Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: Poradna

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 14:47 hod.

wulf:....tak ať to koukaj zase rychle přehodnotit :D ....4 pct. :love: ...jojo, těch 100k je můj sen :wave: ...(k tomu aspoň 80+k DPS buffed...)

edit: a nezapomeň, že mám nahráno teprve nějakejch 130 hodin ;) :wave:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 15:02 hod.

dawe: já už mám s dex ramena i bracery,...prostě všechno :D :{ ..to je psycho :lol: ..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 15:32 hod.

Amulet of vitality!!! :love: :love: hálelůja,...dneska se daří :wave: ....teď ještě nějakou tu legendu na brimstone 8-) ....(dawe: a z jednoho dropu i dex ramena :roll: ...co jsem komu udělal :lol: )..

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 06.05.2013, 15:44 hod.

haluzáři :wave: ufff mě se podařilo protlačit eleanor do 2 aktu hpčka dobrý ale dps to je mizérie :D :D butchera sem pižlal teda aspon 5 minut a ten šmejd nedropl ani žlutej item :shock:..... amulet of vitality mám ale nemám brimstony :{ já nemám nic krom spousty materiálu :D a to už dlouho nic nerozkládám
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 15:50 hod.

dawe: no, já už taky víc prodávám, než rozkládám,...zatím mi chyběj hlavně prachy,..jinak ten boj si dovedu živě představit :D

to teda jo, tohle byla haluz haluzí :D ..

edit: no nic, naši chlapci dostávaj od Švícarů :roll: ...takže je potřeba jít fandit,...ale dneska to ještě musím zkusit,..mám sypací den :wave: ..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 19:36 hod.

Tak mi po dlouhý době padla legenda 2h macek (později doplním)...nebyl nic moc, tak šel na brimstone a já zkusil první vit amulet,...silně podpořil vit, ale žádný útočný vlastnosti, takže je k nenošení,...(pro zajímavost jsem šel na 83k life :) , ale -5k dps, což si nemůžu dovolit)...

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.05.2013, 22:42 hod.

to mě tak nějak furt nic nepadá ani na HC tady se ani nedaří v craftu :{ já ty monky mám nějaký zakletý :D :D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.05.2013, 00:38 hod.

dawe: co máš z toho, já mám zase zvyk ten stejnej den dobrou věc najít i o ni přijít :roll: ...jako dnes, kdy jsem přišel o meč. kterej mě krásně boostoval ten life. Zbylo mi i tak 66k, což ujde, ale mrzí mě to hodně. Taky jsem vypozoroval (konečně) důvod, proč kapu.

Už potřetí to bylo totální znemožnění pohybu a já nemám žádnej únikovej skill :{ ...Teď naposledy jsem zústal na oválech v Arreatu v rohu, kde mě totálně zablokovali psi zdma, který navíc dlouho držely. Pod nožičky mi šoupli pár arcane laserů a jakej jsem byl i se svejma 74k life :-x ...nemohl jsem nic dělat, ani to nebylo nějak rychlý, stihl jsem nahodit berka (a ten toho umí vyřešit opravdu hodně) i vypít láhev, ale zdi nemizely a já se jen díval, jak pomalu hynu,...

Takže zvažuju přechod z Bround stomp na stunovací nebo přitahovací Leap...problém je, že ten Leap není tak účinnej,...Já ten stun prostě potřebuju, jsem bez něj vyřízenej,...zkoušel jsem ho nepoužívat a vůbec mi tak nejde hrát,...bez Ground stompu bych měl tak 5x tolik RIPů,...tohle je opravdu zapeklitej problém :!: ...ale něco udělat musím, protože tenhle problém se mi opakuje a s mým buildem je to neřešitelný,..

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 07.05.2013, 05:54 hod.

leap je na zdrhačku značka ideál :) walleři s arcanama jsou problém vždycky hlavně v jeskyních
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.05.2013, 09:00 hod.

dawe: navíc jsem si v BrotherhooDu nějak oblíbil ACT3 a hlavně Arreat, protože tam nebloudím a ten je úzkej stejně jak jeskyně. Na EU jsem chodil skoro pořád ACT2.

Já ten Leap asi budu muset použít. Jen pečlivě zvážit runu. Ještě jsem nezažil tak smutnej pohled, jen jsem tak stál mezi těma zdma na laserech a bezmocně se díval, jak mi pomalu mizí život,.., nemohl jsem vůbec nic udělat :-|

Dřív jsem hrával Rend/Leap(což bylo skvělý), ale zároveň s Grouns stompem,...to tady nejde a vím, že mi bude děsně chybět,...(Groun stomp hraju od začátku na všech postavách)...a taky se obávám chyb po změně tlačítek,...ale to už je hold daň.

Takže výsledek: Přechod na Leap a až vylepším DPS, přechod na Into the fray. Tím by měl být build hotovej a definitivní, protože nahoru už ve svým buildu nemám kam jít (jedině ještě pokřik na Impunity, ale to je daleká budoucnost)..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.05.2013, 09:21 hod.

INFORMACE: protože se mi plní TO TEM, udělal jsem změnu v režimu zážezů. Protože se obtížně hledá nadpoloviční většina členů, když se máme k něčemu vyjádřit, bude pro umístění zářezu určující "salvage price". TO TEM je momentálně takto porovnán. bude to zjednodušení a salvage price je pro BH prostě určující prametr, vždyť podle toho nás RIP trestá. Upravil jsem i text článku ITEM TO TEM.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.05.2013, 09:46 hod.

Bylo to nejtěžší rozhodnutí v buildu. A je to definitivní. DrSmíček už si nezadupe :( ....doufám, že to bylo dobrý rozhodnutí. S Leapem začnu opatrně od první runy. Zajímaj mě poslední dvě, mezi kterejma váhám, ale raději prověřím i tu první (Iron Impact), prtože je to defense runa a nechci udělat zbrklej krok,..

Jojo WD
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 07.05.2013, 10:52 hod.

Boooze skoro som RIPol ked ma napadli 3 elite packy booze keby nehram tanka tak som davno dole ale este stale sami podarylo utiect a a po case ich zlozit inak uz som zabil Beliala na nightmare :)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.05.2013, 11:01 hod.

jojo: tak to ti gratuluju,..mě zabil Belial jednou pokaždé mimo normal :shock: :D :roll: :oops:

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 07.05.2013, 11:02 hod.

No mal som na male aj u neho ale flaska ma zachranila :D inak by sa mohol spravit topick len pre tych hracov co hraju na HC co ty na to? Aby sme mohly hrat spolu atd. Odovzdavat si skusenosti a aby sme nemusely zaplnat iny topick ze by sa spravil zvlast pre HC hracov a zvlast pre SC. Lebo casom by som chcel s niekym hrat by to nolo lepsie ako sam.
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.05.2013, 11:12 hod.

jojo: však tady to nikoho neobtěžuje. klidně si tu řeš, co potřebuješ s ostatníma HC. Jde o to, že aktivně se tu zapojuje cca 5 lidí z BH (různě se to střídá, jak maj lidi čas). Když to rozdělíme, nikdo nebude vědět už vůbec nic (vím to podle diskuse v Síni slávy, kdy stejně všechno povídání probíhalo v Poradně)...prostoru máme dost a je, podle mě, jednodušší to řešit na jednom místě. A hlavně nevím, proč tak důrazně oddělovat HC a SC v diskusi, když hrajeme všichni to samý, jen jedni mají jedinej pokus, ale i SC nesměj a nechtěj umírat a všichni proto upravujeme styl hry v podstatě jako HC,..takže to zajímá všechny ;)

PS: budu naopak právě jen rád, když se budou všichni hráči BH HC i SC aktivněji zapojovat do diskuse, můžou se z toho poučit všichni!

edit: a nejlepší na tom je, že se tu problémy řešej průběžně a bez ohledu na nějaký témata, prostě máš co říct, dej to sem, chceš radu, ptej se, máš radu, poraď, chceš se pochlubit, pochlub se 8-) ...všichni jsme tu na jedný lodi ;) ..

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 07.05.2013, 11:17 hod.

Ok mohol sa zapojit niekto kto tiez hra HC na EU servery ze ked dame 60 lvl ze by sme mohly hrat spolu bolo by to zaujimavejsie. A este jedna otazka ked uz sa niekto najde a zajdeme neco spolu tak ked on neco najde pre mna tak mimto moze tradnut ci ani to sa nesmie?
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.05.2013, 11:22 hod.

Jojo: každej má v Postavách server i způsob hry HC/SC, takže domluvit si s někým hru není problém ;)

A pro coop platěj stejný pravidla. Nesmí se NIC předávat žádným postavám. Ani suroviny, itemy, prostě nic a to ani mezi tvými ani jinými postavami z BH. Zkrátka komu co padne, to má.

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 07.05.2013, 11:26 hod.

No pockaj ked ta byt podla D2 tak tam sa mohly davat medzi sebou itemi kedze to co ti padlo vydeli vsetci
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.05.2013, 11:34 hod.

jojo: no, ale tady se to dohodlo jinak. Shodli se na tom všichni, kdo se mnou dělali pravidla. Tohle je D3 a nikdy to nebude D2 (o podobnost jsme se snažili, ale 100% to být prostě nemůže), takže jsme si to nastavili takhle a teď už s tím nic nenaděláme 8-) ...tady hrajeme takhle,..

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“