AH
- sensation86
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sensation86#2551
Caues mam dotaz kdyz dam predmet do AH napr. pocatecni castkou 400tis a konecnou 600tis jak to ze ten item je treba do hodky prodanej za 420tis??? kdyz davam bid tak musim cekat az vyprsi proste cas a nemam ten predmet hned.... Jak to teda funguje? diky
- sensation86
- Gorebelly
Re: AH
Karii: no kup ted ale to koupis za tu konecnou castku ktera je 600tis.... A ne za 420tis kdyz tam ten item je 10minut.... To by se melo jen prihazovat a kdo dal nejvic do 600tis tak je jeho ten item az vyprsi cas...
Není možné, musel jsi se přehlédnoutsensation86 píše:Caues mam dotaz kdyz dam predmet do AH napr. pocatecni castkou 400tis a konecnou 600tis jak to ze ten item je treba do hodky prodanej za 420tis??? kdyz davam bid tak musim cekat az vyprsi proste cas a nemam ten predmet hned.... Jak to teda funguje? diky

- sensation86
- Gorebelly
Me se nejedna o prachy ale jedna se mi o to ze dam item do aukce a je za hodinu prodanej ale to muze byt jen v pripade ze to nekdo koupi za tu nejvyssi castku a ne ze prihodi k zacatecni castce 20tis a je to jeho o to mi jde.... Jak je to mozny...
To právě není možný. Přečti si co jsem psal. On zaplatil těch 600k (buyout), ale tobě se přičte jenom 510k, protože těch 90k je těch 15%, který se strhávají, aby byl zajištěn alespoň nějaký úbytek Goldů ve hře.
Dáváš ten item do AH ty nebo jsi pouze na nějaký přihazoval a v seznamu ti zůstal viset s částkou 420K max BID a přitom z AH zmizel? POkud platí druhá varianta, tak se ti tam nikdy neukáže, že byl prodán za max. hodnotu.
Ono "dávám do aukce" a "dávám bid" hodně plete.
Ono "dávám do aukce" a "dávám bid" hodně plete.