EU [SC] Ringy + Amulety

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
Zirunka
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Zirunka#2764
EU [SC] Ringy + Amulety

Příspěvek od Zirunka » 23.11.2012, 08:33 hod.

Po nějaké době zase čistím truhlu, občas tam je i něco, co někomu pomůže. Nelekejte se porovnání, je tam spousta červených čísel, ale to je tím, že mám poměrně dobrou výbavu :D Samozřejmě ale jdu po lepší, je to jen o úhlu pohledu.
Kdo nezná - tak doporučuji pro porovnání použít tento nástroj, je to super věc:http://bios-gaming.de/d3dps/. Opravdu si nejprve porovnejte, zda se vám to vyplatí, ušetří se tím spousta času "zkoušením".
Tak a k samotné nabídce: níže jsou obrázky, Vaši nabídku s názvem a cenou prosím na PM. Dnes večer budu ve hře, tak můžeme obchodovat :-D
Zirunka

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

V-tec
Wraith
BattleTag:Vtec#2519

Re: EU [SC] Ringy + Amulety

Příspěvek od V-tec » 23.11.2012, 13:38 hod.

Nechci bejt nijak ošklivej, ale tyhle prodeje mi přijdou ve stylu - "Hele mám v truhle nějaký věci, co na aukci nikdo nechce, tak je dám na fórum a třeba se někdo chytne" ..Neříkám, že to je špatný, ale přijde mi to zbytečný..
A neobhajujte to, prosím, tvrzením, že je to pro lidi do začátku...I ty si dokážou sehnat lepší za pár goldů přes aukci :)

P.S.:Vím, že je to OT, ale příspěvky tohoto typu se nebezpečně hromadí..

Zirunka
Wraith
BattleTag:Zirunka#2764

Re: EU [SC] Ringy + Amulety

Příspěvek od Zirunka » 23.11.2012, 13:51 hod.

No, nebo to taky může být o tom, že jsou na aukci plný sloty zajímavějších věcí a je mi to líto vyhodit... Proto ten odkaz na porovnání pro hráče, kteří tápou co je pro ně vhodné... Některé ceny na AH jsou přemrštěné, to všichni ví, proto se snažím nabídnout zde. Kdo nechce ať to nečte a o zbytečnosti se mluví dobře jen těm, kteří jsou se svou výbavou spokojeni. A pokud jde o hromadění příspěvků tohoto typu - od toho tu snad toto vlákno je, nebo ne?

Odpovědět

Zpět na „Obchod“