Vzhledem k tomu, že SC už chvíli nehraju a aukci sem nepoužil přes týden tak můžu nabídnout svých 10 ah slotů třeba za 10% provizi z prodeje - domluva.
Představoval bych si to tak, že mi dáte 10itemů, ceny k jednotlivejm itemum a já je dám na ah - ideálně všechny najednou ať není bordel. Po 48h vyscreenuju co se prodalo a co ne a pošlu vám screen na mail. Pak ve hře vrátím itemy co se neprodali + goldy z prodeje očesaný o domluvenej poplatek. Ideální pro ty, kteří maj moc itemů a nemaj kapacitu na to je prodávat.
[EU][SC] Nabízím sloty na ah
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Griffen#2201
Re: [EU][SC] Nabízím sloty na ah
Aby se to ale vyplatilo. Byla by s tím celkem práce a nic moc zisk, vzhledem k tomu, že většina - resp. všichni by dávali jen ty horší itemy do 1M max. Ty dražší si myslím, že by nechali u sebe a radši počkali, až budou mít místo, jen pro jejich jistotu. Tím nechci říct, že se ti nedá věřit, jen to, že by lidi chtěli mít 100% jistotu.
Je mi to jasný. Ale třeba se někdo kdo bude důvěřovat najde, přece bych nepošpinil svůj nick nějakym podělem kvůli pár goldum. Tehle nick mám všude tak by mě to všude pronásledovalo
Počítám s tim, že bych takhle prodával dotyčnýmu ty levnější kousky v hodnotě statisíců, ty dražší by si nejspíš prodával sám. Jako refence by mohl aspoň trochu posloužit můj char z wow - eu.battle.net/wow/character/drakthul/Quetak/
Griffen: práci v tom moc nevidim, myslim, že za 10min jsou itemy na ah, pak mám dva dny volno a pak zase tak max 10min než se to předá z5.

Griffen: práci v tom moc nevidim, myslim, že za 10min jsou itemy na ah, pak mám dva dny volno a pak zase tak max 10min než se to předá z5.
-
- Fallen Shaman
Myslel jsem to tak, že se to asi moc nevyplatí v poměru práce / výdělek. 

to možná ne
ale co, aspoň nějaká další činnost ve hře, která je zábavnější než farmení goldů ve sklepě 

-
- Fallen Shaman
To jo, třeba jednou budeš milionář.. jako přivydělávka to není špatný, když se najdou stálí zákazníci.. 

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jo jo Quetak je overenej:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!