Snad to ale neznamená, že to na HC nelze hrát. Já už poslední roky hraju vyloženě jenom HC a i pro potřeby odzkoušení mi to postačí. Čistě osobně mi nedává smysl ta nutnost umírat jak na běžícím páse.
Teď k Avalonu

Až na osvobození Caina mám splněné první čtyry úkoly a snad to půjde i dál. Hodně by pomohla i nějaká ta dokumentace jak už se tady zmiňoval Javůrek. Protože jinak to je takové "objevování Ameriky"

. Potom co jsem vymlátil to mračno Zombíí v lokaci Blood Moor a neztratil ani HP jsem v Den of Evil dostal na uvítanou salvu od Azure Lorda a jeho bandy. Byl to trošičku šok, ale s trochou opatrnosti se to dá docela dobře zvládnout. Mnohem větší šok jsem ale měl v Cave z těch kostěných sprinterů co tam jsou místo Cold Crow. :shockdiablo: Zkoušel jsem i Mausoleum, kde jsem nezachápal z Horadrických mumií. Do Crypty jsem jenom nakoukl a málem mě tam Ashy Pets zašlapali do země

iablo . Kdy by jsi tak doporučil tam jít

Myslím na Normal. A co se týče Tower Cellar tak to páté patro s tím démonem bylo jakési divné. Démona jsem si chtěl vylákat od té jeho věže a místo toho zmizel, aby se mi po chvíli splnil úkol. Tak ani nevím jakej na normal vlastně je

. Je možný že ho sejmula Rogue, ale že by byl tak slabej

Další otázku bych měl k té věží. Je dělaná tak aby dávala one hit kill
Co se týče Dropu. Fakt zajímavě udělaný drop ze skupinek šampionů. Grim Shield nebo Balrog spear se na normal jen tak nevidí 8) . Dobrý taky je, že první unikát na sebe nenechal dlouho čekat ("jen" Pelta Lunata=do začátku to není nejhorší). V normální hře najdu první unikát tak ve druhým třetím aktu.
A ještě bych měl jednu otázku. Máš v plánu Gramme ještě něco s Avalonem provádět, nebo to lze brát jako finální produkt