Překlad vlastností nových gemů

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Darkness
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Překlad vlastností nových gemů

Příspěvek od Darkness » 17.07.2014, 13:16 hod.

ohledne gemu blizzard psal, ze jde zatim jen o nastrel, ciselne hodnoty i funkcnost se jeste bude ladit na zaklade testovani na PTR
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 17.07.2014, 13:40 hod.

klasika blizz to upraví ještě 100x a pak to na live vyjde úplně jiná a po dvou dnech to zase upraví

jinak gemy nejsou určeny pro followery!!!! takže skončilo vybavení templáře OP gemama
Obrázek Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 17.07.2014, 16:35 hod.

Odladí pro nolifery a my ostatní nakonec zjistíme, že jsou nám na PRD! :D

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 17.07.2014, 16:54 hod.

Nějak nevím, zda z toho mám být nadšený nebo ne... Prostě z toho mám pocit totálního naroubování na současnou mechaniku. Už tak rozhozené Diablo, kde jsou clasy absolutně nevyvážené, bude zatíženo dalším přílepkem, který vrhne věci někam do míst, kde o tom nemá nikdo páru...
Např., donedávna jsem neměl poořebu reagovat na crying posty wizniček na tím jak nemají dmg srovnatelnou s WD... Podívejte se na Monka, jak strouhá v rohu, podívejte se bařenu která je k užití pouze s jedním konkrétním setem a zdaleka se nerovná ani WD ani Wizně. A mluvit o přínosu do party mi přijde jen jako forma obhajoby clas co jsou omylem OP ... Kdyby to bylo aspoň plánované a klasy byly rozdělené jako jak je MP kooperativních hrách běžné - Tank, Heal, DPS...tank, support, DPS...atd...
Ale jistě si pamatujeme že Blizz řekl, že nic takového v D3 být nemá... Prpstě svoboda volby, všichni budou užiteční pro partu. A tvrdit, že bez Monka na T6 je to o hubu... Jako vždy najdu názor, že je někdo na něco dobrej/potřeba, ale jde tu o tu +- vyváženost. Nemluvě o SC, kde je to skoro jedno... Nic, stop lehkému OT, ale jen chci říct, že je do*ebáno tolik věcí v mechanikách hry, že řešit nějaké ultra super mega husto gemy mi přijde totálně mimo mísu. A to se nezmiňuji o technické stránce hry.... A nejvíc mě na to štve, že Blizz ignoruje stížnosti komunity (vyjma kidcrying postů) a hodí prostě novou nedomyšlenou fičuru a všichni jsou najednou u vytrřžení a nidko neřeší FPS dropy - jo vlastně oni neexistují, nikdo neřeší nevyváženost postav ... atd. už fakt stop :D . Asi mám blizzdepku, ale prostě mě to nějak vytočilo...
End of my crying post :D
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 17.07.2014, 17:33 hod.

Gold Eagle a Fru-fru: jsem rád, že to řekl někdo jiný, ode mě by to bylo jen QQ.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 19.07.2014, 15:03 hod.

Čoveče já bejt tebou tak už D3 asi nehraju. Si nepamatuju jinej post než QQ. :D To je vyloženě masochismus.

ja jsem spokojenej, gemy vypadaji zabavne. Cim vice veci - tim vice kombinaci - tim lepe. Jen at pridavaji dalsi takovydle mini-features. A ze je nejakej class lepsi nez druhej? Tak to je mi fakt fuk. Jediny co by mi vadilo, kdyby to sklouzlo do situace, kdy vsichni hrajou jeden class, nebo nejakou kombinaci veci a skillu nevychytali a byla by vyloženě game breaking, což nehrozi. Kdyby přece jen něco prošlo live, bude stejně hot fix. Jo ještě by mi vlastně vadilo, kdyby ve hře nebyl žádný pet class. Mě ta malá havěť baví. Nejvíce bych uvítal, kdyby úplně každý class mohl mít nějaký čistokrevný pet build. Takovej wizz s elementalama třeba ...

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 21.07.2014, 16:53 hod.

Tiež súhlasím. Mne sa tie gemy velmi páčia, čím viac takých featúr tým lepšie, aspoň nie je nuda ;)
Čo sa týka balancovania postáv nejak velmi to neriešim.V D3 som hrával Barba, Monka teraz v ROS mám Wizza a momentálne WD ktorý je podstatne lepší, v 2.1 možno skúsim niečo iné. D3 nie je žiadne hardcore raid MMORPG, PvP taktiež nie je na kompetetívnej úrovni a to že nebudem v top 100 nejakom fiktívnom rebríčku mi je fuk takže nejaký dokonalý balance tu vobec nevadí.. Ja sa divím ľudom ktorí ešte čakajú na dokonale balancovanie postáv že to ešte hrajú. Kľudne možte zmeniť hru a ušetríte si čas za QQ posty .. 8-)
S4 Monk 1100+

bleptys
Gorebelly
BattleTag:bleptys#2344

Příspěvek od bleptys » 02.09.2014, 10:32 hod.

Jsou ty překlady aktuální?
CZSK Komunita

hanacius
Gorebelly
BattleTag:hanacius#1110

Příspěvek od hanacius » 02.09.2014, 10:38 hod.

Podle mě nejsou, např. Bane of teh Powerfull nepřidává 30% ale jen 20%..

bleptys
Gorebelly
BattleTag:bleptys#2344

Příspěvek od bleptys » 02.09.2014, 11:00 hod.

Bane of the Trapped
• Zvýšení dmg proti nepřátelům, ovlivněných cc efektem o 20%.
• Upgrade zvyšuje dmg bonus o 0.5%.
• Úroveň 50 bonus: Dostaneš auru, která redukuje MS nepřátel 15y okolo o 30%

Tak jenom v rychlosti. Když s klokanem skočim do mobek a zastunuju je udělá se earthquake. Spustí se efekt toho kamene?
CZSK Komunita

Odpovědět

Zpět na „Obecně“