Jméno - Cheewa
Postava - Amazonka
Skills - hlavní jsou útočné Charged Strike a Lightning Fury + pasivní Valkyrie
Pozice - aktuálně tábor 1. Akt na Hell
Aktuální lvl - 74.
Historie:
Ač se to zná divné v roce 2013

Je pravda, že moje zkušenosti s Amou byly nulové, ale po získání Power Strike a poté Charged Strike to prostě šlo a hra mě čím dál více pohlcovala. V rozdělování bodu jsem vsadil na sílu a tak jsem nejdříve maxoval skilly pro podporu oštěpu a to Charged Strike, poté Lightning Fury a nakonec Power Strike, jakmile jsem měl tyto tři přesedlal jsem na podporu pasivních skillů, tam vložil do každého bod a nyní se zaměřuji jen na Valkyrii.
Za Normal si nepamatuju, že by někde nastaly nějaké problémy, hlavní Bossové nevydrželi déle jak 1/2 minuty a vše bylo možná až moc snadné. Přesto byl průběh pomalý, jednak kvůli času a za další kvůli "piplání" hrou. Teď už hraju trochu jinak, tak děkuji Dark_Deamon a raisen :-).
Na NM už tam problémy byly, někdy dost velké, pamatuju si, že 6x jsem už měl namále a jednou dokonce použil Esc, popřemýšlel co dál a hlavně se uklidnit potřeboval jsem. Prsty mi v tu chvíli neposlouchaly a lekvary mizely. Po vrácení do hry s chladnou hlavou jsem situaci zvládl a to bylo naposled, co jsem Esc použil a doufám, že už nebudu potřebovat. A nakonec v 5. Aktu byl pěkný oříšek, když jsem v části Frozen Tundra potkal miniony Tainted imune na Lightning, kde jim v čele stál Lightning imune a Very Strong, to mi tam Merc a Valkyria padali jak hrušky a já nevěděl, jak je zabít. Po dlouhé tahanici, kdy jsem je musel roztahat od sebe a "umlátit" s Jab to bylo OK. Co se týče Baala a jeho družiny, tak žádný velký oříšek to nebyl. Držel jsem si odstup, házel Lightning Fury jeden za druhým a vpředu to mlátil Merc s Valkýrou. Foto boje a drop.
Jinak se omlouvám, že nemám žádné screeny až na tyto. Na nápad mě přivedl Marast, když řekl při turnaji MF, že můžu vyprávět příběh od Hell, ale to mě nenapadlo, že se tam vážně dostanu. Tak taky děkuji :-)
No a já se zase na to vrhnu a vykročim zachránit svět od těch zlých a nemilosrdných :-)