EU (SC) MF helm - 20MF+socket, 128 int. a 77 ress to all
Pište prosím nabídky, nerad bych šel pod 2 mega (jestli se vám to zdá vysoký, tak mě neukopejte, na aukci se to za to prodá:))
Dívám se na svět pohledem sekačky, jež zjistila, že si tráva právě založila odbory...
- Azazelík
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Azazel#2270
Re: EU (SC) MF helm - 20MF+socket, 128 int. a 77 ress to all
Mal by so veľký záujem o tuto helmu dohodneme sa aj na cene np ale az ked prídem domov 

Ok, já jdu teď na pivo, tak buď až dojdu nebo ráno ;-)
Dívám se na svět pohledem sekačky, jež zjistila, že si tráva právě založila odbory...
tak já ti to tu bumpnu
dva a půl nazačátek 

Tak Caprissone mi hodil 2,6 do pošty:)
hm ono to má větší cenu, ress teď bude parádní i pro wd, problém je, že za chvíli vyjde patch a nevim jak mě to ovlivní
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
hod screen. co to je zac? aky ma armor? a to ma len tieto vlastnosti?
armor to bude mít solidní, 20% mf ti imo procne jen na 63 lvl helmě
Uzavřít
Ok na radu jsem to hodil do aukce s daleko větším buyoutem než to má podle mě cenu - nynější bid je 3 150 000, tak pokud chcete tak naklikejte staty 77ress to all, 128 int, a 20MF ... mělo by vyjet cca pět helm, z nichž jedna je lepší než co nabízím, ale cenu má zas úplně jinde
NOVÉ PRAVIDLO PRO OBCHODOVÁNÍ S PŘEDMĚTY:
Pokud nabízíte nějaké předměty zde na fóru, tak se zároveň zavazujete, že po dobu aukce na https://www.diablofans.cz nebudou nabízeny na žádném jiném obchodním fóru, respektive nebudou prodány na aukci přímo ve hře.
Máte možnost časově omezit trvání Vaší nabídky (časově tj. X hodin, nebo termínově tj. do dd.mm.rrrr) a tím se nezbavit možnosti nabídnout předměty někde jinde, pokud zde nenajdete přijatelnou protihodnotu za Vaši věc.
Nové pravidlo platí okamžitě.
Nerespektování tohoto pravidla povede nutně k zamčení Vašeho obchodního vlákna a k postihu uživatele, který pravidlo porušil.
Toto se pochopitelně týká i případů, kdy reagujete na poptávku a při zájmu o koupi se zjistí, že nabízená věc byla prodána jinde.
Pokud nabízíte nějaké předměty zde na fóru, tak se zároveň zavazujete, že po dobu aukce na https://www.diablofans.cz nebudou nabízeny na žádném jiném obchodním fóru, respektive nebudou prodány na aukci přímo ve hře.
Máte možnost časově omezit trvání Vaší nabídky (časově tj. X hodin, nebo termínově tj. do dd.mm.rrrr) a tím se nezbavit možnosti nabídnout předměty někde jinde, pokud zde nenajdete přijatelnou protihodnotu za Vaši věc.
Nové pravidlo platí okamžitě.
Nerespektování tohoto pravidla povede nutně k zamčení Vašeho obchodního vlákna a k postihu uživatele, který pravidlo porušil.
Toto se pochopitelně týká i případů, kdy reagujete na poptávku a při zájmu o koupi se zjistí, že nabízená věc byla prodána jinde.
I'll be doomed:(

- Azazelík
- Wraith
- BattleTag:Azazel#2270
tak toto je dobre
diky moc
diky moc
Fakt se omlouvám, přišlo mi to za ty 2,5 málo ... btw. teď bys měl bejt rád:D ... s novým paragon systémem by sis mohl bouchat hlavou o stůl xD