První názory (SPOILER)
Ve dvou lidech hraci doba 13hodin 

Re: První názory (SPOILER)
Fresh Meat!!!! Bozi to nema chybu! Jsem naprosto unesen.
Wizard (400+)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
No já jsem trochu zklamán obtížností.. Jako za den být skoro na infernu? To je trochu velkej fail a zklamání, když vezmu v uvahu dobu, na kterou se dostaneš na Hell v D2..
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
U nás 9,5 :-)Marous píše:Ve dvou lidech hraci doba 13hodin
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
My začínali 2:30 a skončili cca 17:00 s tím, že nás jelo 5 a střídali jsme se, takže jsme některé lokace jeli několikrát. Ale byl to maraton. Sejdeme se na nightmare. 
Sestava:
Garn - DH (IV. akt normal - 640 dps ^^)
iDaddy - Barbarian (defensivní)
Adorall - Monk (ofensivní)
impossible - WD
f0r3st - Wizard

Sestava:
Garn - DH (IV. akt normal - 640 dps ^^)
iDaddy - Barbarian (defensivní)
Adorall - Monk (ofensivní)
impossible - WD
f0r3st - Wizard
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
no ja zacinam akt 4, a je to teda mazec!
zatim jen hraju s otevrenou pusou 

- Fugassssssss
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:WUB WUB WUBSTEP
lol to fakt ?Still-Alive píše:No já jsem trochu zklamán obtížností.. Jako za den být skoro na infernu? To je trochu velkej fail a zklamání, když vezmu v uvahu dobu, na kterou se dostaneš na Hell v D2..
to je hell tak ízy ?
Co jsem koukal na staty mobů, tak v hellu to takovej skok oproti nightmare nebyl, ale na infernu
myslím, že ani ty korejci to nebudou dávat

- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Ja som tou hrou uneseny. Perfektny pribeh. Hrak som 3 a pol hodiny za wizzardku a dostal som sa az po to pavucie dupe. To by mohla byt polovica 1 aktu nie?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Kdo z vás se za den dostal "skoro na inferno" a prosím přiložte i důkaz...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
to je kravina
ja hral cely den a prave jsem dohral normal...

- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Fugassssssss: Netuším, usuzuju z řečí zde a z různých streamu.. Abych byl přesný.
Ja sledoval nightmare stream cely, a proste bolo to jednoduche,.... lenže teraz jak sledujem stream tých typkov na hell tak proste už chcipaju za radom na kazdej elite/rare/championovi,.... ked zacinali na hell v ACT1 tak tam mal typek 250k goldov a teraz uz nema na opravy a su v ACT 2ke,... takže neni to tak lahke,... snad ste necakali ze na normal a na nightmare to bude jak na inferne :ppp,....
blizz tvrdil, že zaciatok je pre uplakane detičky, aby si aj oni zahrali D3, ale pre naozajstnych hardcore hracov je hell a inferno,... skuste troska popozerat, ti ludia tam nato nemaju DMG ani gear ani goldy
,... neni to len tak,... inferno bude naozaj masaker,....
blizz tvrdil, že zaciatok je pre uplakane detičky, aby si aj oni zahrali D3, ale pre naozajstnych hardcore hracov je hell a inferno,... skuste troska popozerat, ti ludia tam nato nemaju DMG ani gear ani goldy

Pokud nehraješ HC a nedáváš si extra pozor, tak není problém RIPnout ani na normalu.
A nemusí jít nutně o špatné hráče, stačí třeba u Belial encounteru podcenit ten zelený bazén nebo zaváhat. Mě se to osobně nestalo, ale hodně lidí o tom mluvilo, že je to dost překvapilo. A tam ten damage je opravdu takový, že hadráka to smete jedna báseň.

Já myslím, že obtížnost singlu vs coop je o hodně těžší pro člověka, co hraje sám. Procházím diablo sám za kouzelnici a mám lvl 18 a sem někde v druhé polovině 2 Aktu. Místama mi to přišlo celkem dobře vyvážené a nepřátelé mi velmi často celkem zavařili, ale totéž asi neplatí v coopu, když slyším ty výkřiky, jak je obtížnost směšně těžká.
Docela mě uvidvuje, jak lidi, co předtím psali, jak budou diablo poctivě procházet, tak to proletěli a určitě ani nečetli dialogy. Neříkejte mi, že za 9 a půl hodiny někdo stihl číst i dialogy. To asi ne :p
Docela mě uvidvuje, jak lidi, co předtím psali, jak budou diablo poctivě procházet, tak to proletěli a určitě ani nečetli dialogy. Neříkejte mi, že za 9 a půl hodiny někdo stihl číst i dialogy. To asi ne :p
zjistil tady někdo po dohraní normál že mu jeho postava nevyhovuje nebo jsem tu zase jediný
sice.

Hlavně já jsem za normal vyzkoušel na DHčku za těch 12 hodin víc buildů než za celou dobu, co jsem hrál D2... Blizzard +1. A fakt si radši udělejte vlastní názor až hru budete hrát sami. Takovýmito předčasnými závěry poškozujete nakonec hlavně sebe. 

No možnosti buildu je fakt kotel, to udělal blizzard moc pěkně
Jen škoda, že se nesnažil víc zabránit fastrunum a obtížností průchodu z místa A do bodu B. Je jasné, že třeba zombík vás nedohoní
ale měly by tam být nějaké zasekávací body, kde člověk dostane pěkné kapky.

- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
já hraju glass canon wizza a ripuju velice často, baví mě dávat hustokrutopřísný dmg, ale jakmile se mi někdo dostane na tělo, tak mám problémy.
jinak boss b druhým aktu byl naprosto boží
a vůbec celá hra good až na konec třetího aktu... než se dojde k bossovi tak se ukoušete nudou...
jinak boss b druhým aktu byl naprosto boží

Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.