Authenticator code
Ahoj, prosím Vás potřeboval bych pomoc nedávné události ohlášení datadisku pro Diablo 3 mě navnadilo znovu se ponořit do tohoto universa. Po roce nainstaluji hru zadám jméno heslo a ejhle chce to po mě authenticator code. Nepřihlásím se teď ani na battle.net tam to chce taky a prostě rozlezlo se to všude ani ten Starcraft 2 mi nejde. Zjistil jsem že je to nějaký ověřovací kod kvůli hackerům to chválím ale problém je že já to nemám. Nemám bohužel ani tu krabičku kde se zmáčkne čudlík a naskočí požadovaný kód, nemám ani mobil s operačním systémem android předem upozorňuji, že jsem nikde nežádal o tento kód a tak nechápu proč mi ho Blizzard zapnul. Nejdříve jsem se snažil obnovit účet resetováním hesla zkoušel jsem to i podle aktivačního kódu na hře i podle kontrolní otázky a nepomohlo to. Obrátil jsem se tedy na support a napsal že vlastním tyhle a tyhle hry napsal sem všechny autorizační kódy jak Diabla 3 tak obou dílů Starcraft 2 napsal jsem dokonce ověřovací otázku jak se jmenuje můj pes. Bohužel přišla mi odpověď že cd klíče můžu vědět tak že jsem hry ukradl a ověřovací otázku znám proto, že jsem jí pod pohrůžkou násilí získal nebo jí dokonce z majitele vymlátil a že jim mám oskenovat doklad totožnosti jinak se se mnou ani nebudou bavit. Už jsem bezradný nevím kudy kam v první chvíli sem chtěl všechny hry od Blizzardu vzít a vyhodit z balkonu ale přece jen stálo mě to dost peněz tak bych o ty hry nerad přišel. Tak prosím POMOC. 

Re: Authenticator code
tak jim naskenuj občanku popř účet od hry aby měli radost.. nebudeš první ani poslední po kom chcou občanku
To už z principu neudělám nejsem zloděj to za prvé a za druhé Blizzardu nebudu posílat svoje osobní údaje jak nějaký vrah to jsou moje soukromé věci.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
V tom případě smůla... jak asi mají ověřit že jsi to ty? Když jsi tedy asi určitě pravdivě vyplnil udaje o bydlišti..
No a když si tedy koupím tu krabičku na ten authenticator code pomohlo by to?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Omg obcanku mame na prokazani totoznosri, na uradech, bankach to nikomu nevadi a tady jo, lol.
Nepomuze, kazdej autentikator regnes urcitym cislem, ktery nemuze byt dvakrat.
Takze musis ten starej oddelat a dat si tam pak novej pokud chces.
Jde to i do mobilu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Nepomuze, kazdej autentikator regnes urcitym cislem, ktery nemuze byt dvakrat.
Takze musis ten starej oddelat a dat si tam pak novej pokud chces.
Jde to i do mobilu.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
No víš ale jde o to že Blizzard není banka ani úřad a tak nemá vůbec právo zjišťovat moje osobní údaje. Takže koupě ty krabičky mi nepomůže protože už tam nějaký kód zaregistrovaný mám jak říkáš ale já jsem si tam nic neregistroval takže jak se mi to tam dostalo. Oni mi to tam jako dají automaticky nepošlou mi ani email nic a já to prostě teď můžu vzít a vyhodit? To je přece kravina to musí nějak jít udělat ne?
- Still-Alive
- Doom Knight
Ne, nejde. Authenticator se ti tam nepřidá "jen tak zničehonic".
Tak díky za Vaše cenný rady moc jste mi pomohli
- Still-Alive
- Doom Knight
Kdyby to šlo jinak, tak ti to řekneme. Cítím z toho lehkou ironii.
- Kuki10
- Globální moderátor
Jak jinak maj overit, ze ucet patri tomu a tomu hm?
Bez dokladu asi tezko a od toho taky doklady mas.
Je to tak jak je tady napsano, dal je to na tobe.
Bez dokladu asi tezko a od toho taky doklady mas.
Je to tak jak je tady napsano, dal je to na tobe.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
S prominutím ale tohle je úplná kravina já vím že vy to myslíte dobře a kdyby jste věděli jak tak mi pomůžete ale štve mě ten Blizzard do pr*ele i kdyby mi ukradl někdo všechny tři hry a získal ověřovací otázku tak co je jim ku*va do toho navíc to mi jako ukradl i počítač a ip adresu? Já sem jim teďka ještě napsal support a zkusím to ještě nějak jinak a když to bude fakt potřeba tak jim tu občanku pošlu ale tenhle přístup to je hrozný to sem nezažil tohle. Ale díky za snahu.
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak hlavne ve hre jsou realne penize, to uz neni takova sranda, jak nejaka hra bez transakci.
Zrovna u Blizzardu se nemas absolutne ceho bat a scan obcanky, kdyz uz to beres takhle, je uplne k nicemu.
A zkus to priste slusne, dik:)
Zrovna u Blizzardu se nemas absolutne ceho bat a scan obcanky, kdyz uz to beres takhle, je uplne k nicemu.
A zkus to priste slusne, dik:)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No ahoj Všem. Tak jsem nějak pokročil v mém problému a nakonec tu občanku posílat nemusím nejdřív mi přišel email o resetování hesla to jsem udělal a dostanu se teď na account na webu tím to ale končí do hry mi to píše že se nepřihlásím. Přišel mi ale před chvilkou tento email:
Greetings
You are receiving this message as we have found that your account has become compromised.
- What has happened?
1. Your Battle.net account has become compromised
2. Your e-mail account has become compromised
3. Your computer has been infected with a key logger or trojan virus, or you have visited a scam website or replied to a scam e-mail where you gave your account details
As a result of this, I have temporarily suspended your account as a security precaution.
I'll need you to provide us with a new email address so that your current Battle.net account name can be changed.
You need to create a new support ticket with your original Battle.net account, and provide the following information in a text document (.TXT file, e.g. Notepad file) as an attachment:
- Battle.net Account Name: The current account name (email address) you are using to login
- NEW email address to register on the account
- Battle.net secret answer
- Name: The full name that the account was created with.
If you cannot access your Battle.net account please submit a ticket under https://eu.battle.net/support/en/ticket/submit (Please select Battle.net -> I can`t log in -> My account is locked and I want to unlock it -> Submit a ticket -> Continue without logging in).
For security reasons, we ask that you do not write your account details in the main body of your reply.
While we're processing your ticket, you should follow the Security Checklist on our Account Security Site, which can be found at:
http://eu.battle.net/security/checklist
For more information about this topic, you can also visit our Blizzard Customer Support Videos:
http://www.youtube.com/blizzardtutorial
and choose the video:
“WoW - What to do after being hacked
Please note that interactive guides are available in English but subtitles for other languages can be activated by clicking on the CC button below the video.
Game Master Phiartars
Blizzard Entertainment
www.blizzard.com/Support
Co mám teď teda přesně dělat mám asi jen jednu šanci a nechci to pohnojit můžete tedy prosím poradit děkuji.
Greetings
You are receiving this message as we have found that your account has become compromised.
- What has happened?
1. Your Battle.net account has become compromised
2. Your e-mail account has become compromised
3. Your computer has been infected with a key logger or trojan virus, or you have visited a scam website or replied to a scam e-mail where you gave your account details
As a result of this, I have temporarily suspended your account as a security precaution.
I'll need you to provide us with a new email address so that your current Battle.net account name can be changed.
You need to create a new support ticket with your original Battle.net account, and provide the following information in a text document (.TXT file, e.g. Notepad file) as an attachment:
- Battle.net Account Name: The current account name (email address) you are using to login
- NEW email address to register on the account
- Battle.net secret answer
- Name: The full name that the account was created with.
If you cannot access your Battle.net account please submit a ticket under https://eu.battle.net/support/en/ticket/submit (Please select Battle.net -> I can`t log in -> My account is locked and I want to unlock it -> Submit a ticket -> Continue without logging in).
For security reasons, we ask that you do not write your account details in the main body of your reply.
While we're processing your ticket, you should follow the Security Checklist on our Account Security Site, which can be found at:
http://eu.battle.net/security/checklist
For more information about this topic, you can also visit our Blizzard Customer Support Videos:
http://www.youtube.com/blizzardtutorial
and choose the video:
“WoW - What to do after being hacked
Please note that interactive guides are available in English but subtitles for other languages can be activated by clicking on the CC button below the video.
Game Master Phiartars
Blizzard Entertainment
www.blizzard.com/Support
Co mám teď teda přesně dělat mám asi jen jednu šanci a nechci to pohnojit můžete tedy prosím poradit děkuji.

- Kuki10
- Globální moderátor
Hacknuli ti ucet, takze napsat ticket s zadosti o rollback a ram tusim obcanku chcou.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
napiš nový ticket kde do přiloženého souboru (txt) napiš jméno aktuálního b.net účtu ( email ) , pak nový mail který chceš používat místo toho starého, odpověd na tu bezpečnostní otázku či jak to nazvat a tvoje pravé jmeno popř. to, které je na tom b.net účtu uvedeno ..
- Kuki10
- Globální moderátor
Hacknuli ti ucet, takze napsat ticket s zadosti o rollback a ram tusim obcanku chcou.
Edit: tak zaloz novej ucet, nebo z tohoto stavajiciho napis ticket, prikoz do .txt souboru jmeno atd co mas napsany v mailu a idealni si zaloz novej mail a na te ti regnou ucet.
Edit: tak zaloz novej ucet, nebo z tohoto stavajiciho napis ticket, prikoz do .txt souboru jmeno atd co mas napsany v mailu a idealni si zaloz novej mail a na te ti regnou ucet.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Jo jasně takže napsat ty věci do toho souboru to napíšu třeba ve wordu chápu a tu bezpečnostní otázku to je jako to jméno prvního mazlíka tohle myslí?
- Kuki10
- Globální moderátor
Ano treba, nevim co jsi tam mel.
Profil zde!
Expendables stream!