EU /HC/ Top Ring pre Monka
to snad nemyslis vazne.... "top ring"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: EU /HC/ Top Ring pre Monka
sory neda se tomu nezasmat.nice TOP ring.xDDD.odhaduji cenna 2433 goldu u Vendora-
kludne sa smejte
rad som vam urobil radost
na ah som lepsi nenasiel
a vasku dik ze si aj ty mna pobavil
predal som ovela horsie za 100 nasobok toho co si napisal ty
hras vobec HC ? 
edit. nehras ako som si pozrel...cize tvoj komentar je platny asi ako vcela v zime
a navyse ty mas na sc este horsi prsten ako je tento 
a tizio ty mas tiez tych hodin nahranych v hc
typicka vlastnost nasincov...vyjadrovat sa k niecomu o com nemaju paru

a vasku dik ze si aj ty mna pobavil

edit. nehras ako som si pozrel...cize tvoj komentar je platny asi ako vcela v zime

a tizio ty mas tiez tych hodin nahranych v hc

good luck ;-)
pozeral som nejakych monkov HC !!!! paragon 100 a nemali tam o moc lepsie ringy...niektori aj horsie...
dakujem nie je to o stasti
dakujem nie je to o stasti

No já bych ho nedal vendorovi ani na Sc, to jsou hrozný kecy....
ja myslim ze par mega zato dostat mozem...pre fire monka myslim ze super ring...ale mozno maju pani odbornici pravdu a nepredam ho ani za kilo
potom dam vediet ako som dopadol 

-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:spiderer#1213
Duri bohuzel se vzdycky musi ozvat nejaky expert, ktery o dane problematice nema paru, ale citi, ze musi svuj nazor sdilet 
Jinak rimg je hezkej a predevsim na HC velmi dobre rollnutej, kdyby mel allres byl by univerzalnejsi, ale i s fire res to bude pro DEX postavy vetsinou solidni boost = myslim, ze se proda pekne.. Z defenzivnich zajimavych statu mu chybi jen allres, ofenzivni AS a CC ma temer max a zakladni staty DEX + VIT za 165 v souctu je u ringu s CC a AS taky velmi slusny cislo.. Na SC by nad tim ringem mozna spousta lidi ohrnula nos i kdyz i tam by nebyl spatnej nebo pro vendora, ale na HC bych ho jako jeden z top videl uplne bez problemu.

Jinak rimg je hezkej a predevsim na HC velmi dobre rollnutej, kdyby mel allres byl by univerzalnejsi, ale i s fire res to bude pro DEX postavy vetsinou solidni boost = myslim, ze se proda pekne.. Z defenzivnich zajimavych statu mu chybi jen allres, ofenzivni AS a CC ma temer max a zakladni staty DEX + VIT za 165 v souctu je u ringu s CC a AS taky velmi slusny cislo.. Na SC by nad tim ringem mozna spousta lidi ohrnula nos i kdyz i tam by nebyl spatnej nebo pro vendora, ale na HC bych ho jako jeden z top videl uplne bez problemu.
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
dik spider za nazor
ako ja chapem ze ludia maju tendenciu vyjadrovat sa k niecomu o com mozno nic nevedia...sam som neni niekedy iny
takze som sa len pousmial nad tym
no skusam to dat na d2jsp a uvidim...pytaju sa ma na cenu ale fakt neviem za kolko to mam predat...nemas nejaku radu ? ...kedze nehram monka ani dh a asi ani nebudem nema pre mna cenu si ho nechat...chcem ho predat

no skusam to dat na d2jsp a uvidim...pytaju sa ma na cenu ale fakt neviem za kolko to mam predat...nemas nejaku radu ? ...kedze nehram monka ani dh a asi ani nebudem nema pre mna cenu si ho nechat...chcem ho predat

zase se me snazis rozesmat,sory nevsiml sem si ze je to hc,tim padem mozna do par milionu za nej dostanes-kdybys mel lepsi prsten jak ja na sc,tak bys ho prodal asi za miliardu,ale pochybuji ze vidis dobre kamo.pocital sem to a kdyby to bylo na sc tak by me tvuj super prstynek ubral cca 15 tisic dmg.muj prsten sem vydrail za 30 mil-az ho prodas,dej scren,sem zvedav co to stoji....Proste nazev topicu TOP RING-to jak kdybych prodaval skoda favorit a napsal sem ze- BEST CAR OF THE WORLD_Duri píše:kludne sa smejterad som vam urobil radost
na ah som lepsi nenasiel
a vasku dik ze si aj ty mna pobavilpredal som ovela horsie za 100 nasobok toho co si napisal ty
hras vobec HC ?
edit. nehras ako som si pozrel...cize tvoj komentar je platny asi ako vcela v zimea navyse ty mas na sc este horsi prsten ako je tento
a tizio ty mas tiez tych hodin nahranych v hc![]()
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CRAC ... o/17165529
mistr vasek...dufam ze aj tieto moje 2 obrazky ta rozosmeju...na prvom je tvoj gear s tvojim prstenom podla diabloprogressu...vyslo mi cca 197,5k dps co aj prakticky odpoveda realite...na druhom je presne ten isty gear co mas ty len s mojim prstenom...rozdiel v dps je cca 2500...cize ak mas este teraz nejaky rozmuny argument a chces mi povedat ze toto nie je top ring na HC tak si ho prosim ta nechaj pre seba
ak som spravil vo vypocte niekde chybu neunuvaj sa ma opravovat k nicomu to nebude...pretoze sam si si nasral...
http://imgshack.cz/images/98660533028113469746.jpg - tvoj gear a tvoj prsten
http://imgshack.cz/images/32583893964576787588.jpg - tvoj gear a moj HC prsten
nech si spravi kazdy obraz sam aky si super aj stvojim prstenom
ps. uz ted mam kupcu za 8m...

http://imgshack.cz/images/98660533028113469746.jpg - tvoj gear a tvoj prsten
http://imgshack.cz/images/32583893964576787588.jpg - tvoj gear a moj HC prsten
nech si spravi kazdy obraz sam aky si super aj stvojim prstenom

ps. uz ted mam kupcu za 8m...
Na sc bych rozhodne nasel lepsi ring ale na HC je to docela slusny ring :-)
Nazev topicu chce zaujmout asi kvuli zajemcum
Toz to asi nekdo nepobral :-D
Nazev topicu chce zaujmout asi kvuli zajemcum

Toz to asi nekdo nepobral :-D
tak jasne ze nazov topicu spravi vela
reklama je mocna zbran
ale nebol to moj jediny zamer...podla mna je vazne top...tym myslim ze keby mam monka ja tak by som si uz tazko predstavil na hc upgrade...alebo len veeeeeelmi draho..
aj ten pan co pisal vyssie ze ho mam predat vendorovi asi pochopil ze ten ring je vazne top kedze sa ukazalo ze je len o nieco slabsi ako jeho prsten co nosi na sc a ma paragon 100...
ale tak uvidim za kolko ho nakoniec predam...mozno len za par mega

aj ten pan co pisal vyssie ze ho mam predat vendorovi asi pochopil ze ten ring je vazne top kedze sa ukazalo ze je len o nieco slabsi ako jeho prsten co nosi na sc a ma paragon 100...
ale tak uvidim za kolko ho nakoniec predam...mozno len za par mega

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Krasnej ring, mam ted v ah podobnej akorad ma 3cc tak uvidim za kolik pujde.
Ale na HC ta ekonomika neni tak v p..... jak na sc.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ale na HC ta ekonomika neni tak v p..... jak na sc.

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
kuki a mas ho na hc ci sc ? ...daj potom vediet za kolko si ho predal nech mam nejaku prestavu
...ak je teda na hc...
ono je skoda ze nehram a asi ani nikdy nebudem hrat monka alebo dh...by som si ho nechal...takto musim predat

ono je skoda ze nehram a asi ani nikdy nebudem hrat monka alebo dh...by som si ho nechal...takto musim predat
- Kuki10
- Globální moderátor
Na hc, sc uz uplne ignoruju.:-D
Dyztak sem hodim presne staty, ale obavam se, ze jsem ho dal v blbou dobu na ah, mel jsem to dat rano, no uvidime.
Dyztak sem hodim presne staty, ale obavam se, ze jsem ho dal v blbou dobu na ah, mel jsem to dat rano, no uvidime.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Hele vy jste se se spidererem a peckou úplně pomátli s tím HC ne? Výprodej SC gemů, za chvilku chudáky SC pajduláky kompletně svlíknete 

- Kuki10
- Globální moderátor
To ne, ale rozdil oproti top gemum a star gemu me dela cca 10k na wizzovi, takze esi mam 290 nebo 300k dps je sumak, a za prodany gemy cca 420m jsem si na hc krasne gearnul wizza a mam z neho radost.:-)
Na sc dyztak kupim star na dalsi chary a stejne to bude pohoda.
Edit: Kamarade zkus HC to uz te nepusti.:-)
Uz jsem byl i na uberech.
Na sc dyztak kupim star na dalsi chary a stejne to bude pohoda.

Edit: Kamarade zkus HC to uz te nepusti.:-)
Uz jsem byl i na uberech.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Nekronaut: Ono je to přejde až umřou a veškerej investovanej čas/goldy budou nenávratně pryč