potřeba dohodnout Mod, ať vím, na co se mám těšit..

edit: tu lege verzi bych vážně zvažoval i já (už by mi to sice dost rozmělňovalo postupy na figurách, ale NoAH full Lego postava mě rajcuje

Tak jak tak byste sem oba mohli dát odkaz na postavy (dal bych ho i do prvního článku, aby se testeři dali dobře sledovat). Jen je potřeba dohodnout Mod, ať vím, na co se mám těšit..

Zkouším Blue + noAH + HC :-) prozatím mám 9 lvl a jsem ve Fieldech, celkem bláznovina. Hlavně, když mi ze SK padly 2 žluté a já je musel nechat na zemi 
Jinak odkaz na postavu ZDE

Jinak odkaz na postavu ZDE

HELLER: tak je vezmi a prodej
Na začátku jde o prd, žlutejch je málo a velkej rozdíl nedělaj, to postupně to bude přituhovat
..

Na začátku jde o prd, žlutejch je málo a velkej rozdíl nedělaj, to postupně to bude přituhovat