Caues mam dotaz :-) chci spustit diablo a nenaskoci mi okno checkng battle.net atd a musim nainstalovat programek od battle.netu abych spustit pak v jinem okne diablo... Co s tim? ja jen ze kdyz ten programek odinstaluju tak si proste Diablo nezahraju... Rad aby mi naskakovalo jako pred patchem okno kde je jen PLAY a v menu si pak natukal heslo a ne pres ten program... Sila zvyku proste reknem :-)
Diky za odpoved.
battle.net
- sensation86
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sensation86#2551
- sensation86
- Gorebelly
Re: battle.net
Frozen: nevim kdyz se psalo o tom ze by se mel clovek regnout na ten battle net a tam si udelat upgrade kvuli dataci tak jsem to udelal takhle a pak jsem se musel prihlasovat pres ten program tak jsem ho dal pryc a byl klid ale od vcera co se nahral patch tak proste bez toho programu to nejde ani po unistalu, ale zajimave je to ze kdyz jsem nahral patch tak nez server byl online tak to slo normalne ale jak se zaclo hrat tak se jinak nez se prihlasit pres ten prebible otravnej program.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
já hraju i karty, takže mi to ani otravné nepřijde, navíc vidím kdo je ve hře atd.... takže to je asi věc vkusu, ale asi bych to neřešil. Přihlašování vidíš stejně jen chvilinku 

- sensation86
- Gorebelly
Frozen: urcite nekomu to vyhovuje treba ale me ne :-D snad nekdo napise jak to udelat :-D
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Jinak to bohužel nejde, Blizzard chce aby jsme tu jejich hromadnou aplikaci používali 
EDIT: na druhou stranu mi nepřijde tak rozdílná... vypadá jinak, ale zapnes ji, dáš PLAY a hraješ

EDIT: na druhou stranu mi nepřijde tak rozdílná... vypadá jinak, ale zapnes ji, dáš PLAY a hraješ

- sensation86
- Gorebelly
Stanly: urcite ale nemam rad kdyz me nekdo meni zvyky nucene vis :-)
Psali to presne pri rekonfiguraci D3 v mistech kde se pri instalaci Patche objevil Patchnotes, ze priste budes hru spoustet pres tu jejich slavnou Bnett.App-ku ... Pokud Ti vadi na pozadi kdyz hrajes, tak jeste pred patchem si ji mohl klidne zavrit, ted bohuzel nevim protoze se do hry nedostanu ... Muzes zkusit z dat aplikaci vymazat slozku Bnet Agenta, ktery se bohuzel pri kazdem spousteni aktualizuje takze se muze stat, ze i kdyz spustis klasickou ikonu D3 vyskoci Ti ten multifunkcni nesmysl ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- sensation86
- Gorebelly
Guru: zkousel jsem uz prave ze svechno mozny... :-/ takze to nejde diky moc