http://imageshack.us/photo/my-images/69 ... vuyeq.png/
25 centov alebo 10K Goldov.
tam se jedná o poison resist a k tomu těch perfect 79...přes war cry to celkem boostne odolnost vůči jedu o hodně pěkné číslo...Punky píše:nieco podobne, akurat o asi 30 vacsia vit a o 10 mensi ressall (este teraz som si nie isty armorom aky bol, ale sa mi zda ze nejak 360) som kupil na bid za necely 1m... tak neviem... jo a este predtym som ja mal pre seba belt s asi 155str a 70all ress a to som kupil tusim za 400k...
predany za 30Mlukas1135 píše:ah/rmah ?
thx
nooo, a preco sa jedna o ten poison? ja neviem, ale ako barba ma viac teda stve napr fire aelbo arcane, ked tak si vyberam itemy s tymito resistamy... navyse dost ludi pri tych lepsich beltoch zhana LS na nom... co je tam fakt dobre su tie AR, ale tie samy o sebe tu cenu nejak extra nedvyhnu... naschval som nenapisal price check, ale len to za kolko sa daju kupit relativne podobne itemy... ale oki, nie je to nejak top item za X eur, ak si sa pytal na to... to ze to mozno predas opat za dobru cenu, je vec ina, ale to musis mat stastieČerný vlk píše:tam se jedná o poison resist a k tomu těch perfect 79...přes war cry to celkem boostne odolnost vůči jedu o hodně pěkné číslo...Punky píše:nieco podobne, akurat o asi 30 vacsia vit a o 10 mensi ressall (este teraz som si nie isty armorom aky bol, ale sa mi zda ze nejak 360) som kupil na bid za necely 1m... tak neviem... jo a este predtym som ja mal pre seba belt s asi 155str a 70all ress a to som kupil tusim za 400k...