konec fungování autenticatoru
- Černý vlk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Tak mi account nebere azthenticator..když reinstaluju a chci zadat nový, kliknu na odkaz v emailu, nepustí mě to přes step 1. Navíc mi zabanovali RMAH...stalo se to někomu? co dělat dál?
- Černý vlk
- Wraith
Re: konec fungování autenticatoru
zprovoznil jsem konečně další authenticaotr (opakoval jsem proces asi 20x a pak mi naskočil "step 2". Ale mám neustále ban na RMAH. Nechápu proč. Nikdy jsem nic podezřelého nedělal. Nemáte někdo zkušenosti? Dost mě tyhle věci odrazují od diabla.
Jedině ticket. Jiná možnost není. Já jsem si koupil authenticator, který nešel vůbec zaregistrovat a musel jsem ho reklamovat. Blizz má asi v databázi pěknej hokej.
- Černý vlk
- Wraith
tak dostal jsem odpověď na ticket:
"Thanks for submitting this ticket! I'm sorry I wasn't able to reach you directly; however, I will do my best to fully review your petition. Apologies for the length of time it has taken to get back to you.
In order to process your request, you will need to reply to this ticket with the Answer to your Secret Question and the Serial Code of your Battle.net Authenticator currently registered to your account. Please submit the information in the form of a text document file (such as Notepad), as an attachment to your reply (for security reasons, we ask that you do not write these in the main body of your reply)."
A zdá se mi to velmi podezřelé, navíc mi nefunguje opět autenticátor a nemůžu se lognout. Tohle mě fakt neskutečně odrazuje.
"Thanks for submitting this ticket! I'm sorry I wasn't able to reach you directly; however, I will do my best to fully review your petition. Apologies for the length of time it has taken to get back to you.
In order to process your request, you will need to reply to this ticket with the Answer to your Secret Question and the Serial Code of your Battle.net Authenticator currently registered to your account. Please submit the information in the form of a text document file (such as Notepad), as an attachment to your reply (for security reasons, we ask that you do not write these in the main body of your reply)."
A zdá se mi to velmi podezřelé, navíc mi nefunguje opět autenticátor a nemůžu se lognout. Tohle mě fakt neskutečně odrazuje.
Jsi si jist, že jsi ten ticket skutečně vyplnil na battle.net a ne na nějaké přesměrované stánce, která se jako bnet jen tváří?

- Černý vlk
- Wraith
ano, na takové věci si dávám pozor. Každopádně situace se vyřešila, ale mrzí mě, že z ničeho nic ten autentikátor přestal fungovat (následně po jeho odhlášení mi zabanovali RMAh).Halen píše:Jsi si jist, že jsi ten ticket skutečně vyplnil na battle.net a ne na nějaké přesměrované stánce, která se jako bnet jen tváří?![]()