Přechod z US na EU

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
pejay
Quill Rat
Přechod z US na EU

Příspěvek od pejay » 19.08.2012, 04:01 hod.

Zdravíčko. D3 jsem si kupoval přes kreditní kartu, stáhl jsem clienta, hru, nainstaloval a pak jsem zjistil že mi nejdou přidávat kámoši do friend listu. A chtěl jsem se zeptat, jestli je možnost přechodu z US na EU. Zjistil jsem to pomocí battle.netu. Pomůže mi v tomhle support? Nebo se to dá zařídit i jinak? Nebo mám smůlu?

S díky za odpověď, pejay.

Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167

Re: Přechod z US na EU

Příspěvek od Fru-fru » 19.08.2012, 08:15 hod.

pejay píše:Zdravíčko. D3 jsem si kupoval přes kreditní kartu, stáhl jsem clienta, hru, nainstaloval a pak jsem zjistil že mi nejdou přidávat kámoši do friend listu. A chtěl jsem se zeptat, jestli je možnost přechodu z US na EU. Zjistil jsem to pomocí battle.netu. Pomůže mi v tomhle support? Nebo se to dá zařídit i jinak? Nebo mám smůlu?

S díky za odpověď, pejay.
Přímo ve hře v options, myslím záložka account, a tam najdeš volbu regionu. Vyber EU a máš to. Postavu samozřejmě nemůžeš přenést. Vše od začátku...

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 19.08.2012, 08:40 hod.

teoreticky to možné je, akorát bude problém, jestli to vůbec dovolují pravidla (kdo je četl celé?:D) a rozdílná administrativa. rozuměj eu a us spravují jiní lidé, takže podpora eu serverů pravděpodobně nemá kompetence přesunout na ně us charakter. každopádně z logiky věci bych se obrátil na us podporu, nikoli eu. to hned ze dvou důvodů - jsou tvému problému místně příslušní, jelikož řešíš něco nalézající se na jejich serverech, a za druhé se považuje za schopnější.

pejay
Quill Rat

Příspěvek od pejay » 19.08.2012, 14:47 hod.

a nevíte co přesně napsat? angličtinou moc neoplývám, tak bych nerad ze sebe udělal trolla.

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 19.08.2012, 15:21 hod.

Ani bych se neobtěžoval, nic ti nepřesunou. Je to jisté na 99,999%. Kdyby takhle lidem přesouvali účty narušovalo by to ekonomiku.

Kolik toho máš na US? třeba by jsi našel někoho na cizích fórech kdo by vyměnil equip z US na EU.

pejay
Quill Rat

Příspěvek od pejay » 19.08.2012, 15:42 hod.

Nic moc právě, ale nějaký čas jsem tomu už věnoval a to mě štve no :/

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 19.08.2012, 15:50 hod.

Tak na to kašli a pojď na EU od nuly, za chvíli to máš zpět.

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 19.08.2012, 16:00 hod.

Pokud tam máš něco hodnotnějšího není problém to prodat a fondy pak využít na EU.
Vyexpení 60lvl už moc času nezabere ...
@ Javůrek - to přesouvání charů jsi zkoušel nebo jak víš, že to nejde. To o té ekonomice nemyslíš doufám vážně...

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 20.08.2012, 09:54 hod.

Přesunutí charu nejde. Máš to doknce napsáno ve FAQ ke global play.

peter10
Wraith
BattleTag:PetKiller10 #2658

Příspěvek od peter10 » 21.08.2012, 12:20 hod.

mna by zaujimalo ci na US je moznost predavat RMAH?

na EU mi to ide(nepotrebujem autentifikator) cez Paypal a SMS, ale na US to asi bude problem s overenim zez SMS???
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 21.08.2012, 12:23 hod.

peter10: myslím, že tohle nejde, rmah můžes používat jen v tom regionu v jakym seš zaregistrovanej. Aspoň tak to myslím psali.

Eveling
Quill Rat
BattleTag:Eveling#2955

Příspěvek od Eveling » 22.08.2012, 12:40 hod.

Chtěl jsem se zeptat jak se mám přesunout z lokace Asie na Evropu.. jediná Asie mi funguje a dá se přihlásit. Na US a EU mě to napíše Lost Connection.. co s tim ?

Odpovědět

Zpět na „Obecně“