Zrušení účtu na Battlenetu
Zdravim, poraďte prosím vás, jak mám zrušit celý účet battlenetu. Mám dva účty a z jednoho potřebuju použít emailovou adresu do toho druhýho... Přepsání adresy u účtu, který nepoužívám, a následné přepsání správné adresy u druhého účtu, který používám, nefunguje!! Poraďte, jak na to. Dík
Re: Zrušení účtu na Battlenetu
Já teda nevím jak to funguje a nemůžeš na ten jeden dát nějakou třetí emailovou adresu a pak ty emaily veškeré prostřídat? Pokud ne, tak bych kontaktoval Blizzard..
Právě že, když změnim adresu, kterou chci potom použít, na jinou, vytvořím novej účet a původní adresa zůstává pořád nepoužitelná... Není tam nějaká možnost "zrušit účet"? Anglicky moc neumim, tak jestli na to někdo někde nenarazil...
Jako nechápu proč chceš rušit účet. Vždyť jsi za to dal peníze ne? tak proč to rušit?
K tvému problému: Normálně si založ nějakej random novej e-mail na seznamu nebo kdekoliv a změň si u toho účtu co nechceš e-mail na ten nově vytvořenej a pak u toho druhého změn na ten původní u prvního. Tak by to mělo fungovat.
K tvému problému: Normálně si založ nějakej random novej e-mail na seznamu nebo kdekoliv a změň si u toho účtu co nechceš e-mail na ten nově vytvořenej a pak u toho druhého změn na ten původní u prvního. Tak by to mělo fungovat.