EU (SC) Ring

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
Pindik
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
EU (SC) Ring

Příspěvek od Pindik » 30.08.2012, 11:37 hod.

Zdravím
Prosil bych o ocenění a případné nabídky k tomuto prstenu http://imageshack.us/f/267/ringom.jpg/
Myslel sem že je to suprový prsten ale na RMAH se mi ho nepodařilo prodat...
Tak bych potřeboval reálnějši odhad ceny a dyštak nabídky.... Díky
(Prodám jen v případě slušné sumy)

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Re: EU (SC) Ring

Příspěvek od Nekronaut » 30.08.2012, 11:58 hod.

A kolik jsi tam za něj chtěl? No kdyby měl ještě crit dmg, tak by byl hodně hustej...

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 30.08.2012, 12:01 hod.

bylo by možné ho vyzkoušet? o ceně netuším, ale čekal bych balík, zkoušel jsi ho na RMAH otočit víckrát?
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Pindik
Fallen Shaman

Příspěvek od Pindik » 30.08.2012, 12:57 hod.

Nekronaut píše:A kolik jsi tam za něj chtěl? No kdyby měl ještě crit dmg, tak by byl hodně hustej...
Určitě by mohl mít i lepší afixy zas na druhou stranu má gold find kterej na AH nemá s takovými staty žádnej - ale já vůbec nevím jestli ma gold finf pro někoho nějakou hodnotu. Naposled sem dával bid 50E což je ekvivalent 50M. Nevím jestli sem to teda nepřestřelil to bych rád zjistil.
Peckoslav píše:bylo by možné ho vyzkoušet? o ceně netuším, ale čekal bych balík, zkoušel jsi ho na RMAH otočit víckrát?
No já sem dost nedůvěřivej člověk a nějak nevím co bys chtěl vidět po nasazení a nedá se to odhadnout ;) spíš ne promiň. A jinak zkoušel sem to asi 5x

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 30.08.2012, 13:11 hod.

Pindik píše:
Nekronaut píše:A kolik jsi tam za něj chtěl? No kdyby měl ještě crit dmg, tak by byl hodně hustej...
Určitě by mohl mít i lepší afixy zas na druhou stranu má gold find kterej na AH nemá s takovými staty žádnej - ale já vůbec nevím jestli ma gold finf pro někoho nějakou hodnotu. Naposled sem dával bid 50E což je ekvivalent 50M. Nevím jestli sem to teda nepřestřelil to bych rád zjistil.
Peckoslav píše:bylo by možné ho vyzkoušet? o ceně netuším, ale čekal bych balík, zkoušel jsi ho na RMAH otočit víckrát?
No já sem dost nedůvěřivej člověk a nějak nevím co bys chtěl vidět po nasazení a nedá se to odhadnout ;) spíš ne promiň. A jinak zkoušel sem to asi 5x
Zrovna u peckoslava bych se toho nebal,uz snad milionkrat zkousel odeme nejakej eqip.:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

blystar
Fallen Shaman
BattleTag:blystaar#2638
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blystar » 30.08.2012, 13:29 hod.

50E .. no to se není čemu divit .. budeš rad za 20

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 30.08.2012, 13:33 hod.

můžu Ti dát nějakou zálohu, ale v pohodě, já si ten ring nemusím ani nasazovat, stačí mi ho vidět v invu a nárůst či ponížení statů vůči stávajícímu stavu.
Je to otázka minuty času, pak vrátím. Ono asi existuje možnost si to spočítat v nějakém kalkulátoru, ale já to vždy radši vidím naživo ve hře než v nějakém excelu :D
Obrázek

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 30.08.2012, 13:52 hod.

Peckoslave, nemusíš si ho ani brát do inventáře. Když ho prodávající vyhodí na zem a ty si stoupneš dál, aby neměl strach že mu ho vezmeš, tak když zmáčkeš Ctrl, tak se ti ukážou ty staty a i to porovnání, stejně jako kdybys ho měl v inventáři.
Obrázek

peter10
Wraith
BattleTag:PetKiller10 #2658

Příspěvek od peter10 » 30.08.2012, 14:06 hod.

ten ring nema velku cenu kedze nema crd ani as , typol by som tak 1m pre monka, ktory ide na phys.res, pochybujem ze ho predas vobec za 3eur.
Naposledy upravil(a) peter10 dne 30.08.2012, 14:14 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 30.08.2012, 14:14 hod.

kojot píše:Peckoslave, nemusíš si ho ani brát do inventáře. Když ho prodávající vyhodí na zem a ty si stoupneš dál, aby neměl strach že mu ho vezmeš, tak když zmáčkeš Ctrl, tak se ti ukážou ty staty a i to porovnání, stejně jako kdybys ho měl v inventáři.
super, dobrá rada :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obchod“