EU [SC] Prodám MF kalhoty na barba
Docela slušné gatě na farmícího barba. Bez AR se dají pořídit i za 100k na AH. Navrhněte cenu, máte-li zájem.

- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: EU [SC] Prodám MF kalhoty na barba
Počáteční bid 300k. Tvá představa?
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Když na AH hledám podle všech statů co to má, cena by se uchytila nad 1.5M.
Nicméně nevěřím, že si hráči za 25 AR připlatí přes 1.2M, takže moje představa se pohybuje nad těch 300k. Na AH to mám za 1.5M kdyby náhodou. Jinak ale počkám do dnešního večera (tak 23h) a pak je to tvoje, pokud se to neprodá, nebo tě někdo nepřebiduje.
Nicméně nevěřím, že si hráči za 25 AR připlatí přes 1.2M, takže moje představa se pohybuje nad těch 300k. Na AH to mám za 1.5M kdyby náhodou. Jinak ale počkám do dnešního večera (tak 23h) a pak je to tvoje, pokud se to neprodá, nebo tě někdo nepřebiduje.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Jasný, počkám tedy na výsledek. Pravda, že za 25ar tolik nepřidám;). Na případné přebidování bych chtěl mít možnost reagovat;) . Díky.Faith píše:Když na AH hledám podle všech statů co to má, cena by se uchytila nad 1.5M.