Chtel bych si nejakym zpusobem poridit D1 na svuj staricky nb ale hra se uz neprodava a jinde ji nemuzu sehnat kdyz nepocitam mozna ebay.
Nemate nekdo nejakou radu jak ji sehnat????!
Predem diky
Jak sehnat Diablo 1?
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Re: Jak sehnat Diablo 1?
Mám 2 ks ze starých časů, kdy jsem měl obchod s PC hrama. Nikdy nerozdělané, sběratelský stav. Originální původní krabicovku a levnější re-edici.
Nicméně neprodám je levně. Cenim si je na 2000,- Kč za originální krabicovku a 500,- Kč za re-edici (hra je samozřejmě stejná). Neni to levné, ale za méně se toho zbavovat nebudu... už pro tu "práci" :-).
Jinak věřim, že jich po různých aukcích objevíš hodně... cena je ale oproti podobným hrám dost vysoko, protože je to přecejenom sběratelská záležitost.
Nicméně neprodám je levně. Cenim si je na 2000,- Kč za originální krabicovku a 500,- Kč za re-edici (hra je samozřejmě stejná). Neni to levné, ale za méně se toho zbavovat nebudu... už pro tu "práci" :-).
Jinak věřim, že jich po různých aukcích objevíš hodně... cena je ale oproti podobným hrám dost vysoko, protože je to přecejenom sběratelská záležitost.
Dik za odpoved.Krabicovku za dva asi nema cenu kupovat i kdyz verim ze svoji cenu ma
Co se tyce re edice tak nasel jsem nejaky balicek Blizzardu na aukru za 220kc a jsou tam 4hry a je take nova..,nevim zda zabalena.Nicmene mohl bych te poprosit o foto te re edici na mail?Je origos zabalena jeste ve folii z fabriky???!

na aukci to mas za 139,- i s postovnym
Ok Wirgie ale na jake aukci?Muzes dat odkaz?Ja nasel pouze na Aukru za 220 jinak jsem nic nesehnal
(((

co takle pouzit funkci hledat??!!
http://aukro.cz/diablo-i-rage-of-mages-i3464508786.html
http://aukro.cz/diablo-i-rage-of-mages-i3464508786.html
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele: