Váš PC na hraní diabla :)
@hellercz .. jop s s vypnutym vsyncem .. ono se to nezda, ale 1920x1080 je docela zahul na fps i na tehle masine, na nizsich rozlisenich ty fps vyleti nehorazne nahoru, ale to je zbytecne uplne 

Re: Váš PC na hraní diabla :)
Vozi: jo takhle, no já si VSync nechávám zaplej a těch stabilních 60 FPS (no pokud je někde velká mela, tak o něco méně) mi plně dostačuje. Jsem osobně zvědavej, jak to bude v plné verzi, jesli ty FPS budou kolísat i na takové mašině, jakou mám já.

@heller .. jako mam sice vsync vypnutou, ale moc mne to nekolisa zase
- Raahk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Raahk#2416
@HELLERcz ty musíš mít 100+ FPS, jediný kolísání co budeš mít tak bude způsobené latencí. Já ať nastavím co nastavím tak mě to přes 185FPS nepustí
a přitom max. limit mam nastavený 200. Jinak čím vyšší FPS tak pak je lepší mít vsync on

Právě s tím zapnutým VSyncem mi to jede stropově na 60 FPS .. nevím, možná mám špatné, starší Catalysty, minimálně měsíc jsem vynechal update.

- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
to je správně že máš 60 FPS s vsync on, já psal kolik by jsi se pohyboval bez něj
a při 180FPS je to hnus 

- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
kde prosím vidíte ta FPS? Myslím kolik aktuálně máte, nějak jsem na to nepřišel zatím.
Díky
Díky

Nezdá se vám, že trochu v patchy 15 odladili výkon (nemyslím latence), zdá se mi, že mám o pár FPS navíc (až se přestanou lagovat servery, tak změřím) 

- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
Windows 7
Intel® Core™ i5 CPU 750 @ 2.67GHz
NVIDIA GeForce GTX 470
4 GB RAM
dufam ze to pojde na ultra
Intel® Core™ i5 CPU 750 @ 2.67GHz
NVIDIA GeForce GTX 470
4 GB RAM
dufam ze to pojde na ultra
mafian89:
i já jsem měl takový pocit, že mi to jede méně trhaně při zapnutém VSyncu. Sice tak i tak 60 FPS, ale zdálo se mě to na oko plynulejší, nevím no ono je to asi i dáno tou latencí, jsem zvědavý, jak to čistě pojede bez nějakých lagů pak.
i já jsem měl takový pocit, že mi to jede méně trhaně při zapnutém VSyncu. Sice tak i tak 60 FPS, ale zdálo se mě to na oko plynulejší, nevím no ono je to asi i dáno tou latencí, jsem zvědavý, jak to čistě pojede bez nějakých lagů pak.

-
- Quill Rat
- BattleTag:RampaMcKvak#2401
Zdravím! Přečetl jsem si celé vlákno a mám zmatek v hlavě. Uživatel Qoliker hlásá že to pojede na low strojícj a oponuje mu iNstinkt tuším. Můžete to prosím rozseknout??
Jsem vlastníkem Acer Aspire 5720Z
CPU: IntelPentium dual-core T2370 1,73Ghz, 533Mhz
GPU: Nvidia GeForce 8400MGS
3GB RAM
Podotýkám nejsem žáden fanda IT jne co si sem tam přečtu. Blizz má jako minimum 1 procesorový a celkově nízko náročný stroj jako doporučený je to horší, ale nějak se mi nezdá že by mi výkon utíkal.
Otázka zní pojede to na tomto NB ? Pojede to bv přijatelných mezích? (žádne HD a mega rozlíšení a mega detaily nepotřebuji)
Děkuji za věcné odpovědi
Jsem vlastníkem Acer Aspire 5720Z
CPU: IntelPentium dual-core T2370 1,73Ghz, 533Mhz
GPU: Nvidia GeForce 8400MGS
3GB RAM
Podotýkám nejsem žáden fanda IT jne co si sem tam přečtu. Blizz má jako minimum 1 procesorový a celkově nízko náročný stroj jako doporučený je to horší, ale nějak se mi nezdá že by mi výkon utíkal.
Otázka zní pojede to na tomto NB ? Pojede to bv přijatelných mezích? (žádne HD a mega rozlíšení a mega detaily nepotřebuji)
Děkuji za věcné odpovědi
Tohle je už hodně low a těžko říct, jet by to jelo, ale asi ne nikterak stabilně při lowest settings. Budeš muset počkat, jak to bude v retail verzi, vycházet z bety je vždy ošidné. Na 99% to spustíš, ovšem jak stabilní hodnoty bude fps vykazovat, ti asi nikdo s jistotou neřekne.
Vyzkoušej si trial Starcraft II, dle toho jak ti to pojede, bys měl být potom o něco 'chytřejší'. Nároky jsou zhruba stejné.
Vyzkoušej si trial Starcraft II, dle toho jak ti to pojede, bys měl být potom o něco 'chytřejší'. Nároky jsou zhruba stejné.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Dle mého názoru to rozjedeš. No ale počítej tak low-med a nižší rozlišení.
@rampamckvak .. D3 je dost narocne na procak. Pokud muzes upgrade nebo si poridit neco s i5, tak do toho jdi. Jinak se budes muset smirit s low rozlisenim a detaily. Kdyz uz hrajes v parte se 3 lidmi, tak je to opravdu graficke peklo na efekty. Ty minimalni HW pozadavky jsou vzdy hodne zavadejici a ridil bych se temi optimalnmi spise.
EDIT: Osobne si nemyslim, ze bude nejaky rozdil mezi betou a plnou hrou. Pridaji akorat vyssi rozliseni a vice moznosti na nastaveni grafiky. To bude ale spise zalezitost pro ty opravdu vykonne PC.
EDIT: Osobne si nemyslim, ze bude nejaky rozdil mezi betou a plnou hrou. Pridaji akorat vyssi rozliseni a vice moznosti na nastaveni grafiky. To bude ale spise zalezitost pro ty opravdu vykonne PC.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 23.03.2012, 15:08 hod., celkem upraveno 1 x.
@Vozi Já myslím, že šanci ještě má. Přece jen v plné má být ještě nižší nastavení. Ale souhlasím s tím procesorem. Je to hodně náročné, obzvlášť fyzika. Jen tak pro informaci, sledoval někdo, jak hra využívá jádra CPU? Rozumějte tím, zda využívá všech 4/6 jader. Já na to vždycky zapomenu, když hraji 

Někomu je třeba jedno jak to vypadá, hlavně že se to pěkně hýbe a dobře hraje. I na lowest D3 vypadá lépe než většina aRPGs, vše je to už jen otázka osobních preferencí.
Jinak by sis ještě měl pořídit chladící podložku pod NB, pokud ještě nemáš. Vozi má pravdu se slabým procesorem, ale dle toho, co lidi nyní v betě reportují, tak bych se vůbec nedivil, kdyby D3 bylo GPU intensive, je to teď lehký chaos a current beta verze D3 je technicky ne úplně dokonalá, proto by se z ní neměly dělat žádné absolutní závěry (třeba iNstinkt a jeho radiátor, kterému říká notebook
).
Jinak by sis ještě měl pořídit chladící podložku pod NB, pokud ještě nemáš. Vozi má pravdu se slabým procesorem, ale dle toho, co lidi nyní v betě reportují, tak bych se vůbec nedivil, kdyby D3 bylo GPU intensive, je to teď lehký chaos a current beta verze D3 je technicky ne úplně dokonalá, proto by se z ní neměly dělat žádné absolutní závěry (třeba iNstinkt a jeho radiátor, kterému říká notebook

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Ono rozdil v detailech moc znatelny neni (co se tyka FPS a vnimani kvality zobrazeni), ale rozliseni je uz uplne jine kafe. Na nizkych rozlisenich hra nevypada nejlepe.
Nemyslim si, ze beta je nejak technicky nedokonala. I pri instalaci bety te system upozorni, ze potrebujes update ovladacu grafiky. Blizzard vyviji D3 deset let a beta vypada lepe nez finalni verze her ostatnich developeru ve vsech ohledech.
Nemyslim si, ze beta je nejak technicky nedokonala. I pri instalaci bety te system upozorni, ze potrebujes update ovladacu grafiky. Blizzard vyviji D3 deset let a beta vypada lepe nez finalni verze her ostatnich developeru ve vsech ohledech.
-
- Quill Rat
Děkuji všem za opravdu věcné odpovědi. Očekávám res. 1024 x 768 to by mi mohlo bohatě stačit snad v režimu 16:10. Byly bych rád za přibližně střední detaily, bez stínu atd. ale to až bude D3 venku zjistím no.
Tu podložku chladící zakoupím děkuji za tip!
Upgrade ted momentálně nebude z finančních důvodů, i když člověk nikdy neví jak to bude za 2 měsíce. Ještě jednou všem díky!!
Tu podložku chladící zakoupím děkuji za tip!
Upgrade ted momentálně nebude z finančních důvodů, i když člověk nikdy neví jak to bude za 2 měsíce. Ještě jednou všem díky!!
-
- Quill Rat
No ještě pokud mohu,
podložku jakou by jste mi doporučili, pokud možno ze stránek alfacomp.cz mám to kousek tam zajít.
Myslel jsem že mrknu a koupím ale jich je tolik druhů, pokud možno co nejlépe pro ten Acer 5720Z Děkuji.
podložku jakou by jste mi doporučili, pokud možno ze stránek alfacomp.cz mám to kousek tam zajít.
Myslel jsem že mrknu a koupím ale jich je tolik druhů, pokud možno co nejlépe pro ten Acer 5720Z Děkuji.