[EU,SC] Pro MONKy cca 50lvl (nechte si poradit)

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
JamieChris
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:JamieChris#2321
[EU,SC] Pro MONKy cca 50lvl (nechte si poradit)

Příspěvek od JamieChris » 10.08.2012, 23:34 hod.

Dneska jsem tu narazil na jeden topic uživatele Faith, který za poplatek půjčuje 2hand zbraň s tzv. Level Requirement Reduced statem.
Tímto mu děkuji za inspiraci.

Pokud právě expíte nebo plánujete expit monka (nad level 58-9 už nejspíš nemá cenu, ideálně 50 nebo i méně - na později), nabízím vám zbraň, která vám ušetří hodiny nudnějšího hraní a posune vás vpřed / nebo se můžete nechat pouze zdarma inspirovat a pokusit se sehnat podobnou :)

Několik týdnů jsem byl zaseklý na levelu 50 (monk 50, DH 53). Vážně mě nebavilo běhat 1. act hell a pracně nabírat expy - což šlo velmi pomalu, na to, jaká práce (a občas chcípačka) to byla. Z levelu 50 na 60 je ve hře jednoznačně nejtěžší a nejdelší expení a to mě osobně teď po více než 200 odehraných hodinách (nejsem moc na vysedávání u Diabla:)) hra baví až na infernu. Takže jsem chtěl dostat chary na lvl 50 co nejsnadněji do inferna.

Osobně jsem sehnal raději 1 hand zbraň, bylo to trochu pracnější než 2h, ale určitě se to vyplatilo (kdo by se divil)...

Rare Fist Weapon, 1-Hand monk, 1.40 attack speed / 802.9 DPS !!! required level 50 !!!, 263-533 Arcane Damage, 2468 Life After Each Kill (dokonalý!),
Critical Hit Damage Increased by 64%, Gain 34.1 Life per 1 Spirit Spent
, Level Requirement Reduced by 10

tady je kdyžtak screen http://s17.postimage.org/tijgoqa65/fist.jpg

Tyto zbraně jdou na AH sehnat kolem milionu goldů, jen si nejstem jistý, jestli tam budete mít ty brutal staty (alespoň pro mě, upřímně bez toho sání lifu a criticals bych to na levelu 53-4 u azmodana tolik nedával /velký hity + pozor na šmejdy, co hážou poison kaluže/. Moje je také na prodej, proto je to v sekci obchod, nabídka možná v PM.

Pointa je, že inferno zbraň (item level 63!) má jako jeden ze stats možnost nasazení už na levelu 50, kde maximální dps zbraní je jen něco málo přes 200. Z dps 4k s celkem slušným equipem úměrným levelu jsem se výměnou zbraně dostal na 14k dps. Později jsem ještě udělal pár změn v equipu a se stále stejnou zbraní měl můj monk 30k dps a to ještě nemohl na inferno.

Z 1. aktu na hell (quest pavoučí královny) jsem přeskočil (nechal jsem se invite) až do posledního questu act 3 - expil na škorpionech (během jednoho runu na 5+ minut až 300k experience, na další level to chce 1-2 miliony (od 50lvl). Poté jsem si sám zabil Azmodana, pokračoval 4. aktem, který jsem opět solo vyčistil celý sám a jen na Diabla jsem si zavolal pomoc, abych to stihl i s achievementem za 4. act do 1 hodiny (odehráno na hell). Ze stucku na levelu 50 za dnešek asi 7 achievmentů, monk má level 60 a už teď vypadá, že v PVP s mým inferno act 2 wizzardem by s brekem neodešel.

Pro spoustu lidí zde určitě nic nového ani zajímavého, věřim ale, že se tu najde alespoň 1 člověk, kterému to něco přinese. A v tom případě to stálo za to :) ( Vlastně se už našel v mojí osobě, po tom farmení goblinů a goldů s Wizzardem jsem si konečně zahrál a těším se na progress s mou female-monk bojovnicí:) )

JamieChris
Gorebelly

Re: [EU,SC] Pro MONKy cca 50lvl (nechte si poradit)

Příspěvek od JamieChris » 16.08.2012, 16:15 hod.

tu nikdo nemá monka pod 60 level ? ... mmm

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 16.08.2012, 18:52 hod.

JamieChris píše:Tyto zbraně jdou na AH sehnat kolem milionu goldů,...
Milion Goldů utratit za něco, co ti vydrží tak max do začátku Inferna? Já jsem teda na 50.lvl dvě jednoručky DPS 500, LoH a Dex za necelých 100k každou... Hell s tím projdeš jak nic. Nevím proč bych utrácel mega na 50.lvl...
Obrázek

JamieChris
Gorebelly

Příspěvek od JamieChris » 16.08.2012, 21:17 hod.

tak s timhle uděláš z 50 na 60 za večer jak nic a je to zábava ... na 50 levelu máš normálně ve zbrani 200-300 dps max! ;) a jen tak těch 60 sám nevyexpíš ... ale ok

Odpovědět

Zpět na „Obchod“