dawe: co máš z toho, já mám zase zvyk ten stejnej den dobrou věc najít i o ni přijít

...jako dnes, kdy jsem přišel o meč. kterej mě krásně boostoval ten life. Zbylo mi i tak 66k, což ujde, ale mrzí mě to hodně. Taky jsem vypozoroval (konečně) důvod, proč kapu.
Už potřetí to bylo totální znemožnění pohybu a já nemám žádnej únikovej skill

...Teď naposledy jsem zústal na oválech v Arreatu v rohu, kde mě totálně zablokovali psi zdma, který navíc dlouho držely. Pod nožičky mi šoupli pár arcane laserů a jakej jsem byl i se svejma 74k life

...nemohl jsem nic dělat, ani to nebylo nějak rychlý, stihl jsem nahodit berka (a ten toho umí vyřešit opravdu hodně) i vypít láhev, ale zdi nemizely a já se jen díval, jak pomalu hynu,...
Takže zvažuju přechod z Bround stomp na stunovací nebo přitahovací Leap...problém je, že ten Leap není tak účinnej,...Já ten stun prostě potřebuju, jsem bez něj vyřízenej,...zkoušel jsem ho nepoužívat a vůbec mi tak nejde hrát,...bez Ground stompu bych měl tak 5x tolik RIPů,...tohle je opravdu zapeklitej problém

...ale něco udělat musím, protože tenhle problém se mi opakuje a s mým buildem je to neřešitelný,..