EU SC Ramena Barbar ''top''

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Punky
The Butcher
Re: EU SC Ramena Barbar ''top''

Příspěvek od Punky » 30.01.2013, 14:14 hod.

ako vzdy, aj toto bude o dopyte... ak prave vtedy ked ich budes predavat, bude niekto hladat ramena s velmi vysokou str + nejaka vit + nejake AR a ktomu bude pozadovat urcite PU radius a vybehnu tam tvoje za napr 100m a potom dalsie tak ako si pisal za minimalne 200m, tak je celkom realne ze ich predas kludne aj za taku palku

inak naozaj neporovnavaj ceny z obdobia patchu napr 1.5.0... teraz to bezi tak, ze veci stracaju hodnotu z tyzdna na tyzden :)

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 03.02.2013, 11:49 hod.

Keby mali este %life beriem hned :) tie co mam na sebe su fajn ale maju malo sily

Halen
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 03.02.2013, 12:20 hod.

Prodal jsem Wardy 245 str s pickup radiusem 6yds bez vitality za 29.5 milionu. Prostě se tady na to vykašli, zde nic neprodáš, jen do tebe budou lidi rýpat. Je spousta lidí, co shání itemy s dobrými staty a PICKUPEM navrch. Jdi na AH, nastav tam bid v rozumné hranici bez buyout a vyčkej. Prodal jsem amulet za 250 milionů, o kterém mě "odborníci" tvrdili, že nejde prodat za víc, než za 100.
-
Když se podíváš na mou postavu, pročpak mám na nohách relativně "mizerné" boty ...
Obrázek

esopeso
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 04.02.2013, 08:27 hod.

Lol mizerne boty :-D bych je chtěl hned na Barbara :-)

O víkendu mě popadalo docela dost itemu takže jsem něco prodal,Wizzovi upravil gear a ramena mě tolik netlačí.

Já si myslim že hodně hráčů teď čeká na ten craft. Ještě vyčkám. Zatim mě slouží pěkně , nutně je prodávat nepotřebuji :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.02.2013, 08:33 hod.

co je na tych botach akoze mizerne? MS, fire ress a ako bonus PU radius... co by si na takych IC este chcel?

Odpovědět

Zpět na „Obchod“