EU (SC) Ring
Zdravím
Prosil bych o ocenění a případné nabídky k tomuto prstenu http://imageshack.us/f/267/ringom.jpg/
Myslel sem že je to suprový prsten ale na RMAH se mi ho nepodařilo prodat...
Tak bych potřeboval reálnějši odhad ceny a dyštak nabídky.... Díky
(Prodám jen v případě slušné sumy)
Prosil bych o ocenění a případné nabídky k tomuto prstenu http://imageshack.us/f/267/ringom.jpg/
Myslel sem že je to suprový prsten ale na RMAH se mi ho nepodařilo prodat...
Tak bych potřeboval reálnějši odhad ceny a dyštak nabídky.... Díky
(Prodám jen v případě slušné sumy)
Re: EU (SC) Ring
A kolik jsi tam za něj chtěl? No kdyby měl ještě crit dmg, tak by byl hodně hustej...
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
bylo by možné ho vyzkoušet? o ceně netuším, ale čekal bych balík, zkoušel jsi ho na RMAH otočit víckrát?
Určitě by mohl mít i lepší afixy zas na druhou stranu má gold find kterej na AH nemá s takovými staty žádnej - ale já vůbec nevím jestli ma gold finf pro někoho nějakou hodnotu. Naposled sem dával bid 50E což je ekvivalent 50M. Nevím jestli sem to teda nepřestřelil to bych rád zjistil.Nekronaut píše:A kolik jsi tam za něj chtěl? No kdyby měl ještě crit dmg, tak by byl hodně hustej...
No já sem dost nedůvěřivej člověk a nějak nevím co bys chtěl vidět po nasazení a nedá se to odhadnoutPeckoslav píše:bylo by možné ho vyzkoušet? o ceně netuším, ale čekal bych balík, zkoušel jsi ho na RMAH otočit víckrát?

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Zrovna u peckoslava bych se toho nebal,uz snad milionkrat zkousel odeme nejakej eqip.:-)Pindik píše:Určitě by mohl mít i lepší afixy zas na druhou stranu má gold find kterej na AH nemá s takovými staty žádnej - ale já vůbec nevím jestli ma gold finf pro někoho nějakou hodnotu. Naposled sem dával bid 50E což je ekvivalent 50M. Nevím jestli sem to teda nepřestřelil to bych rád zjistil.Nekronaut píše:A kolik jsi tam za něj chtěl? No kdyby měl ještě crit dmg, tak by byl hodně hustej...
No já sem dost nedůvěřivej člověk a nějak nevím co bys chtěl vidět po nasazení a nedá se to odhadnoutPeckoslav píše:bylo by možné ho vyzkoušet? o ceně netuším, ale čekal bych balík, zkoušel jsi ho na RMAH otočit víckrát?spíš ne promiň. A jinak zkoušel sem to asi 5x
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- blystar
- Fallen Shaman
- BattleTag:blystaar#2638
- Kontaktovat uživatele:
50E .. no to se není čemu divit .. budeš rad za 20
- Peckoslav
- Minion of Destruction
můžu Ti dát nějakou zálohu, ale v pohodě, já si ten ring nemusím ani nasazovat, stačí mi ho vidět v invu a nárůst či ponížení statů vůči stávajícímu stavu.
Je to otázka minuty času, pak vrátím. Ono asi existuje možnost si to spočítat v nějakém kalkulátoru, ale já to vždy radši vidím naživo ve hře než v nějakém excelu
Je to otázka minuty času, pak vrátím. Ono asi existuje možnost si to spočítat v nějakém kalkulátoru, ale já to vždy radši vidím naživo ve hře než v nějakém excelu

Peckoslave, nemusíš si ho ani brát do inventáře. Když ho prodávající vyhodí na zem a ty si stoupneš dál, aby neměl strach že mu ho vezmeš, tak když zmáčkeš Ctrl, tak se ti ukážou ty staty a i to porovnání, stejně jako kdybys ho měl v inventáři.
ten ring nema velku cenu kedze nema crd ani as , typol by som tak 1m pre monka, ktory ide na phys.res, pochybujem ze ho predas vobec za 3eur.
Naposledy upravil(a) peter10 dne 30.08.2012, 14:14 hod., celkem upraveno 1 x.

- Peckoslav
- Minion of Destruction
super, dobrá radakojot píše:Peckoslave, nemusíš si ho ani brát do inventáře. Když ho prodávající vyhodí na zem a ty si stoupneš dál, aby neměl strach že mu ho vezmeš, tak když zmáčkeš Ctrl, tak se ti ukážou ty staty a i to porovnání, stejně jako kdybys ho měl v inventáři.