Lemur: jo, tohle zmiňoval Dawe. Ale já otočku neberu moc vážně jako funkční skill. Natrápil jsem se s ní haba kuk a je slabá jako čaj. Nahodil jsem zvon a jedinej skill mě poslal o několik MP výš!
Každopádně zkusit to můžeš
(asi je to fakt jedinej opravdu ranged skill, takže jinou možnost stejně nemáš,..)
Ono to nevypadá zle, ale na tom videu je vidět, že totálně nestíhá spiritregen, takže je to pořád takový napůl melee.
Podle mě by to mohl bejt "dobrej" build jedině s tím, že utáhneš 30 spirit/sec s 2h pomalou zbraní a celkovou AS max. 1. (ale ode mě test ranged figury nečekej - co si to tak třeba odzkoušet sám? )
Taky vám tady na fóru poslední dny otravuje jakejsi obdelník s reklamou dole na obrazovce? (mám bloker, ale to debilní černý pole musím pořád zavírat )
tak sem si po dlouhý době zahrál SC2 a zjistil sem, že už to není hra pro mě, vyžaduje moc přemýšlení
takže se naplno vracim k D3 (i když sem vlastně ani neodešel)
Tak ten Skorn, co dropnul včera Father přidal Bardropovi 14k DPS unbuffed a 3k life (celková DPS unbuffed 186k! a to mám vyndaný gemy, co mi přidaj ještě + 162!STR - to snad pak musí jít i přes dvě kilča )
Edit: chachachacháááá, dokonce i na diabro3 tenhle kousek ocenili! Papírově mi přidali jeden MP a navíc se skorn na stupnici kvality posunul z modré do světle zelené
Taky se vám dneska na foru vanulovaly všechny navštívený topicy?? (jako podsvícení ikon, kde jste byli a kde ne)
Mě to dopoledne všechno hodilo, že mám všechna témata přečtená a jede to od nuly, kam se přidá příspěvek, to se nově prosvítí...
Chodím pravidelně jen na pár topiců, ale i tak mi to udělalo trochu zmatek
Jak se tak rychle dostanete na paragon já bych se rád připojil, ale nedostanu se jenom tak na lvl 60 protože než se dostanu na 60 tak bude RoS a všichni budou noah