Tímto mu děkuji za inspiraci.
Pokud právě expíte nebo plánujete expit monka (nad level 58-9 už nejspíš nemá cenu, ideálně 50 nebo i méně - na později), nabízím vám zbraň, která vám ušetří hodiny nudnějšího hraní a posune vás vpřed / nebo se můžete nechat pouze zdarma inspirovat a pokusit se sehnat podobnou

Několik týdnů jsem byl zaseklý na levelu 50 (monk 50, DH 53). Vážně mě nebavilo běhat 1. act hell a pracně nabírat expy - což šlo velmi pomalu, na to, jaká práce (a občas chcípačka) to byla. Z levelu 50 na 60 je ve hře jednoznačně nejtěžší a nejdelší expení a to mě osobně teď po více než 200 odehraných hodinách (nejsem moc na vysedávání u Diabla:)) hra baví až na infernu. Takže jsem chtěl dostat chary na lvl 50 co nejsnadněji do inferna.
Osobně jsem sehnal raději 1 hand zbraň, bylo to trochu pracnější než 2h, ale určitě se to vyplatilo (kdo by se divil)...
Rare Fist Weapon, 1-Hand monk, 1.40 attack speed / 802.9 DPS !!! required level 50 !!!, 263-533 Arcane Damage, 2468 Life After Each Kill (dokonalý!),
Critical Hit Damage Increased by 64%, Gain 34.1 Life per 1 Spirit Spent, Level Requirement Reduced by 10
tady je kdyžtak screen http://s17.postimage.org/tijgoqa65/fist.jpg
Tyto zbraně jdou na AH sehnat kolem milionu goldů, jen si nejstem jistý, jestli tam budete mít ty brutal staty (alespoň pro mě, upřímně bez toho sání lifu a criticals bych to na levelu 53-4 u azmodana tolik nedával /velký hity + pozor na šmejdy, co hážou poison kaluže/. Moje je také na prodej, proto je to v sekci obchod, nabídka možná v PM.
Pointa je, že inferno zbraň (item level 63!) má jako jeden ze stats možnost nasazení už na levelu 50, kde maximální dps zbraní je jen něco málo přes 200. Z dps 4k s celkem slušným equipem úměrným levelu jsem se výměnou zbraně dostal na 14k dps. Později jsem ještě udělal pár změn v equipu a se stále stejnou zbraní měl můj monk 30k dps a to ještě nemohl na inferno.
Z 1. aktu na hell (quest pavoučí královny) jsem přeskočil (nechal jsem se invite) až do posledního questu act 3 - expil na škorpionech (během jednoho runu na 5+ minut až 300k experience, na další level to chce 1-2 miliony (od 50lvl). Poté jsem si sám zabil Azmodana, pokračoval 4. aktem, který jsem opět solo vyčistil celý sám a jen na Diabla jsem si zavolal pomoc, abych to stihl i s achievementem za 4. act do 1 hodiny (odehráno na hell). Ze stucku na levelu 50 za dnešek asi 7 achievmentů, monk má level 60 a už teď vypadá, že v PVP s mým inferno act 2 wizzardem by s brekem neodešel.
Pro spoustu lidí zde určitě nic nového ani zajímavého, věřim ale, že se tu najde alespoň 1 člověk, kterému to něco přinese. A v tom případě to stálo za to