Za to může jistě Dava_C, že nám pet gem nerfli, furt tady brečí na Wizardama versus WD. Určitě na Blizzard fóru furt brečel a nadávalm na WD! Kde je abych mu vyčinil!

Udílená damage je právě problém (a to že ve většině buildů musíš facetankovat elity a WD ne), pokud by byl dps meter a zvalo se do hry podle toho, tak by nikdo wiznu do party nechtěl ještě více než je tomu teď (dobré party kickují z pubu a ve "firstmove" groupách taky není pro wize místo. Pokud jdeš s monkem T6 rift, tak se prostě posouváš po 1-3s od elity (skupinky) k další, pokud tam monk není a je tam WD, tak dáte RG do 10s, elity do 5s, pokud z party odejde WD, tak se damage sníží partě na jednu třetinu, to neni normální, rozdíl mezi classama je tak absurdní, že to není možné. Nikdy nebudou classy 100% vyrovnané, ale mělo by to být alespoň na 90% s tím, že každá bude mít nějakou výhodu, přínos pro partu. Dneska každej hraje za WD/sadera, protože to je s nimi nejlehčí a po týdnu farmí PL 100 postava 5x rychleji než já po 500 hodinách s top gearem, lidí co jsou věrný svým main charům moc není už, každej jede OP.Shadou píše:Já stejně pořád nechápu, proč to tak řešíte? že je něco nebo není OP, když je to přeci fukJe jedno, jakou máš dmg, když jdeš v partě a vše se sundá...loot ti přeci taky padne...neřeknu, kdyby opravili asi hlavní mechaniku hry a to udílenou dmg do elitek, mobků a bossů. Bez toho je to stejně bezduchá mlátička, u který člověk nemusí ani přemýšlet.
Už sem to někde psal, ale ve WoWku, když jsme chodili raidy, byl tam dmg meter a po každým bossovi se postnulo do chatu, jak na tom kdo byl. Jednak to bylo motivující, každý se snažil a jednak bylo i vidět, kdo tomu moc nedal a třeba svačil, nebo u toho čuměl na telku, když neudělil dostatečnou dmg. Kdyby takový metr pro porovnání dali i do diabla, tak by hra v partě měla hned jiný náboj, než ted...do chatu se napíše jen, kdo udělali elitkám nebo bossovi poslední ránu a to je trága...
proč by se mělo zvát do hry podle dmg metru? Nevím jak to je na publicu, pač ho nechodím, mám dost aktivních lidí ve FL a když nechci zrovna jet solo, tak se do party vždy někdo najde a jaká je to klasa je i fuk, prostě skočíme na co je nálada a no stres.Dava_C píše:Udílená damage je právě problém (a to že ve většině buildů musíš facetankovat elity a WD ne), pokud by byl dps meter a zvalo se do hry podle toho, tak by nikdo wiznu do party nechtěl ještě více než je tomu teď (dobré party kickují z pubu a ve "firstmove" groupách taky není pro wize místo. Pokud jdeš s monkem T6 rift, tak se prostě posouváš po 1-3s od elity (skupinky) k další, pokud tam monk není a je tam WD, tak dáte RG do 10s, elity do 5s, pokud z party odejde WD, tak se damage sníží partě na jednu třetinu, to neni normální, rozdíl mezi classama je tak absurdní, že to není možné. Nikdy nebudou classy 100% vyrovnané, ale mělo by to být alespoň na 90% s tím, že každá bude mít nějakou výhodu, přínos pro partu. Dneska každej hraje za WD/sadera, protože to je s nimi nejlehčí a po týdnu farmí PL 100 postava 5x rychleji než já po 500 hodinách s top gearem, lidí co jsou věrný svým main charům moc není už, každej jede OP.Shadou píše:Já stejně pořád nechápu, proč to tak řešíte? že je něco nebo není OP, když je to přeci fukJe jedno, jakou máš dmg, když jdeš v partě a vše se sundá...loot ti přeci taky padne...neřeknu, kdyby opravili asi hlavní mechaniku hry a to udílenou dmg do elitek, mobků a bossů. Bez toho je to stejně bezduchá mlátička, u který člověk nemusí ani přemýšlet.
Už sem to někde psal, ale ve WoWku, když jsme chodili raidy, byl tam dmg meter a po každým bossovi se postnulo do chatu, jak na tom kdo byl. Jednak to bylo motivující, každý se snažil a jednak bylo i vidět, kdo tomu moc nedal a třeba svačil, nebo u toho čuměl na telku, když neudělil dostatečnou dmg. Kdyby takový metr pro porovnání dali i do diabla, tak by hra v partě měla hned jiný náboj, než ted...do chatu se napíše jen, kdo udělali elitkám nebo bossovi poslední ránu a to je trága...
Já public nechodím, ale několikrát jsem to četl, navíc tomu věřím, protože, když někdo napíše, abych šel T6, tak se ptám, kdo tam je, pokud tam není zdps monk nebo WD, nebo aspoň sader, tak tam nelezu, protože dostanem čočku v A4/5 riftech a neodsejpá to. Navíc mi řekni argument, proč bych měl chodit s wiznou/no zdps monkem T3, když s WD/saderem můžu stejně rychle chodit T6, proč se ti to zdá správné?Shadou píše:
proč by se mělo zvát do hry podle dmg metru? Nevím jak to je na publicu, pač ho nechodím, mám dost aktivních lidí ve FL a když nechci zrovna jet solo, tak se do party vždy někdo najde a jaká je to klasa je i fuk, prostě skočíme na co je nálada a no stres.
Mě by se ten dmg metr líbil hlavně v případě, že jdu v partě třeba s dvouma dalšíma sobě rovnýma a zajímalo by mě, kdo dává větší pecky...víc v tom není...ale že bych nechtěl jít třeba s wizem do riftu, to by mě ani nenapadaloTo sis vymyslel ne? že tě někdo kickoval z party...
Jinak já hraju WD už od vanily, mám na něm nahráno dobrých 85% času a nehraju ho protože je oupí, ale protože mě baví a nejvíc se podobá nekroušovi z dvojky. Kdyby měl dmg na houby tak ho hraju stejně a tu určitě nebulím a chodím třeba jen T1 a stejně mi ta hra dá ten požitek![]()
no vidíš, nevyzkoušel jsi, víš oni na forku si lidi trošku věci přibarvují, setkal a přesvědčil sem se o tom už mockrát, nesmíš všemu bezmezně věřitDava_C píše:Já public nechodím, ale několikrát jsem to četl, navíc tomu věřím, protože, když někdo napíše, abych šel T6, tak se ptám, kdo tam je, pokud tam není zdps monk nebo WD, nebo aspoň sader, tak tam nelezu, protože dostanem čočku v A4/5 riftech a neodsejpá to. Navíc mi řekni argument, proč bych měl chodit s wiznou/no zdps monkem T3, když s WD/saderem můžu stejně rychle chodit T6, proč se ti to zdá správné?Shadou píše:
proč by se mělo zvát do hry podle dmg metru? Nevím jak to je na publicu, pač ho nechodím, mám dost aktivních lidí ve FL a když nechci zrovna jet solo, tak se do party vždy někdo najde a jaká je to klasa je i fuk, prostě skočíme na co je nálada a no stres.
Mě by se ten dmg metr líbil hlavně v případě, že jdu v partě třeba s dvouma dalšíma sobě rovnýma a zajímalo by mě, kdo dává větší pecky...víc v tom není...ale že bych nechtěl jít třeba s wizem do riftu, to by mě ani nenapadaloTo sis vymyslel ne? že tě někdo kickoval z party...
Jinak já hraju WD už od vanily, mám na něm nahráno dobrých 85% času a nehraju ho protože je oupí, ale protože mě baví a nejvíc se podobá nekroušovi z dvojky. Kdyby měl dmg na houby tak ho hraju stejně a tu určitě nebulím a chodím třeba jen T1 a stejně mi ta hra dá ten požitek![]()
Kdyby mě hra nebavila, tak jí nehraju, radši si zajdu T4/5 solo než se tlačit na T6 bez některé z OP postav, abych se tam trápil, proto věřím povídačkám o kickování z pubu, protože já sám si vybírám s kým budu hrát a s kým ne, i když mám ve friendlistu fakt friendy, ale prostě to musí být dobře mixlá parta, jinak to nemá cenu. Ale tvůj argument mi nestačí, pořád neni důvod k tomu, aby jedna classa mohla chodit T3 jako jiná classa na T6.Shadou píše: A argument proč bys měl chodit s no dps monkem T3? Protože tě ta hra baví??? Ono záleží kvůli čemu hraješ, jestli hraješ kvůli expům, abys měl co největšího e-dyka, tak to je pak pro tebe T3 v prdeli a potřebuješ T6 kde tě jak píšeš nechtějí, nebo se to krájí pomalu a tudíž je to pro tebe zase nevýhodný...kdybys upustil od nějakého virtuálního penisu a oprostil se od honění se za paragony, které stejně jsou k ničemu, tak si užiješ hru stejně tak na T1 jako na T6, tot můj názor a zároveň arugument![]()