Ironman/lady challenge - turnajovy progres

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Ironman/lady challenge - turnajovy progres

Příspěvek od RIP » 07.11.2014, 16:57 hod.

Ahoj!

Vzhledem k Vasemu velkemu zajmu si dovolim odstartovat tunaj uz ted, myslim, ze hlavni myslenky uz jsem objasnil, pokud by to nekdo necetl, tak si da tu praci a precte si to zde

V tomto threadu bych byl rad, aby jsme psali cisty progres, kazdy si pro to zabere svou vlastni cast, jak jste zvykli z predchozich turnaju - prvni si samozrejme zabiram ja

GL and May the Force be with You ;)

RIP
Warlord

Re: Ironman/lady challenge - turnajovy progres

Příspěvek od RIP » 07.11.2014, 16:58 hod.

Jmeno: Asage
Klasa: Assassin
Lvl: 36
Lokace: Bloody foothills (A5)
Build: Dragon Talon/Shadow warrior/Venom

Vybava:

Zbran 1:
Zbran 2:
Stit 1:
Stit 2:
Hlava:
Brnco:
Rukavice:
Opasek:
Boty:
Amulet:
Ring 1:
Ring 2:

Act 1 Normal:
Naposledy upravil(a) RIP dne 02.01.2015, 08:42 hod., celkem upraveno 25 x.

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.11.2014, 17:09 hod.

A1 Normal✔
A2 Normal✔
A3 Normal✔
A4 Normal✔
A5 Normal✔

A1 Nightmare✔
A2 Nightmare✔
A3 Nightmare :dead: lvl 60 (Kurast Causeway)

Progress:

A1 Normal: Šlo to v cajku. I když ze začátku jsem si dost pletl hotkeys :D Hold 4 měsíce bez D2 se projevily.
Level na konci aktu: 20

A2 Normal: Opět to byla brnkačka :) Merc chtěl jednou ripnout, ale jak bylo řečeno Rockymu: "Neznáš bolest" a tak jedem dál :green: Nedělám full clear, páč na hraní nemám tolik času. Kdybych byl ve staré formě, tak už jsem teď na konci NM :D Největší opruz byli rozhodně Scarab's a to i přes light rez 52%. Pokud někomu chybí identify svitky, tak doporučuju porlízt Arcane Sanctuary. Tam to padá fakt po kilech :) Jako naschvál jsem správně trefil až poslední rameno :D Tal's hrobky jsem neprolízal. Namířil jsem si to jen do té pravé a Duriela jsem vykopal na p3. Stejně tak jako tak dává kulový s přehazovačkou :D Světě div se, ale hodil mi Nagelring :shock: Zas se na mě ale vyřádil roll, když se namotalo 16% MF :{ Ještě někde ve Far Oasis padl Cathan's amulet. Nejvyšší runu mám zatím 1x Tal, kterou dropla Coutness. Toť vše.
Level na konci aktu: 26

A3 Normal: Celkem rušno bylo jen 2x a pokaždé díky Amplify dmg. Nejprv zaúřadoval Sszark the Burning. Tam málem lehl merc i já. Potom jsem se lehce zapotil v Travincialu u Concilů, ale tam šlo spíš o záchranu merca. Mefa jsem dával na p8 a dropl mi Amn :love: ,díky které můžu složit RW Strength, což asi bud end game gun :D Pak ještě hodil klasickej opruz...Isenhart's brnění. Napříč celým aktem jsem ještě narazil na Hunter's Bow, Broad Sword a Skull Cap.
Level na konci aktu: 30

A4 Normal: Opět pohodička. Taky aby ne, když jsem složil RW Strength a měl jsem konečně prvotní zdroj Crushing Blow :) Z Hellforge padla Nef. Větší radost udělal perf Ruby na budoucí craft rukavic. U Diabla jsem měl krapet obavu o merce, páč mi bylo jasný, že by mu stačil jeden lehkej závan Red-lightu. Nakonec jsme ho každej řezali z jiné strany a Diablo to bušil do mě, takže cajk. To už větší "sranda" byla u Extra Fast Infectora. Diablo pustil Sigon's čepicu a nějaký žlutý krámy.
Level na konci aktu: 34

A5 Normal: Tady to bylo něco na moje nervy...Hlavně ti smradi, kteří se dycky odportujou do řitě, když k nim člověk doběhne :ble: Takže Frozen Tundru jsem podél stěny proběhl jak řízená raketa :D Jen jsem tam tuším kuchl 2 bosspacky. Ancové v klidu, 5 vln v klidu a Baal kašpar s křápovským dropem. Za celej akt jsem z toho zajímavějšího narazil na Dol, Sigon's Belt a Long Sword.
Merc celou obtížnost ustál, což se hodilo, ale v A2 NM bude změna. Jen ještě nevím jestli HF nebo Might :-|
Každopádně teď to snad už začne být trošku zajímavější. Doteď to byla taková ta nudná zahřívačka :)
Level na konci aktu: 46

A1 Nightmare: Tak jak jsem rychle vylítl z města, tak jsem tam ještě rychlejc zapadl :D Hned za vratama na mě čekal bosspack Zombie (Cursed + Mana Burn). Nakonec mě ten fight stál 5 life flašek a 3 rejuvy. Bylo jasný, že tady už to nebude takovej veget. Nejhorší to bylo asi cestou za Coutness, kde bylo moc boss šípů. Hraběnka samotná pustila Nef :roll: Asi v polovině aktu jsem se trvale rozhodl, že najmu Shadow Wariora. Sice kulový zabije, ale aspoň slouží jako další zdroj obdržené dmg, což snad pomůže mě a mercovi. Navíc si ho můžu castit jak je mi libo :) V Barracks padla Kelpina, což potěší, ale spíš bych radši, aby měl merc v rukách nějaký páčidlo, co nahazuje Amplifu. Hold zatím bez úspěchu. Patro před Andariel padly Rite of Passage, což taky není k zahození, ale radši bych ty Gore Rider :green: Na ty je ale ještě čas. Andariel padla jak nic...díky 75% slow žádný problémy nedělala :) Drop byl zajímavej tak na půl...Hodila Falchion a Gothic Shield. Štít se zatím bude hodit, ale preferovat budu RW Rhyme...teda až padne ta praštěná Shael :OXO Jinak ještě kdesi padl Dirk a Sabre...toť vše. Celej akt jsem šéfoval na p8.
Level na konci aktu: 51

A2 Nightmare: Dalo by se to stručně nazvat: "Všude samej Scarab". Ale jelikož mám celkem slušný rezy, tak to byla pohoda. Pohoda co se týče defense, ale s dmg to už začíná hodně pokulhávat. Hold nejsou boty, tak není dmg. A3 možná ještě na p8 dám, ale jak nepadne něco použitelnýho tam, tak A4 už těžko na p8 dám. Tam už mají monstra hodně life. Každopádně hned na začátku A2 jsem složil RW Lore a ve Far Oasis padla první Shael...hurá. Cannot be Frozen jde hrozně znát, jak v obraně, tak při útoku. Jinak není moc o čem psát...craft jsem pořád žádnej neudělal, protože padají pořád slabé itemy s ilvl a drop samotnej taky oničem. Za celej akt padl jen Cathan's Ring. Asi důsledek 0% MF. Teda od poloviny aktu mám MF 25%, abych nekecal :D Duriel dropl samej rare item, takže taky nic zajímavýho. Jsem zvědavej, jak to půjde nebo nepůjde v A3.
Level na konci aktu: 57

A3 Nigtmare: Celý jsem to hrnul na p8. Už to šlo ale hodně tuze. Tragicky mě chyběla dmg (175-314 :shock: ), ale z players jsem ubírat nechtěl, páč bych to považoval za osobní selhání. Tak jsem se dál a dál trápil. Byly 2 monžnosti. 1) buď ripnu nebo 2) padne cokoliv, co mě boostne přes dmg. Bohužel se konala varianta číslo 1. Asi 4x jsem měl dost namále. Poprvé to bylo na konci Flayer Jungle, jak to hlídá ta banda stromů. Boss byl Cold + Light enchant a life lítaly jak sviňa. Na konec jsem vytuhl před Travincalem. Narazil jsem tam na 2 bosscpaky...Fana + Cold + Cursed...co víc si přát :green: Navíc jsem se s nima střetl ještě tak debilně, protože jsem na sebe neviděl skrz tu kamenou hráz...supr no :roll: Když jsem se snažil utéct, tak 2x skočily life a šmitec hotovo.
Můj osobní tip byl, že to zalomím u Councilů, takže jsem nebyl až tak daleko od pravdy :D

Jinak pro mě tímto turnaj končí. Celej A3 NM se nesl v totální frustraci a popravdě jsem si ten rip i přál, abych to měl za sebou. Mlátit se s pětičlenou skupinkou obyč monster přes minutu opravdu není hraní pro mě. Zas jsem ale neripl schválně...ale prostě stalo se. Equip stál totálně za prd. Z mého pohledu kicky jsem trpěl na nemožnost gamble, páč jsem nemohl craftit. A to, co bych potřeboval na craft, tak zaboha nechtělo padnout. No hlavně že padl Java skiller :green:
Možná jsem si ale jen vybral špatnej build......

Ať se Vám daří. GL a hyper nervy k tomu.
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 20.11.2014, 18:53 hod., celkem upraveno 11 x.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 07.11.2014, 17:33 hod.

Jméno: Taranis
Build: Vengeance/Holy Shock
Level: 32
Místo smrti: 4. akt, Chaos Sanctuary

1.-3. akt nebyl žádný problém vzhledem k mému buildu, ale od Mephista, kde mi padl merc, to šlo pěkně blbě a začal se projevovat akutní nedostatek healing potions a v podstatě celý 4. akt jsem prošla až do CS s tím, že jsem neměla žádnou nebo jednu flašku a to, jestli se dostanu o kus dál, záleželo pouze na tom, jestli padne červená flaška nebo ne :green: Takže bylo jasné, že 4. akt bude mojí konečnou stanicí a jen jsem čekala, jaké místo to bude.
Naposledy upravil(a) raisen dne 30.11.2014, 13:26 hod., celkem upraveno 2 x.
HC grál: 537/516 (-21)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 07.11.2014, 19:51 hod.

Ivori

Paladin
:dead: :dead: :dead: :dead: :dead:
Umístění:3 akt město
Výbava: RW Steel v Morning Flailu,Skull Cap 6cold/6 li rez, self reapir, 3x topaz socket Ring Mail 2X Ring na mf, Amulet MF, střídavě Paladinskej štít většinou 3x socketlej šutrama dle lokace kde se zrovna pohybuju (např maggot 2x chiped topaz 1x emerald) rare ruce, polobotky, co maj nějaké ten resist, už na konci životnosti žničenej rare Belt (ale pořád má 3 políčka na flašky :D)

Level/ Zaměření/skilly: 28
Jedu klasického Vengeance + conva...zatím mám 5 bodů v Holy shieldu ať něco vydrží a zbytek ve venge
Skoro vše hraju stylem Full clear

Toš hra je to zajímavá no..začalo to na pěstní férovku, brzo jsem nafasoval nějakej bodák do ruky, potom jsem přešel na Club..tím nařezal v Denu,..u wp v Cold Plains mě padl scepter, tím jsem seřezal Blood Raven, a ta mě dropla rare club co měl dalších +30 ed proti nemrtvákům..tak jsem hned šel zmastit mausolea,..no a v stone field už přišel na řadu zas Scepter..(SUPERIOR! :lol: ) tím jsem se prakticky se řezal za půlku prvního aktu..
kuriozita byla že jsem kousek po vysvobození Caina šmátl hned po identifikaci (neůmyslné,) určil jsem si 3x charm a tím to pro mě sknčilo :lol:

O né moc dlouho jsem takhle idiotsky chňápl po mercové, ...ale co už, nafasovala nějakej ten luk a kožešinu a pálila vo sto chutí .. :lol:
v prvním aktu celkově mě padalo dost rare..a v Pitu jsem našel i první Unikát.. :lol:
http://welwet.rajce.idnes.cz/Turnaj_Iro ... hot289.jpg
nějak bez rozmýšlení jsem ho prostě strčil do pracky, bo to stejně není žádnej zázrak a šel to rubat dál..
mimochodem..hojně jsem využíval nohy jednoho Wirta, vždy když se nějaká zbraň pokazila a já neměl co do rukou :lol: :lol:

Další věc co stojí za zajímavost je, že jsem jedno v Jailu sundával bosspack, mercová se dostal do obklíčení a přežila POUZE SE 2 HP...ačkoliv jsem screenoval, nějak to nemůžu najít :( od té doby tahám vždy nějakej ten rejuv potion
K andy to tak nějak šlo..postupně jsem používal skilly sacrifice, might, později holy fire..freeze až nakonec skončil u venge,
za zajímavost taky stojí že ikdyž jsem šel full clear, nenašel jsem ani jedinou Knihu :lol:
drop u andy byl takovejhle http://welwet.rajce.idnes.cz/Turnaj_Iro ... hot301.jpg

2 akt jsem vzal klasicky Def merce ..dal mu do ruky nějakou bardichu co jsem našel a šel do zas rubat tím co zrovna padalo, ..postupem času jsem se dostal až k savage weapons v kostce hlavně tuhle http://welwet.rajce.idnes.cz/Turnaj_Iro ... hot322.jpg pro merce..a pro sebe 60ed Scythe (kosa)

kupodivu s tou kosou jsem měl nádhernejch 260 DMG, což bylo fajn, ale nic nevydrží věčně..takže jsem se potom tahal s různejma Palcátama,Žezlama (nic extra) ..nakonec jsem se ustálil na tom Steel v Morning Star.. má až 70 durability, runy na tohle rw jsou, takže tím plánuju udělat asi i 3 akt, respektive v podobnejch palcátech..původně jsem zkoušel i craftění Leech Swordů, ale nic kloudného nevylezlo, podobně jsou na tom i Dírované swordy (3x chiped + magic sword - socket magic sword) ...štíty na socketování zatím mám ..a nějakej ten +5-10 rez a 2 díry sem tam padne, takže to jde, i když spotřeba je asi 3 takové štíty na akt.. :lol:

jinak Duriel dropl velké kulové http://welwet.rajce.idnes.cz/Turnaj_Iro ... hot336.jpg
jako obvykle,..přijde mě že za druhej akt padalo o něco méně RARE....ale udělal jsem si solidní sbírku prstenů/amuletů, svitků ID/TP a VŠECH možnejch flašek..( 1a půl stránky ID, půl stránky TP, půl stránky Health/Mana potek, celá stránka ringů/amuletů)

tak pokud bude trpělivost mohl bych to přežít na ten Normal..ačkoliv, Vengeance je hroznej žrout MANY
no a potom..uvidíme..ještě toho mám hodně před sebou:))

TOŠ,ZDAR LOVU VŠECH KVALITNÍCH SELF REAPIR ITEMŮ!!

Malin

Paladin - Tesladin
Level: 48
Lokace: 1 akt NM
Skilly - 9 Holy shield,4 Zeal, 1 Venge, vše ostatní 1 prreq,
Holy shock 20, Resist Lighting 9 (1946 dmg Holy shock)
Staty base:
STR - 85
DEX - 70
VITA -155
ENE -15
lepší bude asi screen , ten toho porzradí víc :lol:
http://welwet.rajce.idnes.cz/Ironman_po ... hot470.jpg
http://welwet.rajce.idnes.cz/Ironman_po ... hot471.jpg

Výbava: Tak tady je to těžké, vzhledem k tomu co padalo za runy (el + tir) jsem udělal za celou hru asi 5-6 Steel, většinou v FLailu/Long swordu,..dále jsem se rubal obyč flailem/longem, War Scepterem co padl, momentálně mám unikátní war Scepter Stormey na switchi a vše co není li imune mlátím pořád čímkoliv rychlím co má dosah aspoň 1- ideálně 2.
Štít: zase cokoliv co mělo díry a + resy v základu, narval jsem tam vždy nějakej ten chipet diamand a bylo to, později Milabrega Štít kvůli MF, teď mám na switchi v záloze rare shield od Aniy - Aerin Shield - 30%faster block, 20% Chance to Block, 36%Cold resy, 22% zbytek,
Ruce boty - Sanders kombo - FRW,def, 20% ias,40 life, 100ar, staty..
v záloze jsou Hsarus Boty a rare rukavice, jako obvykle reapirs durability + 29 light resy.
OPasek - krutopřísnej rare sash co má 19%cold,21 light resy + repairs durability, čekám kdy ho upnu, velká šance že to je konečnej opasek.
Brnčo: asi do poloviny 5 aktu jsem měl 3x chipped topaz beast plate, poté dosloužilo a nahrazuje ho kdejaká rare plečka kterou dola´duji aktuální resy podle toho kam jdu.
Helma: Bersekr Helma, bo 25 fire resy, asi se určo najde i lepší v truhle, ale touhle jsem řešil Infectora a diabla tak tam prostě zůstala .. :lol:
Bižu: 30% fire res ring, 64 ar ring a 12%mf, 12% Li res + 25%mf amulet
ATD: 9x small charm kolem 5-7% li/cold/fire/psn res - prostě od každého něco...potom nějaké charmy co dávaj dohromady 30 life a tím tahle patálie končí :OXO

Merc: Def merc normal.
Savage Partizan 77%ed - 6 max dmg dohromady - 60-138 dmg
krutopřísná unikátní helma Coif of Glory - má vlastnost hit blind target :twisted: :!:
nějaká rare plečka co má 160 def a nějaké ty resy
http://welwet.rajce.idnes.cz/Ironman_po ... hot468.jpg

Co říct dál? bylo to cajk, více méně jsem se snažil dát něco do Holy shieldu abych ho nemusel pořád nahazovat, poté zeal abych měl 5 útoků a vše ostatní na DMG...block jsem si udržoval cca 55-60% ..teď aktuálně dám i přes 70% když mám lepší paladinskej štít
DMG je slušné, resy taky, life jdou, největší potíže dělá asi AR, to bylo už od konce 3 aktu menší problém, protože prostě nemám kde ho vzít, tajně doufám že padne angelic combo..další podstatnej problém je že nemám ani šajnu jak budu řešit LI imune, protože momentálně dám nejvíc tak 100 dmg zeal + might..přemýšlím i o venge, no uvidím :)
Naposledy upravil(a) Welwet dne 20.01.2015, 14:54 hod., celkem upraveno 8 x.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 07.11.2014, 22:37 hod.

Rezervé .)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 07.11.2014, 23:43 hod.

Vengeful Freeze

Paladin
Level 20
Umístění: Lut Gholein

Krásné nálezy:
Cleglaw's Claw, Hsarus' Iron Stay

El - 0
Eld - 0
Tir - 0
Nef - 1
Eth - 0
Ith - 0
Tal - 0
Ral - 0
Ort - 0
Thul - 0
Amn - 0
Sol - 0
Shael - 0
Dol - 0
Hel - 0
Io - 0
Lum - 0
Ko - 0
Fal - 0
Lem - 0
Pul - 0
Um - 0

Kde bylo hodně horko:
1) 1. akt normal - každý extra stron nebo cursed bosspack

POSTUP
1. akt normal
Pěstí, než byl nalezen scepter s +1 k sacrifice, to šlo kupodivu jako po másle (až na zombíka), pak s podporou might to šlo ještě lépe. Jakmile byl level 6, dodal jsem holy fire. Po porážce Blood Raven jsem si vzal cold lučištnici a nasadil ji luk s dírou a chipped emeraldem, sobě jsem dal do scepteru chiped topaz. Pak to jelo jako po másle. Problémem byli pouze cursed bossové nebo extra strong bossové, protože mi dávali poměrně nálož a jednou mi dokonce došly lahvičky, ale přestál jsem to. Komtesa dala Nefku. Později jsem našel hezký rare bacátko, s nímž jsem měl rázem dmg tak 50-80, pak ještě jedno, s kterým to bylo o něco míň, ale bylo to zase extra fast. No, obě jsem stihl před dokončením aktu rozbít, ale v inner cloisteru padl rare crystal sword (jen škoda, že měl jen 10 durability). Každopádně s ním jsem spolu s holy freezem už a vengeancí (dmg 58-133) picnul Andariel. Čekal jsem to horší, ale skoro nic mi neudělala, jen jsem dodržoval pitný režim a potřeba nebylo ani antidotky, kterou jsem našel jen jednu.

Z nálezů potěšil Hsarus pásek...pro tohoto paladina bude chlad sice největší předností, ale zároveň i největší slabinou, cold rezist budu muset mít na max co nejrychleji. A asi budu muset co nejrychleji sehnat cannot be frozen.

Hrací čas:
2:20 (1. akt norm)

Mrtvoly
Peruska - místo skonu - Act II hell - Halls of the dead - level 76.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 17.01.2015, 11:40 hod., celkem upraveno 9 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 08.11.2014, 11:17 hod.

Amar
Druid
Level 12

Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322

Příspěvek od Secondface » 08.11.2014, 21:21 hod.

Jméno: Dr_Splinter
Klasa: Druid
Lvl: 28
Lokace: Travincal
Build: Werebear + heart of wolverine
status : Uvízl v 3 aktu, zemřel mu MERC na Concilech... bez merce se táhnout další 2,3 aktu by nebylo ono... :/
takže jsem se na medvídka prach sprostě vykašlal a zkusím něco "určitě" jednodušího....

Jméno: Cathrine_Savage
Obrázek
Klasa: Amazonka
Lvl: 82
Lokace: Hell The Pandomonium Fortress
Build: Javazon ( s tím že vynechám Lighting Fury a pude max Valka s trochou decoy asi 10 bodů)
Status:
Conqueror
Obrázek
PS: JPG je upraven aby to nezabíralo půlku internetu! :D
Equip:
Zbraň: Shadow Thirst - Matrialchal Javelin +2 javelins / 40% IAS / 150%ED / 191 AR /21 poison dmg / 5%E Defense / dmg reduced by 3 / magic damage reduded by 2
Spirit -Monarch: +2 To All Skills / +28% Faster Cast Rate / +55% Faster Hit Recovery / +250 Defense Vs. Missile / +22 To Vitality / 102 To Mana / +5 Magic Absorb (varies) / Cold Resist / +35%Lightning Resist +35% / Poison Resist +35% / Attacker Takes Damage of 14
Zbraň2:Shadow Gutter - Ceremonial Javelin: 1 to javelins / 98% ED / 87 AR / adds 37-62 Fire dmg / 50 poison dmg / repleshing quantity/ Requements 30% / Ethereal
Štít2: Ancient Pledge - Kite Shield : 43% cold rezz / 48% lighting, fire, poison, rezz / 10% damage to mana / +10% dub.
Helma: Lore - Sallet: 1 to all skills / 10 energy / 30% lighting rezz / 7 damage reduced / 2 mana after kill
Brnění: Peace - Linked Mail: chance slow missiles / chance valkyrie / +2 Ama skills / 20% FHR / 2 to critical 13% EDeff / 30% cold rezz.
Ruce: Blood Cluthes - Vampirebone Gloves: 20% IAS 1% life stolen / 10% CB / / 16 life / 30% fire rezz. / poison reduced by 25% / 54% extra gold
Boty: War Traveler - Battle Boots: 25% FRW / adds 15-25 dmg / 163% EDeff / 10 strenght / 10 to vitality / 39% MF
Opasek: Viper Cord - Demonhide sash: / 59% Edeff / 20 strenght / 24% cold rezz. / 25% lighting rezz / 5%poison rezz. dmg red. 1 / magic dmg red. 1
Grim Finger - Ring1:10 FCR / 7% cold rezz / 34% lighting rezz /7% fire rezz / 35% poison rezz / Magic dmg rezz.
Raven Frost - Ring2: 189 AR / adds 15-45 cld dmg / 15 to dexx / 40 mana / cold absorb 20% / CBF
Raven Wing - Amulet:10% Faster Run Walk / 2% Life stolen p.h. / 16 strenght / 20 life / 20 cold rezz / 20 lighting rezz / 55 fire rezz / 20 poison rezz / 27 % extra gold

MERC: MRTEV zabit v Spider Forest bosspackem conviction + nějaký enchanty...
Soul Hood - Circlet: 1 to off auras / 3 to max dmg / 9 dexx / fire rezz / 15%
Blood Wrap - Ancient Armor: 5 dexx / 3 to mana / 30/ cold rezz / 20/ fire rezz
Insinght -Partizan: 13 med. aura / 35% FCR / 248% ED / 9 to min dmg / 48% bonus AR / adds 5-30 fire dmg / 75 poison dmg / 2 to crit strike / 5 to atributes / 2 to mana after kill / 23% MF

nalezeny zajímavé unikátní věci:
Raven Frost ( Lokace - Chaos Sancuary - NM )
http://oi62.tinypic.com/25tfh20.jpg
http://oi58.tinypic.com/1548qo4.jpg
War Traveler ( Lokace - Flayer Dungeon - NM )
http://oi61.tinypic.com/n3x3sk.jpg
http://oi61.tinypic.com/15sar04.jpg
HighLords Wrath ( Lokace - Chaos Sanctuary - Hell )
http://oi60.tinypic.com/2w39hfn.jpg
http://oi58.tinypic.com/wl2gw9.jpg
zajímavé setové předměty:
Tal Rashas Adjudication - Amulet ( Lokace - Abadon - Normal)
2x Tal Rashas Horadric Crest - Death Mask ( Lokace - Halls of Anguish - Nightmare) ( Lokace - Den of Evil - Hell)

Popisovat mě každý act zvlášť mě moc nebaví tak to zhrnu do jednoho alba.
http://secondfrace.rajce.idnes.cz/Diabl ... j_Ironlady

Hell mi zabere víc času už jen díky zdárnému začátku.... tak to možná i sepíšu :D
HELL
ACT1 players set 3
Prvně jsem snížil Players na 3 říkám si fajn... jdem na to... zabíjím si takhle falleny a merc někam odběhne....ani jsem si nevšim že je to bosspack a instinktivně decoy a valku za ním... ale bossáka s extra strong to neodradilo a merce s 3/4HP zabil onehit... dost mě to překvapilo... i s tím že jsem snížil players
říkám si že ho dostanu z5 z Raven ale ti lighting Immune zombie a skeletoni budou ještě zábava... a nebo konec.
Den of Evil byl v pohodě, faleni umíraj stále dobře a rychle a na začátku mi palda hned další Tal Rashas Horadric Crest - Death Mask
zapoměl jsem to screennout :/
se zombiema to už tak rychlé není... a bosspack zabral trošku víc času... došly flašky na manu které jsem do te´d vlastně nepotřeboval.
v Cold plains jsem narazil na dalšá immune s kopím tak jsem radši našel waipoint kterej byl u vchodu hodil screeny a nechám to na další den :D
Danší den jsem si ulevil že v Cold Plains není těch lighting immune tak moc jak jsem si myslel předcházející den... jenom dva bosspacky. extra strong a stoneskin jeden s enchant na cold a druhý na fire....
po dvou hodinách v jedné lokaci jsem se dostal na kraj Burial Grounds... tak jsem to dalších 10 min obcházel ale zombící s kosťákama přece jen nejsou tak vytvrdlí jak ty bosspacky.
Packat se s zombíkama před Raven se mi nechtělo tak jsem šel rovnou po ní.
Dělal jsem jí takový lighting dmg že, po dvou zásazích vyběhla z davu zombii a pak už to bylo jednoduché.
takže jsem si za zabití RAVEN s dovolením oživil MERCE
Mausoleum a Cryptu jsem zavrhl po chvilce uvažování a frčelo se do Stony field.
Tady na mě čekali další Lighting immune s kopím a kosťáci.
to už šlo o poznání jednodušeji s mercovým 1K dmg z Insight
naštěstí zase spíš plné fallenů se šamanama tak jsem byl celkem spokojen.
Underpassage jsem se obával a šel tam až když už nebylo zbytí...
ale nepotkal jsem tam žádný bosspack lighting flusačů tak jsem si silně oddychl páč nevím jak bych přes ně tady procházel.
nalezen Radaments Sphere Ancient Shield
http://secondfrace.rajce.idnes.cz/Diabl ... hot154.jpg
http://secondfrace.rajce.idnes.cz/Diabl ... hot155.jpg
Asi použiji na Andy takže doufám že půjde po mě nebo po valkýře a merce nechá dýchat.
v Dark Woodu to bylo dost zajímavé...
u 5 metrů od východu byl hned stromek což mě dost překvapilo i bossákovo extrafast. ale další vlastností jsem si nevšiml protože po 3 ranách podlehnul takže screenout jsem ho nestihl...
pak jsem potkal další dva bosspacky kosťáků extra strong/stoneskin / fana. stoneskin ale oba jen fire enchant tak to nebylo nic nepřekonatelného když jde valkýra první a dál to už byla spíš taková procházka.
v Black Marsh to bylo v pohodě... Opičáci... archerů žádný bosspack takže jsem byl spokojen...
jenom uprostřed lokace bosspack Opičáků s Convou, extra strong, lighting a cold enchant...
těm jsem jen předhodil decoy a valkýru a šupky dupky do portu a znova přes waypoint v Darkwoodu, páč Merce mám rád :D
v Tristramu nebyli žádní nebezpeční archerové jen měl multiple shot ale to má myslím vždycky... naštěstí nešli zároveň s Griswoldem a tím jeho Cursed takže jsem si to jen víc roztáhl a bylo vystaráno.... po archerech jsem tam vyděl Night Clan šampánů s gostly snad tak jsem jim jen pod nohama ukradl Caina a frčel jsem pryč páč tam měli šamana s Fanou..
v Great Marsh jsem se těšil na Forgotten Tower v očekávání pěkné runy... nejvyšší mám stále Lem která mi padla v NM Lower Kurast
ale to se nekonalo páč hned u vchodu v prvním patře Archerky s fanou a před nima Šampón pack blood Clanu... takže v 1 sec Merc s 50% HP a ještě tu sec jsem klikl z5 na východ... :shock: tak jsem to pět minut vydejchával a šel jsem dál :roll:
v Tamoe Highland bylo s mercem v pohodě až na jeden bosspack který jsem o5 obešel.
http://oi57.tinypic.com/9atsn6.jpg
do Baraks už to byla pohodička a v samotných Barracks nic Immune jen nepříjemný Extra strong, stoneskin a lighting enchanted Smither
ale stačilo aby Merc nešel první a valkýra to stíhala na 23 lvl bez problémů regenerovat.
jail1 bez immunit a Jail2 s lighting kosťákama ale jen jeden bosspack... zas extra strong, stoneskin ale valkýra špa první tak cajk.
Jail3 bez immunit a nic hroznýho... jen jsem našel další 3 Tome ID takže mám v truhle už pěknou knihovnu.
a vzhledem že už bylo pozdě tak jsem si vzal v Inner Cloister waypoint a tím to haslo. ;)

ACT 2 players set 3
PS: k doplnění 2 aktu vzhledem k delší absenci si už nepamatuji :D kouknu po nějakých JPG
Dohrání asi neplánuji... v Spider Forest byli všici komplet immune... a to s dmg 500 nebo kolik mám bez lighting fakt mor :D

krom screenu v Maggot lair brouk s Phy. rezz a light rezz :D a v Palace Cellar Uber tak nic.. :D

nesmrtelný brouk v Maggot lair
Uber
Durielův EPIC drop :lol:

ACT 3 players set 1
Tak po delší absenci 3tí ACT pokračuje.... snížil jsem si players na 1 moc immuních příšer... a mrtvý merc
ve Spider forest byl Spider Cavern až na druhým konci ale po cestě málo odboček takže aspon jsem nebloudil. (proběhnuto... samí immune až na vypasený stromy)
v Great Marsh už byli immuní jen bosspacky u bočních vchodů (nebo mi to tak připadlo ... takže jsem jim hodil decoy a šlo se dál.
v Flayer dzungle obdobně jak v Great Mars.... jen 1 Lum po cestě a toť vše... co stojí za zmínku.
LK zase immune.... ale players jsem nesnížil a rychle proběhl do Kurast Bazaar kde byli Fire Immune takže žase happy že jsem si mohl něco zabít :twisted:
Upper Kurras zase Immune.... takže další vynechaná lokace kde jsem si nic nezabil... proběhnout to do Travinical nebyl žádnej med... a ani tam těch neimmuních nebylo nějak moc... takže decoy zdruhý strany valkýra a port a vylákat je nějak jinak abych mohl projít nebyl žádný med...
tak ... rezy fire na 42% se mi moc nelíbily tak jsem pohledal nějaké charmy místo kostky v truhle a trošku ty rezy vylepšil a šlo se na radu.
Tak rada cajk... klasika.. vytáhnout po jednom a rozpíchal JABem :D aspon co bylo Light immune.
v Durance of Hate sice byli ti malí bílí bouchací ale v prvním patře žádní immune takže jsem si oddychl a vyčistil celý...
druhý patro jsem o5 probíhal .. páč mě tam naháněli ti velcí s kládama :D byl jsem si vědom že je to dost o život... potkat tam extra fast tak jsem dead :D
ale měl jsem štěstí :D
další radu před mephistem jsem natáhl ke vchodu hodil decoy a šlo se dál... lighting imm + holly freeze...
sám Mephák stál uz za nic :) a drop jak by smet..
jinak opět se mi vyplatilo sbírat každej šutr tak bylo na 10 craftů... a jeden se vcelku poved.
Raven Wing - Amulet:10% Faster Run Walk / 2% Life stolen p.h. / 16 strenght / 20 life / 20 cold rezz / 20 lighting rezz / 55 fire rezz / 20 poison rezz / 27 % extra gold

ACT3 stál dost za prd.... hodně probíhání má za následek málo zabítí a to pak něco najít...
padl jen v Spider Forest 175 poison large charm a Lum jinak nic....

ACT 4
tak Outer Speppes skakající immune... tak jsem jen proběhl... naštěstí vchod hned vedle města.... Plains of Despair v pohodě bez immune takže vybito.
Izuela jsem si skoro ani nevšiml... :D
v další lokaci už byli Stormáci... tak jsem zabil jak co.... navíc mi dochází mana flašky.... což vidím jako zásadní problém....
RIVER OF FLAME
co se týče many tak vzrostla z ničeho nic strašně spotřeba...
takže jsem přesedlal z5 na Tal Rasha helmu...10% mana steal
abych aspon trochu zamezil ztrátě many...
ale i přes to že tu nebyli žádní immune tak jsem spotřeboval asi polovinu poslední stráky s manou.
v ACT3 jsem vycházel s manou že spíše sem tam nějaká flaška po ztrátě merce přibyla.. tohle bylo zajímavé zjištění.... v ACT4 mi padly many jen z bosspacků a to jsem jich víc na ten bosspack spotřeboval...
CHAOS SANCTUARY
bylo to sice pomalejší díky STORM CASTERŮM vzhledem k tomu že jsem to musel celé vyčistit.... sice jejich vraždění bylo na dlouho ale co šlo o kole lehlo s lehkostí a sami casteři sice byli tuzí na můj směšný dmg alespon z nich padla nějaká mana...
a konečně i něco padlo... Amulet
a vylezl z něj HighLords Wrath ;)
snažil jsem se šetřit na diabla a tak zbylo 15 flašek many. + fullky 12
no spotřeboval jsem asi mana flašku a super heal :D
DIABLO sice jsem jeho otřepanou smrt screennul ale jpg se asi neudělal...
a pádilo se dál!

ACT 5 to be continued
projito k prvnímu waypointu.
radost z každé neimmuní příšery je čím dál větší a větší... :D takže 1ní lokace vyčištěna.
druhá lokace taktéž vyčištěna i s Abbadonem sice tam byly ty mrchy s Amlifou... takže jsem to měl nad hlavou furt.... ale jinak nic hroznýho....
v třetí lokaci sem tam immuní bossák... ale nic co by Valka s Jabem nepokořili :D
jen mě tam štvaly ty troj packy shamanů s falenama... když je podpořil bossák shaman.... který bez toho aby musel zakouzlit oživoval shamany a ještě byl lighting immune.... pak si tam dvakrát odběhnete aby faleny člověk odlákal od shamanů a nažene tam ještě další dva shamany s falenama... takže cca 5-6 shamanů včetně bossáka který je oživuje fajne :D hold musel jsem je všechny rozpustit aby neměl co oživovat páč jít prvně do něj byla sebevražda :D a to jsem je rozpouštěl tak na 5tý zabití... :D fakt zábava :D

R.I.P. Frozen River - recharge blbě Valkýry a charge od tří Viperů. Extra strong a fire enchant stačil...
Naposledy upravil(a) Secondface dne 10.09.2015, 18:03 hod., celkem upraveno 27 x.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

Smilee
Gorebelly
BattleTag:Smilee

Příspěvek od Smilee » 23.12.2014, 15:20 hod.

AssAssinka
Jméno: zZzSmileezZz
Build: Phoenix Strike
Lvl:17 HC >:D

Vybavení:Zatím nestojí nic za napsání
Dropy: -,,-
Splněno:
-Akt1 Normal
-

Progress:

Akt1 Normal:Zatím to šlape kromě toho že mě Andy zabila lučištnici .. to mě mrzí taková chyba ale co se dá dělat...
Potom další chyba až skor u konce mě došlo že bych mohl hrát na více playeru doufám že ten level
doženu,snad jsem o moc nepřišel teda utěšuju se tím :)

Akt2 Normal - Zatím nemám čas hrát ...
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“