Včera jsem si moc nezahrál, protože byl první kvalifikační zápas na ME ve fotbale a tak jsem koukal na kluky, jak vyklepnou holanďany a hle, ono se to opravdu stalo (ačkoliv sem pro všechny případy vsadil na holandsko). Ale chvíli před fotbalem a pak i po něm jsem skočil pár riftů na shardy abych mohl uplatit kadalu, aby mi konečně dala. Samozřejmě nedala, na normální postavě sem do ní nasypal 30k+ shardů, než mi dala první MoJ a než mi dala první taskery tak ještě víc. To se to sypalo, když fungovalo RiF a měl jsem shardy hned a hodně. Ale když teď musím otrocky všechny rifty odchodit tak to trvá, ale zas si člověk pořádně zahraje, takže to má svý pro i proti. Sice si zahraju a o tom ta hra je, ale zas ten konečný gear co chci budu mít o dost pozdě a možná to ani do konce sezony nestihnu, hodiny tikají a co jsem si předsevzal, to splním, jak mi do konce září nepadnou ty krámy, tak je po sezoně a budu hrát jen občas a jen non season na sezonu skočim jen občas na chvilku.
Cíl pro včerejší den mimo shardů pro kadalu a touhy po itemech byly fialově gemy, protože potřebuju nutně rerolnout díru na talman ringu. Takže to byla slepá honička za fialovými a zákon schválnosti funguje, protože mi padaly na just zelený zrovna když je nepotřebuju a ostatní barvy. Když jsem tenkrát (cca pět dní zpět) potřeboval zelený abych si udělal nejlepší gem do zbraně, tak zas padaly všechny jiné barvy než zelené...ale nakonec jsem posbíral fialový gemy na dva rerolly a nečekaně se ani jeden nepovedl. Co je vtipné je, že při obou pokusech mi to narolovalo navlas to samé...nebo vtipné, já se moc nesmál, spíš jsem si zanadával něco do kktech...každopádně dneska farma shardů a fialových gemů pokračuje...
Dále se včera mimo toho všeho výše napsaného udála ještě jedna věc, málem jsem chcíp...poprvé na sezoně solo jsem potkal RG toho skákacího z pátého aktu. Ten blb najednou začal skákat několikrát po sobě(asi měl enrage) až mi procla pasivka a nemít SW tak je po mě, modlil sem se, aby nedoskočil za roh, kde jsem se skrýval a zatím ho gdog ukousal. Nikdy předtím jsem si toho nevšimnul, protože byl na nesezoních postavách dole dřív, než stačil vyskočit poprvé, ale ta MoJ a taskery jsou znát no. Bez nich se to kudlá podstatně déle...
Další infarktový okamžik jsem zažil v mé nejméně oblíbené lokaci s těmi fialovými jezírky, které žerou životy. Potkal jsem tam své oblíbené Corrupted Angel, který měli waller, frozen a ještě navíc ten řetěz mezi sebou. Tím jak projíždějí postavou a jsou tudíž za sekundu pořád někde jinde, tak mi zle nakládali těmi řetězy, frozen a wallery nepočítám. Tím jak jsem dostal ty zuni botky, kde sem místo MS musel narolovat Armor, tak jsem jak šnek a normálně jsem jim nemohl utéci, nakonec jsem se dostal až ke vchodu, kde jsem si stoupnul zády a doufal, že to fetiši a pes ukouše dřív, než hodí další frozen. Byl sem připraven, že v případě frozenu skočím o patro výš a pak se vrátím jak tele, ale co člověk neudělá aby přežil. No byly to hnusný packy, ve finále sem zjistil, že byly dva najednou, proto to nešlo tak snadno dolů...ale přežil jsem i když se staženou dírkou...
Dalěí zjištění, který jsem poznal bylo, že když nemám ultrarychlýho movement speed naboostovanýho doktora, ale takovýho šneka, tak se mi strašně špatně hraje v partě. Normálně jsem jen běhal, kluci byli o kilometr předemnou a ve finále nepočkali ani s RG i když viděli, že jsem úplně pryč, tak mě to tak rozladilo, že jsem leavnul a radši si šel běhat solo.
Solo hraní má sice ty nevýhody, že když je DC nebo dlouhý lag, tak to člověk nemusí přežít. To že bych to nedával na dmg, nebo hrozila smrt při běžném boji nehrozí, protože už za ty léta mám nějaký odhad a cítím že to nedávám, tak snížím...ale lag či DC je většinou konec i na T1...
Naproti tomu má solo hraní tu výhodu, že si běhám kde chci, otevírám si mapu jak chci nikoho nezdržuju a nikdo nezdržuje mě, nemusím se vracet, běhat za někým jak ocásek...v tomhle má i solo hra svý kouzlo
Dalším zjištěním a dost nemilým pro mě bylo, že piraně ta vlna, co tak rád používám a viděl sem to i u ostatních nově neprojde wallerem

Takže když má elitka waller a já hodím piraně, tak je to nenakazí, dřív to prošlo vším. Ted to taky projde vším i zdí, ale wallerem ne, nevím jestli je to BUG, jestli to neopraví, nebo jestli je to záměr...ale i tak je ta vlna fajn ale u elitek s wallerem je to za trest no :/
Posledním zjištěním, nevím jestli to dělá jen mě, je to, že Garga pořád nefunguje jak má, prostě nedává dmg. Zkoušel jsem toho fire na chvíli wrathful protector, nebo jak to je a ten dává dmg parádní, ale je jen na chvíli a pořešit CD se mi nechce, tak jsem zkoušel toho jak se občas nasere vyroste , tak když vyroste, tak taky dmg dává, ale jel jsem toho jak stunuje (bruiser) a ten prostě dmg nedává, nebo sem to jen nezaregistroval, protože nekrituje žlutými čísly, ale přijde mi úplně ubohej. zato Gdog, kterýho jsem nahodil hned jak sem dropnul zuni botky a mohl sundat zuni ring se rozjel ve velkým stylu. T4 s gargou byla dřina, s Gdogem je to jízda, on běhá dává pecky jako prase a ještě kolem sebe AoE pálí mobky, k tomu fetiši, vše je dole hned...
snad dneska dropnu nějaký to fialový kamení a konečně dostanu díru do toho ringu, abych tam mohl dát gem na pety a bude to ještě lepší

Toť cíl pro dnešní hraní, bohužel zas budu jen chvíli, ale snad už od zítřka tomu budu moci pověnovat trošku delší čas...