EU [SC]: Výprodej rukavic za ceny opravdu pro každého

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
Peckoslav
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Peckoslav#2167
EU [SC]: Výprodej rukavic za ceny opravdu pro každého

Příspěvek od Peckoslav » 07.08.2012, 23:11 hod.

Ahoj všichni,

protože se mi začínají hromadit rukavice na všech postavách, tak bych Vám je rád nabídl k odprodeji.
Nečekejte zde žádné super-duper kousky, ale věřím, že hráč, který není multimilionářem si může přijít na své a za dobrou cenu.
Ceny rukavic předpokládám do 150k goldů, nejčastěji tak 10-50k ;)
Ze svého pohledu to beru jako jednoduchou a vzájemně prospěšnou akci, kdy dostanu zpět část investice do craftu, zároveň ušetřím sloty na AH a Vy budete mít možnost si levně dovybavit svou postavu.

Odprodej bude mít 2 fáze:
1. část - máte možnost si sami napsat jaké rukavice sháníte + kolik goldů do nich chcete investovat a já Vám ve svých zásobách vyhledám co mohu nabídnout

2. část - zbytek nahodím sem na fórum s bid a buyout cenami a budete si moct vybrat co potřebujete (pokud něco)

Tak pojdte na to a pište co potřebujete (můžete i do PM) ;)

PRVNÍ FÁZE STARTUJE TEĎ!
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Joshua88CZ
Gorebelly
BattleTag:ChoseCZE#2100

Re: EU [SC]: Výprodej rukavic za ceny opravdu pro každého

Příspěvek od Joshua88CZ » 08.08.2012, 00:23 hod.

Jukni na meho DH a Monka...http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joshua88CZ-2502/
U Dh bych potreboval crit dmg, chance, att. speed-jestli vubec tyhle 3 vlastnosti jdou na rukavice dohromady+nejaky 1 stat jako dex, vit, all res-asi moc zbozne prani ale co kdyby:), popripade nejaky farmici mf+gf+dex, popr vit a ress
na monka fire res,all res, vysoka vit, a popripade nejaka dex.

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 08.08.2012, 07:23 hod.

Joshua88CZ píše:Jukni na meho DH a Monka...http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joshua88CZ-2502/
U Dh bych potreboval crit dmg, chance, att. speed-jestli vubec tyhle 3 vlastnosti jdou na rukavice dohromady+nejaky 1 stat jako dex, vit, all res-asi moc zbozne prani ale co kdyby:), popripade nejaky farmici mf+gf+dex, popr vit a ress
na monka fire res,all res, vysoka vit, a popripade nejaka dex.
ta kombinace, kterou píšeš je hodně vzácná a tím i hodně ceněná (cca 10m+)
pokud se mi podaří nějaký takovýhle kousek tak ho budu prodávat zvlášť, v tomto výprodeji mějte i případně požadavky úměrné ceně :D
na ty další věci se Ti podívám, myslím že něco určitě najdu a večer se ozvu přes PMku ;)
Obrázek

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 08.08.2012, 07:47 hod.

Ahoj, kedže už nie som MF char, pretože je to zbytočné.. proste nemám pocit, že padajú/padali lepšie kúsky....

Chcel by som rukavice pre môjho Barbara ► pozri si profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/sest ... ero/642092

Sám vidíš, že by som chcel priamry Str, iAS a Critdmg. Voliteľné Critchance. Asi to bude ťažko zohnať, ale tak skúsiť to môžem. Prvé 3 staty by mali byť aspoň 2x väčšie ako teraz, pretože inak by sa mi neoplatilo to vymieňať. A celkovo, ak máš i niečo iné, čekni si profil, tieto staty hľadám aj na iné časti Barba. Samozrejme, tam sú ešte Allres dôležité.

Díky za prípadnú snahu/pomoc. ;-)

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 11.08.2012, 08:12 hod.

díky za Váš zájem, vím, že jsem ne vždy byl schopen vyřešit Vaše potřeby, nicméně v tabulce níže dávám na prodej uvedené rukavice.
Nijak jsem to netřídil, cenu nechám na Vás. Je to zatím první várka, zejména na dexteritu, když bude trocha času, tak tam dohodím další várku na ostatní staty.
Nabídněte, jsem ochoten je střelit o 25% levněji než na AH (tj. levněji než kolik bych za ně dostal i po odečtu poplatku :)).

enjoy :)

http://imageshack.us/photo/my-images/52 ... crap1.png/
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obchod“