Zdravím vespolek,
Včerejší hraní se neslo v duchu několika vln. Ačkoliv jsem ve hře strávil "jenom" necelé čtyři hodinky, což je na mě docela málo, dřív jsem tam býval i osm devět denně, ale teď už mi to nedovolí real life a já pozoruju, že mi to i více vyhovuje. Denní stereotyp práce-hra-spánek se narušil a já se do hry o to více těším. Přes den toho stihnu spousty a ještě si i večer zahraju. Hru si parádně užiju i když se chodí třeba jen rifty. Ono je to tím, že je rozdíl chodit rifty hodinku a osm hodinek. Po osmi hodinách hraní už to leze trošku na nervy a ten pocit, který se po tolika hodinách vkrade do hlavy nenasytí ani výsledky, které člověk dosáhne (paragony, itemy apod.). V současné době jsem rád, když do hry naskočím v osm večer a odlogovávám před jedenáctou, ale ty dvě hodiny a kus (s přestávkama) si o to více užiju...
Včera jsem ale trošku "přetáhl" a šel jsem spát až těsně před dvanáctou. Bylo toho totiž tolik, že se to za ten čas co jsem měl naplánovaný nedalo stihnout, ale zas jsem nechtěl odcházet od "rozdělané" práce...
Na rozjezd jsem si hodil bounty solo, abych si znovu dokázal, že takto vymazlený DH i když dává menší žlutý čísla je efektivnější a sundává to všechno rychleji, jak jsem psal včera. Je to neskutečné, ale je to tak. Až budu mít více času, tak schválně zkusím solo Grift bez unity, jestli pokořím patro, kam jsem se s tím dh, jak jsem měl postavené minule nedostal...uvidíme. Ty bounty první akt trvali pár vteřin (obrazně) a pak už jsem přelogoval na WDčko a pustili jsme se do Griftů...
Složení party bylo následující : Já (WD), Thannis(Wizard) a Pinďa (DH). Začali jsme třicítkou patrem na "rozjezd" abych si to oživil a následovaly další patra. Vcelku to šlo parádně, pár okamžiků, kdy to bylo "o držku" tam bylo, ale to bylo většinou způsobené blizzardem, protože neustále hází elite packy hned za port a když to někomu pomaleji načítá, tak se objeví už buď s pasivkou, nebo s červenou obrazovkou a v té situaci naběhněte do elitek

Vlastně v tieru 30-35 to šlo všechno na pohodu, RG byl dole skoro hned a nikomu víceméně nic neudělal...pak jsme si chtěli posunout osobní maximum a tak jsme šli 36tier.
Hned ze začátku Griftu to přišlo. Lokace jak se jde k Adrii, úzký chodníček, než se to "rozjede" do větší místnosti. Elitky měli frozen, waller a ještě něco. Skočím do lokace, jedna elitka kilometr daleko, druhá skoro u mě a třetí někde uprostřed. Takže piraněma nestáhnutelný k sobě. Asi chyba blizzu, nebo nevím...prostě jsem dvě zastunoval a třetí byla trošku dál a tak se jí podařilo hodit frozeny po celý zemi a na tak vysokým patře už to docela nakládalo. Mám 1,1 miliardy HP a stejně mi ten život mizel brutálně rychle a procla mi i pasivka. Tak jsem "srabsky" skočil do vyššího patra a i ostatní

A hned, že na to prdíme a takový poraženecký řečičky(asi v legraci)...U WD je blbý, že pasivka trvá minutu a půl, abychom netráceli čas, tak jsem počkal, až mi bude tikat posledních třicet vteřin a skočil jsem dolů. Ty elitky byly naštěstí tak hloupé, že si stoupli k tomu vchodu k sobě a tak jsem je přes horify hned zastunoval a nakonec jsme je sundali. Následovalo celé patro, další patro a vše v pohodě. Když si odmyslím, že na můj vkus tam bylo hodně málo elitek a tak byl čas celkem na štíru, tak to šlo krásně. Pak přišel RG, na kterýho nám zbylo cca tři minutky. Dostali jsme Saxise, nebo jak se jmenuje ta ještěrka, která vyvolává ty mušky a do toho ještě ty tornáda. To je nejvíc trapnej boss snad. Tornáda nakládají jako blázen, mušky byly ve stunu, to bylo v cajku. Měli jsme docela štěstí, že jsme byli v tý lokaci k adrii, kde jsou ty jednotlivý místnosti a tak byl boss v jedný a mi v druhý, blizzard, hydry a sentry naházený k bossovi a fetiši na dobití totemu tam taky doběhli a na nahození buffu z toxinu a taky piraně tam dosáhli. Mass Confusion, který jsem si dal místo psa, aby byla větší dmg jsem samozřejmě jak to nemám nacvičený nepoužil ani na bosse jaký sem tele, ale nakonec jsme ho dali a ještě jsme měli něco přes minutu rezervu. Počítám, že vyšší patra bychom asi taky dali....ale ideální by samozřejmě byl čtvrtý do party, který nám teď tak nějak chybí. Pytlák(mydlář), který s námi hrál si koupil elite dangerous nějakou vesmírnou trapárnu a do dia už moc nezajde a tak nám nezbývá než chodit ve třech. Kdyby byl čtvrtý nějaký brutální dmg dealer, tak Thannis vezme monka, který dává přes ty své skilly další procenta zvýšení dmge a šlo by to ještě líp...ale on se někdo objeví , kdo partu doplní
Další vyšší patra GR jsme nešli, ani s Pinďou dokončit misi ve dvojičce jsme nedali, takže to 36 patro ve dvou pokoříme snad dnes, nebo jindy, to nevadí, když je už zase i Thannis, tak budem raději chodit ve více, ve dvou můžem jít až nebude nikdo další...
Následovalo expeníčko. Přišel i Resi, který předevčírem ripnul (opět). Včera jsem to opoměl nějak zmínit. Asi už jsem na ty jeho smrti tak zvyklej, že jsem to bral jako fakt. Ha je pondělí, resi umřel, ha je úterý, resi umřel atd.

:D Ne dělám si srandu, on moc neumírá, jen párkrát do týdne

Ale ne vždy je to jeho chyba. Bohužel má nějakej blbej net. Poslední dva ripy byli na lag. O tom předešlým jsem mylsím i psal, jak šel v našich stopách a najednou měl lag a něco ho sundalo, než jsme stihli zareagovat. Předevčírem to bylo podobné. Jdeme si rifty, jde to krásně a najednou je resi dole. Pak mu to asi odlaglo a říkal nám, že nám na TSku říkal, že má asi lag, jenže to nebyl lag, prostě mu nějak freeznul celej net, protože ani na TSku nebyl slyšet a to ho stálo život. Takže povětšinou to není z jeho chyb, ale ani chyba blizzu, spíš jeho net je jeho nepřítel číslo jedna...
Každopádně byl tu a tak jsem ho chtěl dotáhnout. Vzal si DHčko, Thannis taky že si udělá DHčko a Pinďa Crushe. Expení trvalo brutálně krátkou dobu...ani ne 40 minut a byli na sedmdesátce. Nechodili jsme žádný spešl runy, nebo nekonečný hledání ruin. Prostě jsme udělali bounty první a třetí akt a k tomu ty bonusový questy co jsme potkali a pak ještě jednu bednu v druhém aktu a bylo hotovo. Vše bylo o tom, že kluci mají už nějaký ten skill a nejsou lamky a tak jsem nemusel pořád čekat a vracet se a někoho "zachraňovat" ale prostě jsem běžel, vyhazoval sentry a kluci běželi za mnou a bylo to fakt monster speed exp run.
Po doexpení jsme ještě stihli do těch 3/4 na dvanáct skočit pár runů, že klukům rovnou něco popadá, samozřejmě padlo jedno velký hnědý točený, ale co už, pak se šlo spát a pokračování dneska

Ani sem nebudu psát plány co bych chtěl, protože to stejně vždy dopadne jinak, naskočím do hry a už tam většinou všichni jsou a čeká se na mě. Ne jak dřív, kdy jsem tam byl sám a udělal si všechno možný a až pak dorazili ostatní. Ted díky povinnostem v RL je to obráceně, ale co už

Plány jsou pěkná věc, člověk se na něco upne a pak se do hry o to víc těší, ale nejsou stěžejní a tak když se k nim nedostanu, tak se to prostě posune
Tak GL všem a mě nejvíc

Howg