EU (SC) Predam hellion crossbow
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
takze predavam hellion crossbow napohlad nie moc ocarujucu, ale po vsimnuti si sance na krvacanie a vysokej dexterite sa stava velkym konkurentom top kusiam. Takze pociatocny bid by som dal na 2 500 000 goldov. Mate zaujem? Ak nie pojde na aukciu.

Re: EU (SC) Predam hellion crossbow
Už jsi ji zkoušel s nějakou postavou? Jak funguje x% chance to inflict Bleed v praxi? Vyrovná se v praxi kuším s 1000+ DPS?
Tohle by jsi měl otestovat, než něco takového nabídneš...
Tohle by jsi měl otestovat, než něco takového nabídneš...
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
OT: něco Vám poradím, pokud tady někdo nabízí nesmyslné nabídky za nesmyslné ceny, tak ho nekrmte, ignorujte ho a možná s tím přestane. Každopádně uživatel ReptileSVK pravidla fóra neporušuje a pokud ano, tak prosím pošlete PM.

- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Skoda ze ty pravidla neporusuje, ale zamerne trolovani by melo byt trestane, aspon nejakym banankem...To by tu pak mohl trollovat kazdej!
-
- Zhar the Mad
neviem co furt mate s tymi trollmi, ale ked si k 611 priratate 1039 az 1261 mate cislo 1650 az 1872 co je velmi slusny damage. Samozrejme bude aplikovany tak 1 zo 4 striel, ale predsa je to vysoke cislo. IMHO presne ako critical hit damage. kuse sa predavaju a pritom niekto ma critical hit chance iba 5%. tu je to 25%.
Teraz bez srandy
Naozaj ty toto vsetko myslis vazne ??
Vo fore predmety sa hras na pana a a ostatnym tam na ich predmety pises ze su bezcenne a ty tu zakladas
Taketo temy s uplnymi odpami a chces zato 2m???
Myslim ze uz by stacilo , vsetci sme sa ti zasmiali uz minule ale opakovany vtip uz neni vtipom
Ak to ale myslis vazne tak ta lutujem
Naozaj ty toto vsetko myslis vazne ??
Vo fore predmety sa hras na pana a a ostatnym tam na ich predmety pises ze su bezcenne a ty tu zakladas
Taketo temy s uplnymi odpami a chces zato 2m???
Myslim ze uz by stacilo , vsetci sme sa ti zasmiali uz minule ale opakovany vtip uz neni vtipom
Ak to ale myslis vazne tak ta lutujem
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Takhle ten bleeding ale vůbec nefunguje...ReptileSVK píše:neviem co furt mate s tymi trollmi, ale ked si k 611 priratate 1039 az 1261 mate cislo 1650 az 1872 co je velmi slusny damage. Samozrejme bude aplikovany tak 1 zo 4 striel, ale predsa je to vysoke cislo. IMHO presne ako critical hit damage. kuse sa predavaju a pritom niekto ma critical hit chance iba 5%. tu je to 25%.
-
- Zhar the Mad
ja to vidim tak, ze hraci nedocenili bleed efekt a je zatracovany. skuste si to niekedy a uvidite. minule som mal luk s crit hit damage 80% a dps 1024 a nik ho nechcel. preco? hellion crossbow s 950 dps a crit damageom 98% som predal za 6.2 miliona a luk nie ani s bidom 54 000? preco? quiver funguje aj na to aj na to. No tak davam bid na 500 000.
No protože luky skoro nikdo nepoužívá. Hlavně kvůli pasivce Archery. Když máš 2hand crossbow, tak přidává +50% crit damage, když máš bow tak přidává +15% damage. S tou kuší je to mnohem lepší...
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
téma zamykám