HC Kodiak

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: HC Kodiak

Příspěvek od Fraxinus » 28.10.2010, 12:43 hod.

Mephisto: Bez toho Mefení. To je povoleno jen 3x (1x na normalu, 1x... :D )
Ale možná to vyzkouším příště, jet další postavu se zakázaným gamblem.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Mephisto
Fallen Shaman

Příspěvek od Mephisto » 28.10.2010, 13:48 hod.

Fraxinus: Měl jsem na mysli to, že si budeš brát přednostně věci, co dávají MF ne opakovaný nájezdy...
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 28.10.2010, 14:29 hod.

Blbě sem to přečetl. Sry..
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Grammator
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 28.10.2010, 14:29 hod.

vždycky když tohle téma vidim tak mě napadně HC kardiak...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 28.10.2010, 14:31 hod.

... No nevím, jestli by dlouho vydržel. :P
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 28.10.2010, 14:36 hod.

Hardcore určitě ne. :P
...Ancients, go, go go!

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 28.10.2010, 21:58 hod.

HC Kardiak budu já, jestli někdy rozjedu HC postavu...
Budu při pl8 a s vědomím RIP tak Kardiak, že budu mít bobky i z Fallenů.... :lol:
Umění se rodí z utrpení, za to, že není moje vlastní, za to já nemohu.
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 28.10.2010, 23:26 hod.

Dobře. Jeď na HC stejnej build jak já s názvem Kardiak, ale s jedním pravidlem navíc. Zákaz investování bodů do vitality. :P :lol: :D >:D
...Ancients, go, go go!

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 31.10.2010, 16:59 hod.

AKT 2 - Nightmare

S čerstvě shaelnutou Bonesnapou jsem si šel vyměnit žoldáka za jiného s aurou might, aby byly mé údery ještě drtivější, a šel na věc do stok. Rychlost mohla být lepší, ale dejme tomu. Snad padnou lepší rukavičky na rychlost útoku. Rychlost postupu ušla a na konci prvního videa jsem již ve 3. patře. (Video 115)
Poměrně brzy nacházím toho, proč jsem tam šel a překvapil mě nejen tím, jak rychle si poradil s mým mercem, ale i tím, jak rychle zdechl. Vylezl jsem ven do pouště a klasika, dva bossové hlídali bránu. Nebyli by tak těžcí, nebýt těch lagů. (Video 116)
Vybíjím Rocky Waste a malinko gambluju. Pak lezu do Stony Tomb. (Video 117)
Někdy mám problémy s jedem, tak jsem raději opatrný, přestože mám již skoro 1500 života. Ještě hůř to snáší moji vlci. (Video 118)
Až teprve teď opouštím Stony Tomb (zdržel jsem se tam podstatně déle, než jsem původně předpokládal) a lezu dále do Dry Hills. (Video 119)
Po skoro úplném pročesání lokace nacházím vchod do Halls of the Dead. Zde docházím k závěru, že osazenstvo hrobek bude pro mě docela problém. Postup pomalý, merc občas umře a na vlky také není spolehnutí. K tomu ten nechutnej jed. V hrobkách Tal Rashi to bude peklo. :( (Video 120) docela Jenže já se nenechám. Po zabití kočkoidní ženy úplně dole pokračuji v krasojízdě do Far Oasis. (Video 121)
A vlezl jsem do díry k obřím červům. Tady to bude také hrůza. (Video 122)
Ale byl jsem docela mile překvapen, že to zas tak dlouho netrvalo. Získal jsem tedy hůl a šel drtit zbytek Far Oasis. A musel jsem vyřešit “malé” dilema s charmem. (Video 123)
Zkusil jsem craftit prsten, ale výsledek mě moc nepotěšil. Příště. Vlezl jsem do tmy Ztraceného města, kde jsem byl přivítán výborem asi čtyř bossů morových mumií. Tak jsem aspoň řádně naexpil. (Video 124)
Podnikl jsem výlet do Ancient tunnels a chvílemi to tam bylo ostré, zejména v místnosti s ohromným množstvím mumií. Poté hned za zmijemi do chrámu. (Video 125)
Fangskinova smrt byla rychlá a pro mě skoro bezbolestná. Amulet je můj a Horadrická hůl dokončena. Pak se šlo zas gamblit. Po řádném gamblu se šlo do paláce. (Video 126)
Hned na začátek videa mi padla nádherná unikátní a dost rychlá palice Steeldriver. Akorát je škoda, že má spíše nižší Enhanced damage, jinak bych Bonesnap nahradil touto mlátičkou bez váhání. Potom jsem šel srovnat démony do Arcane Sanctuary a vyzkoušel si, co z toho je lepší. Ponechávám si Bonesnap. Na první pokus se trefuju blbě. (Video 127)
Na druhý již dobře. A Summoner skapal. Pravda, vlci mi pomohli :) , ale jemu se fakt dolů moc nechtělo. :D V údolí mágů to vemu popořadě zleva. A chtěl jsem dřív, než vlezu do pravé, oddělat Pradávného Kaa. V první hrobce mi bylo připomenuto, jakými útrapami jsem procházel ve Stony Tomb a že to asi tady nebude záležitostí jen pár minut. (Video 128)
A taky že není, přesto na to nekašlu a jdu si směrem ke truhle. Pak druhá hrobka. (Video 129)
A tam to byla samý nepříjemný boss. Kaa mezi nimi nebyl, ale padá tam setový pásek Wilhelm’s Pride. Pokračování ve třetí hrobce, kde potkávám nebezpečnou skupinu šampiónů hromotluků, kteří sfoukli vlky i merce jako svíčku. Na druhý pokus jsem je ale už překonal. Pak zkouším vycraftit 3 prsteny. Ani jeden mi nebyl ideálně, ale prozatím si nějaké ponechám a nasazení zvážím v budoucnu. (Video 130)
Na druhý pokus jsem je ale už překonal. Pak zkouším vycraftit 3 prsteny. Ani jeden mi nebyl ideálně, ale prozatím si nějaké ponechám a nasazení zvážím v budoucnu. (Video 131)
Hrobka č. 4. A Kaa tu taky není. Zato je tu spousta vampírů chrlících ohnivé koule. (Video 132)
5. hrobka, kde je plno duchů (Video 133)
A zase nic! Lezu do šesté hrobky, kde Kaa již bude stoprocentně. (Video 134)
A je tam. A pěkně nebezpečný. Jeho blesky i jed a sání many bylo natolik nebezpečné, že ho nešlo vyřídit bez návratů do města. Merc i zvířata umřeli nesčetněkrát. Jeho drop však zklamal. Skoro 2 hodiny ho hledám a nic z toho. (Video 135)
Tak jdu aspoň pro truhlu a narážím na první obzvláště závažný problém a tím jsou imunní na fyzično. Hrát to na players 1, nemusím řešit, nějak je umlátím, mám crushing blow v palici, ale tahle položka je na players 8 k ničemu. :( Truhla je na ble! Jdu do pravé hrobky a tam další imunní na fyzično. Ach jo :( (Video 136)
Hledání komory trvá hrozně dlouho. (Video 137), (Video 138)
Ale nakonec se bitka s Durielem, jak má být, uskutečnila. Škoda, že jsem se vprostředku bitvy vrátil do města, ale vlastně jsem ani nemusel. (Video 139)
Ukončuji tedy své působení v druhém aktu a někdy příště budu pokračovat. ;)

(Za druhý akt nezkomprimovaná videa zabrala 126 GB, jejich zkomprimované verze 2,14 GB a jejich délka je 5:43:41. Celkový čas je tedy 30:00:32.)
...Ancients, go, go go!

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 01.11.2010, 18:04 hod.

a co takhle upnout steeldriver? chce to tuším 36 lvl (TM mám tucha 78). sice máš nižší ED, ale s další shael budeš pak zas o něco rychlejší...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.11.2010, 18:58 hod.

Nad tímhle jsem také uvažoval, ale prozatím to nepřichází v úvahu. Steeldrivera bych Shaelnout mohl až v 5. aktu. Mnohem reálnější pro mne zatím je, že najdu rukavice s víc jak jen 10% k IAS.
...Ancients, go, go go!

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 02.11.2010, 07:56 hod.

craft ? za pár craft rukavic se ti určitě povede 20% ias... nevíc + až 10% CB a nějakej ten leech a life, což není k zahození...
já mám taky rukavice craft 20%ias, 3% ll, 10%CB, + str, life, ....)
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 16.11.2010, 15:09 hod.

Copak se děje, Fraxinusi, že už 2 neděle tvůj char zahálí? Žeby bakalářka? :)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 16.11.2010, 16:40 hod.

AKT 3 - Nightmare

Vydávám se do džungle, kde mi padá skoro hned na začátek unikát Maelstrom. Džunglí jsem se prosekával vcelku rychle a brzy jsem našel vchod do Spider Cavern. (Video 140)
Našel jsem jeden charm, který bych normálně zahodil, ale povedlo se mi z něj vycraftit něco, co už je zajímavější. Ve Spider Cavern mi víc starostí, než Sszark, dělali jeho jedovatí kámoši. Opravdová metla na summony a na mé nervy. Ale aspoň z jednoho jejich bosse padla Jade Figurína. (Video 141)
Dokončil jsem plundrování pavoučí jeskyně a šel dál, až jsem došel do Arachnid Lair. (Video 142)
A opět musím chtě nechtě jít přes Great March, ach jo :( (Video 143)
Naštěstí jsem poměrně rychle objevil průchod do Frayer jungle. A místní šamani frajerů mi tu občas dávali čoudy. Fuj konva :ble: Nakonec jsem došel až do vesnice. (Video 144)
Získán Gidbinn, jde se do podzemí odpravit doktora. (Video 145)
Z ušetřených peněz jsem si zašel k Alkorovi zagamblit. Sháněl jsem nějaké vhodné rukavice na craft, ale nebylo mi přáno. Do gamblu jsem se vrhl s takovou vervou, že mě až bolela ruka z tolika rychlých kliků na myši. (Video 146)
Pokračoval jsem směle dále, až jsem narazil na Stormtree. Díky vzpomínce na Elizee jsem byl opatrný až připos*aný. Ale konečně jsem v Kurastu, kde se snažím prolézt každičký kout. (Video 147)
Pročesávám Lower Kurast a po nalezení waypiontu to pro ten den zapíchnu. (Video 148)
Další den jsem zkoušel craft rukavic, ale IAS se na nich nepovedl, prodávám je. Pokračuji Dolním Kurastem směrem k Bazaaru. (Video 149)
Bazaar byl plný rojů much, co mě pěkně sály krev, staminu a hrály na mé nervy. Došel jsem si pro Lam Esenovu knihu a našel v chrámu i unikát k p*du. Ke konci jsem zkoušel ještě jednou craft rukavic a dopadlo to hůř, než předtím. (Video 150)
Mlátím si to přes Bazaar až do Disused Fane, kde jsem hned u dveří přepaden. (Video 151)
A přichází na řadu stoky, kde se to Horadrimy i panenkami jen hemží. A bossy taky. Z jedné potvory mi tam padá unikátní meč Atlantean, akorát pro dudu je k ničemu. :( Pak, když jsem konečně našel toho ptáka, co hlídá vchod do druhého patra, jsem se řádně zapotil. (Video 152)
Druhé patro a tam co? Boss panenek. :ble: Pokračuji dále do Horního Kurastu, kde si dávám majzla na Thrashery. A na jednoho bosse, co měl Holy freeze a cold enchanted k tomu obzvlášť :!: (Video 153)
A konečně mi padá nějaká ta hezčí runa. Na Kurast Causaway jsem raději byl opatrnější (Video 154)
Na řadu přichází Travincal a velká Rada. Ta nebyla zas tak drsná, ale ten doprovod před chrámem? Hnus. Nicméně, drop nebyl špatný: 2 sety, unikát a jedna nízká runa. (Video 155)
Vstoupil jsem do Durance of Hate, kde mě vítá boss nemotorů a získávám unikátní rukavice Venom Grip. Škoda, že nemají IAS, jinak bych je bral. Docela dlouho bloudím po druhém patře, ale schodiště k Mephistovi nacházím. (Video 156)
A o zábavu tu mám zásluhou koncilů postaráno. Po návštěvě města zjišťuji, že ten unikátní prsten je obyčejný Nagelring. Přesto ho nasazuji. Všechno okolo Mepha vybíjím a chystám se na něj. (Video 157)
A kdybych nebyl po$era, mohl jsem ho zkusit zabít bez návštěvy města. Drop moc neušel, přestože to byly 2 unikáty. Jeden k ničemu, druhý ten samý, co už mám. (Video 158) No nic, ukončuji působení ve třetím aktu a jsem zvědav, co přinese akt čtvrtý.

(Za třetí akt nezkomprimovaná videa zabrala 94,7 GB, jejich zkomprimované verze 1,58 GB a jejich délka je 4:20:08. Celkový čas je tedy 34:20:40.)
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 16.11.2010, 17:11 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 16.11.2010, 16:54 hod.

Hele, Fraxi, vysvětli mi, jaktože můžeš na YouTube nahrávat videa delší, než 10 minut? V čem je ten fígl? Pokud vím, uživatelé, kteří se registrovali min. rok a půl zpátky smějí nahrávat videa max. 10 minut dlouhá, ti, co jsou registrovaní délle, mohou nahrávat videa delší... (A ty nejsi registrován ani rok...)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 16.11.2010, 16:59 hod.

Ten fígl je v tom, že už tam není limit 10 minut, ale 15 minut.

Edit: Kdybych měl limit neomezený, tak uploaduju celej akt jednolitě a nekouskuju to.

Edit2: Tuto zprávu na youtube jsem dostal necelou hodinku potom, co jsem dokončil uploady, od nějakýho spammera (bohužel nebyl první). :ble: :ble: :dead:

How's it going!

I just stumbled across one of your videos and I have to say it was impressive.

As good as the video was I couldn't help but notice you weren't getting very many views.
If you ask me you have some of the best stuff on the site, I just can't believe more people aren't watching it.

For the first time in a long time I felt like I was watching a video from someone who knew what they were doing.

I find it interesting that so many people would rather watch the same ol' garbage instead of something new and exciting like yours.

It was so frustrating not getting many views for the videos I made. I really do know what you're going through and I just wanted to mention that the I was able to overcome my low view count with the help of the guys at,

http//tinyurl.com/2wbbmvo

Getting views was simple after I started using these guys. In fact, after I signed up there wasn't anything else I had to do to get views. They sent the people, the YouTube community took notice that my video was getting a ton of views, and then even more people started watching it. It was awesome.

You should think about giving them a try. Their service really helped increase my views, and more importantly gave me a ton of great exposure on YouTube, and the best part is that right now they have a penny promotion going on, so you have nothing to lose.

Whatever you decide, please make sure to keep putting out your videos. They are completely amazing and I know that I can't wait until the next one you put up.

-Jake
...Ancients, go, go go!

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 16.11.2010, 17:33 hod.

Tak to je... Fraxi, právě's mi nejspíš zachránil p*del, protože kdybys neuploadoval HC Kodiaka a já na něj nekoukal, věřil bych údaji o 10ti minutách, který je uveden v české mutaci nápovědy YouTube. To by si oponent práce hezky na mně smlsl...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 16.11.2010, 20:08 hod.

Ještě bych rád poznamenal, na jednom videu, kde jsem kousal hungerem, jsem učinil pokus spočítat rychlost útoku. Krokováním po framech jsem došel k závěru, že 12 framů per attack. To je zatím příliš moc. Snad to časem vylepším. Bonesnap už rychlejší udělat nejde, ale rychlé rukavice snad brzy seženu.
...Ancients, go, go go!

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.12.2010, 19:43 hod.

AKT 4 - Nightmare

Začal jsem tím, že jsem si udělal trochu místa v truhle a běžel ven. Šlo to poměrně dobře, až na jedno mercovo úmrtí u jedněch šampionů. Z jednoho podstavce opodál mi padl jeden moc hezký unikátní opasek, který milerád nasazuji. (Video 159)
Přestože jsem již měl nalezený vchod do Plání Zoufalství, prošmejdil jsem ještě zbytek Outer Steppes. Pak jsem šel do Plání a skoro hned narazil na Izuala s doprovodem nějakého obtížného hmyzu. Svým zmrazováním byl dost otravný a bitka se protáhla na 3 minuty. Nakonec byla odměna za 2 skilly moje. (Video 160)
Tuto lokaci jsem jenom tak prolétl a šel do Města zatracených, kde mě to vůbec nebavilo. Nakonec jsem ale schodiště do River of Flame našel. (Video 161)
Hledám kovadlinu, někde po cestě potkávám smečku celkem nebezpečného bosse, co mě málem udolal. (Video 162)
Bitka s kovářem byla krátká. Po ní jsem si drobátko zagambloval. A kovadlina mě mile překvapila. 8) Pak přišel čas na lov Diabla. V Chaos Sanctuary mě přivítal jeden slaboučký boss a šlo to hladce, než jsem narazil na Oblivion Knighty. Z jednoho dalšího bosse pak padlo pěkné píchátko, co po upgradu potom dostal na starost merc. (Video 163)
Konečně mám vymaxovanou lykantrofii a jdu na první pečeť, kterou hlídá Infektor duší. (Video 164)
A v tomto videu si to vyřizuji s Lordem Seisem a Velkovezírem. Lord de Seis měl ale pořádně silné miniony (druhé horké místo tohoto aktu) A padl mi vcelku slušný circlet, který možná nasadím, ale zatím si to rozmyslím. (Video 165)
A jde se na Diabla! Šlo to o něco snadněji, než jsem myslel. Blesky díky spoustě života nebyly tak nebezpečné. (Video 166)
Pán hrůzy zabit, jedeme za Barbary.

(Za čtvrtý akt nezkomprimovaná videa zabrala 39,2 GB, jejich zkomprimované verze 2,34 GB * a jejich délka je 1:52:01. Celkový čas je tedy 36:12:41.)

Zkoušel jsem videa zpracovávat jinou metodou, která není moc úsporná a navíc trvá šíleně dlouho. Kvalita videí je sice o dost vyšší, ale já bych se z toho zbláznil. Videa dalšího aktu dělám postaru.
...Ancients, go, go go!

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 06.12.2010, 09:44 hod.

No konečně...taky doplňuji během týdne...doufám že dosáhneš stejné mety jako já s Kardiakem..."guardian"

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“