WTB pomoc,nabizim goldy/eur
Zdravim,potrebuju pomoct vyfarmit organy na jeden hellfire ring(tzn 3x vyfarmit 3klice a 3plany na 3hellfire machiny).Shanim nekoho nebo nejaku partu lidi co zvlada todle udelat na MP10 (100% drop jak klicu tak organu pri NV5).Duvod je jednoduchy,potrebuju ring kvuli xp bonusu na farmeni paragon lvlu a sam bohuzel na to nemam si poridit klice a plany..Skousel sem farmit na MP 3(vetsi MP nedavam bohuzel) ale vubec mi klice nepadaji..Za tudle pomoc nabizim 40milionu goldu a nebo 13 euro na RMAH..Kdo by mnel teda zajem a zvlada uber bosse na MP10 sam nebo ma nejake kamose co to s nima da(+semnou samozrejme
) tak mi poslete prosim zadost o pratelstvi a na case se domluvime..Muj tag je Thoriorx#2654 .Dik

Re: WTB pomoc,nabizim goldy/eur
Chlape, ještě než ti tady někdo velmi ochotně začne nabízet pomoc za éčka, tak bys měl vědět, že spousta lidí chodí MP5-7 a zdarma tě vezme do party. Vyšší MP sice zaručuje 100% drop ale rozhodně se nevyplatí kvůli strávenému času.
Klidně si mě přidej a až někdy půjdu farmit klíče nebo IM, tak tě vezmu sebou. Diablo je pořád jen hra a tenhle €urovej blizzardí business neuznávám.
Klidně si mě přidej a až někdy půjdu farmit klíče nebo IM, tak tě vezmu sebou. Diablo je pořád jen hra a tenhle €urovej blizzardí business neuznávám.

Ahoj, přidám si tě a můžem na to dneska večer skočit 

Naposledy upravil(a) Borgi* dne 11.12.2012, 17:30 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Asi tak a goldy si nech na eqip.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Jo a upozornění pro příště, aby jsi věděl. Je zakázáno tady na fóru obchodovat za RM, ať už se jedná o prodej/nákup itemů, tak i služeb.
Thulle: taky nejsem zastance RMAH a tech 12ecek co tam mam mam diky prodanemu amuletu co jsem schvalne skousel jestli nekdo opravdu kupuje itemy v RMAH..
kojot: sorrac uz se to nestane
kojot: sorrac uz se to nestane

V pohodě, já jsem tě jenom chtěl upozornit
. Ale teď když se na to dívám, tak ti jsi chtěl ty peníze předat přes RMAH... Takový obchod by jsi mohl domluvit i tady na fóru, protože ten zákaz prodávání za RM je tady kvůli tomu, aby blizzardu nepřišel o 15% z ceny prodaného itemu. Což by v tomhle případě nepřišel
. Takže se omlouvám za mystifikaci.

Dekuju Borgimu za pomoc proto toto tema close