AKT 2 -
Nightmare
S čerstvě shaelnutou Bonesnapou jsem si šel vyměnit žoldáka za jiného s aurou might, aby byly mé údery ještě drtivější, a šel na věc do stok. Rychlost mohla být lepší, ale dejme tomu. Snad padnou lepší rukavičky na rychlost útoku. Rychlost postupu ušla a na konci prvního videa jsem již ve 3. patře.
(Video 115)
Poměrně brzy nacházím toho, proč jsem tam šel a překvapil mě nejen tím, jak rychle si poradil s mým mercem, ale i tím, jak rychle zdechl. Vylezl jsem ven do pouště a klasika, dva bossové hlídali bránu. Nebyli by tak těžcí, nebýt těch lagů.
(Video 116)
Vybíjím Rocky Waste a malinko gambluju. Pak lezu do Stony Tomb.
(Video 117)
Někdy mám problémy s jedem, tak jsem raději opatrný, přestože mám již skoro 1500 života. Ještě hůř to snáší moji vlci.
(Video 118)
Až teprve teď opouštím Stony Tomb (zdržel jsem se tam podstatně déle, než jsem původně předpokládal) a lezu dále do Dry Hills.
(Video 119)
Po skoro úplném pročesání lokace nacházím vchod do Halls of the Dead. Zde docházím k závěru, že osazenstvo hrobek bude pro mě docela problém. Postup pomalý, merc občas umře a na vlky také není spolehnutí. K tomu ten nechutnej jed. V hrobkách Tal Rashi to bude peklo.
(Video 120) docela Jenže já se nenechám. Po zabití kočkoidní ženy úplně dole pokračuji v krasojízdě do Far Oasis.
(Video 121)
A vlezl jsem do díry k obřím červům. Tady to bude také hrůza.
(Video 122)
Ale byl jsem docela mile překvapen, že to zas tak dlouho netrvalo. Získal jsem tedy hůl a šel drtit zbytek Far Oasis. A musel jsem vyřešit “malé” dilema s charmem.
(Video 123)
Zkusil jsem craftit prsten, ale výsledek mě moc nepotěšil. Příště. Vlezl jsem do tmy Ztraceného města, kde jsem byl přivítán výborem asi čtyř bossů morových mumií. Tak jsem aspoň řádně naexpil.
(Video 124)
Podnikl jsem výlet do Ancient tunnels a chvílemi to tam bylo ostré, zejména v místnosti s ohromným množstvím mumií. Poté hned za zmijemi do chrámu.
(Video 125)
Fangskinova smrt byla rychlá a pro mě skoro bezbolestná. Amulet je můj a Horadrická hůl dokončena. Pak se šlo zas gamblit. Po řádném gamblu se šlo do paláce.
(Video 126)
Hned na začátek videa mi padla nádherná unikátní a dost rychlá palice Steeldriver. Akorát je škoda, že má spíše nižší Enhanced damage, jinak bych Bonesnap nahradil touto mlátičkou bez váhání. Potom jsem šel srovnat démony do Arcane Sanctuary a vyzkoušel si, co z toho je lepší. Ponechávám si Bonesnap. Na první pokus se trefuju blbě.
(Video 127)
Na druhý již dobře. A Summoner skapal. Pravda, vlci mi pomohli

, ale jemu se fakt dolů moc nechtělo.

V údolí mágů to vemu popořadě zleva. A chtěl jsem dřív, než vlezu do pravé, oddělat Pradávného Kaa. V první hrobce mi bylo připomenuto, jakými útrapami jsem procházel ve Stony Tomb a že to asi tady nebude záležitostí jen pár minut.
(Video 128)
A taky že není, přesto na to nekašlu a jdu si směrem ke truhle. Pak druhá hrobka.
(Video 129)
A tam to byla samý nepříjemný boss. Kaa mezi nimi nebyl, ale padá tam setový pásek Wilhelm’s Pride. Pokračování ve třetí hrobce, kde potkávám nebezpečnou skupinu šampiónů hromotluků, kteří sfoukli vlky i merce jako svíčku. Na druhý pokus jsem je ale už překonal. Pak zkouším vycraftit 3 prsteny. Ani jeden mi nebyl ideálně, ale prozatím si nějaké ponechám a nasazení zvážím v budoucnu.
(Video 130)
Na druhý pokus jsem je ale už překonal. Pak zkouším vycraftit 3 prsteny. Ani jeden mi nebyl ideálně, ale prozatím si nějaké ponechám a nasazení zvážím v budoucnu.
(Video 131)
Hrobka č. 4. A Kaa tu taky není. Zato je tu spousta vampírů chrlících ohnivé koule.
(Video 132)
5. hrobka, kde je plno duchů
(Video 133)
A zase nic! Lezu do šesté hrobky, kde Kaa již bude stoprocentně.
(Video 134)
A je tam. A pěkně nebezpečný. Jeho blesky i jed a sání many bylo natolik nebezpečné, že ho nešlo vyřídit bez návratů do města. Merc i zvířata umřeli nesčetněkrát. Jeho drop však zklamal. Skoro 2 hodiny ho hledám a nic z toho.
(Video 135)
Tak jdu aspoň pro truhlu a narážím na první obzvláště závažný problém a tím jsou imunní na fyzično. Hrát to na players 1, nemusím řešit, nějak je umlátím, mám crushing blow v palici, ale tahle položka je na players 8 k ničemu.

Truhla je na ble! Jdu do pravé hrobky a tam další imunní na fyzično. Ach jo
(Video 136)
Hledání komory trvá hrozně dlouho.
(Video 137),
(Video 138)
Ale nakonec se bitka s Durielem, jak má být, uskutečnila. Škoda, že jsem se vprostředku bitvy vrátil do města, ale vlastně jsem ani nemusel.
(Video 139)
Ukončuji tedy své působení v druhém aktu a někdy příště budu pokračovat.
(Za druhý akt nezkomprimovaná videa zabrala 126 GB, jejich zkomprimované verze 2,14 GB a jejich délka je 5:43:41. Celkový čas je tedy 30:00:32.)