Viem craftit vsetky gemy. Nemam ziaden cennik, mozete zaplatit kolko povazujete za vhodne.
Staci si ma pridat v hre do priatelov a ja sa vam ozvem. Prosim vas do poznamky napiste ze co chcete craftit.
masta#2958
EU/SC >>>> craftim vsetky gemy <<<<
Naposledy upravil(a) masta dne 19.09.2012, 09:18 hod., celkem upraveno 1 x.
Craftim : vsetky GEMY, vsetky rare 6 prop. zbrane, vsetky rare 6 prop armory. Pokial velmi chcete tak vam vycraftim aj 4 properties veci 

- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Re: >>>> craftim vsetky gemy <<<<
uprav si název tématu v souladu s pravidly sekce do 24 hodin, jinak zamykám.
díky
díky
Re: EU/SC >>>> craftim vsetky gemy <<<<
Tady je jeho skutečný profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Masta-2958/
Vážně lidi... už byste se mohli naučit dělat rozdíly mezi us a eu
Offtopic vymazán, osobní narážky na inteligenci ostatních si nech pro sebe. Každý může udělat chybu a přehlédnout se.
Pokud si bude Masta přát, vymažu odkaz na profil, zatím nechávám pro vysvětlení případných nejasností
Peckoslav
edit: Nechtěl jsem být hrubý, ale vždy mě dokáže vytočit to, když sem přijde poctivý hráč a ostatní se na něj vrhnou jako supi...
Vážně lidi... už byste se mohli naučit dělat rozdíly mezi us a eu

Offtopic vymazán, osobní narážky na inteligenci ostatních si nech pro sebe. Každý může udělat chybu a přehlédnout se.
Pokud si bude Masta přát, vymažu odkaz na profil, zatím nechávám pro vysvětlení případných nejasností

Peckoslav
edit: Nechtěl jsem být hrubý, ale vždy mě dokáže vytočit to, když sem přijde poctivý hráč a ostatní se na něj vrhnou jako supi...
tak v podstate mal pravdu...ale nechapem celkom vyznam naco na ceskej stranke mam pisat ze je to EU server ale je to v pravidlach tak som to tam šupol v pohode
iba ma upozornil na pravidla ktore som si samozrejme neprecital

Craftim : vsetky GEMY, vsetky rare 6 prop. zbrane, vsetky rare 6 prop armory. Pokial velmi chcete tak vam vycraftim aj 4 properties veci 

no z tejsto stranky asi business na crafte nespravim