HC Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Blizz perlí 

- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: HC Poetarum
dawemorraless píše:Ty jo v apce koukám že v O2 areně má být eu finále o postup na Blizzcon v Hosku. O2 arena plná nerdů tam bych se rád podíval![]()
![]()
...zatim teda o tom nejspíš O2 arena neví páč nemužu nějak dohledat víc
Kód: Vybrat vše
http://heroesfan.tiscali.cz/clanky/road-to-blizzcon-zavita-do-prahy/1/
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Hoši co kdo plánujete na S4? já určo asi tank monka jako vždy a dál něco na solo abych si mohl hrát když nikde nikdo a lootit matroš..
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Vidím to na DHčko...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Já asi monka, hrál jsem ho chvíli v S2, ale vydržel jsem to "jen" prvních 150 paragonů, pač nic moc nepadalo, tak asi zavzpomínám. Tuhle sezonu sem jel barba (hrůza), wd strašáka a wizz. Cruse zatím asi nejméně ze všech, nejak neba. Jo a alter DH, chci si odzkoušet natal set a ten novej radiovej s anténkama.
Škoda toho strašila xko, neměl jsem se tolik cpát k GR bossovi, moje chyba, ale chtěl jsem ho trošku blokovat... Bohužel ty ostatní DPS nebyly moc rychlý jako ty...
Škoda toho strašila xko, neměl jsem se tolik cpát k GR bossovi, moje chyba, ale chtěl jsem ho trošku blokovat... Bohužel ty ostatní DPS nebyly moc rychlý jako ty...
Zase na lvl 70 Lemure? :o)
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Ještě, že tu ten Lemmur je - aspoň má někdo horší docházku než já
. Dík kámo 

- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak, ze všeho nejdřív bych se rád ku*va pochlubil, že sem ku*va konečně přešel přes toho zku*venýho bota, kterej po mě chtěl barvu slunce..
Asi 15 minut sem se snažil přihlásit.. 
v S4 pojedu od začátku WD nebo crusadera přes nějakej ten novej set. Jako alta zase barbara a DH.
BTW: Kryone, nechtěl bys na S4 upravit seznam hráčů, kteří hrají?
máš to naposledy z roku 2014
Klidně ti s tím pomůžu

v S4 pojedu od začátku WD nebo crusadera přes nějakej ten novej set. Jako alta zase barbara a DH.
BTW: Kryone, nechtěl bys na S4 upravit seznam hráčů, kteří hrají?

MONK DMG ... co jsem koukal na youtube z PTR, tak to bude kanec ... ten skakaci build co byl ted me nebavil a barb s tim tocenim se, to je nuda jak cip ...
V zaloze mam crusice ...
V zaloze mam crusice ...

Bacha, na PTR to dávalo +300% DMG na full spiritu a když to pak padalo dolů.. Ale nakonec to nerfnuli na 100%.. takže ten DMG z PTR není reálnejDetoxa píše:MONK DMG ... co jsem koukal na youtube z PTR, tak to bude kanec ... ten skakaci build co byl ted me nebavil a barb s tim tocenim se, to je nuda jak cip ...
V zaloze mam crusice ...

- xpandelx
- Gorebelly
S3 Paragon 700 done...300 Paragonov čakám na Ačkový Serpent Sparker a ani za toho boha nedropne...tož ešte pofarmím a ak nič tak do S4 pauza na Steame som si našiel v archíve Half Life Source,HL2 + E1 + E2 tož si dám asi Retro a keď prejdem tak Battlefield Bad Company 2...Vidíme sa v S4 rozhodne zase Wizzna...nech neporuším ortodox 

- xpandelx
- Gorebelly
Včera som položil Wizznu GR 53, vlastná hlúposť hral som skoro celý deň a v noci s pasivkou som skočil priamo na krysy...Gemy 51 lvl v prdeli, pravdepodobne som skončil až do S4... 

- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Byla to velká škoda. Celej GR šel celkem v pohodě. Náskok asi 5 minut a pak se zjevil Hamelin a všechno se to po*ralo
Dokud jsem neprocl já, tak to šlo celkem dobře. Jenže ke konci (asi posledních 20% jeho life), to byl fakt porod. Jako nic jsem měl procnutýho Akaratha a pasivku. Ještě větší sranda byla, když jsem pak nemohl ven z bubliny.
Jak říkám...velká škoda ripu. Zvlášť, když v té době už o nic nešlo.

Jak říkám...velká škoda ripu. Zvlášť, když v té době už o nic nešlo.
Zdar, Gviny, jestli mi pošleš PM tvůj mail, tak ti pošlu první stránku k editaci, jestli se ti jí chce aktualizovat, já momentálně totál vytíženej. Ale napadlo mi, dawe, jestli jdeš o víkendu na ryby, co kdybychom za tebou dovalili, stan mam, pití taky :o), jídlo zajistíš ty, takový dva 55 kapříky, což :o)? pátek-neděle (nejlépe sobota neděle) by se mi docela hodila!
- xpandelx
- Gorebelly
Kryonov nápad sa mi páči stan, karimatka, spacák je