Přechod z US na EU
Zdravíčko. D3 jsem si kupoval přes kreditní kartu, stáhl jsem clienta, hru, nainstaloval a pak jsem zjistil že mi nejdou přidávat kámoši do friend listu. A chtěl jsem se zeptat, jestli je možnost přechodu z US na EU. Zjistil jsem to pomocí battle.netu. Pomůže mi v tomhle support? Nebo se to dá zařídit i jinak? Nebo mám smůlu?
S díky za odpověď, pejay.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Přechod z US na EU
Přímo ve hře v options, myslím záložka account, a tam najdeš volbu regionu. Vyber EU a máš to. Postavu samozřejmě nemůžeš přenést. Vše od začátku...pejay píše:Zdravíčko. D3 jsem si kupoval přes kreditní kartu, stáhl jsem clienta, hru, nainstaloval a pak jsem zjistil že mi nejdou přidávat kámoši do friend listu. A chtěl jsem se zeptat, jestli je možnost přechodu z US na EU. Zjistil jsem to pomocí battle.netu. Pomůže mi v tomhle support? Nebo se to dá zařídit i jinak? Nebo mám smůlu?
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
teoreticky to možné je, akorát bude problém, jestli to vůbec dovolují pravidla (kdo je četl celé?:D) a rozdílná administrativa. rozuměj eu a us spravují jiní lidé, takže podpora eu serverů pravděpodobně nemá kompetence přesunout na ně us charakter. každopádně z logiky věci bych se obrátil na us podporu, nikoli eu. to hned ze dvou důvodů - jsou tvému problému místně příslušní, jelikož řešíš něco nalézající se na jejich serverech, a za druhé se považuje za schopnější.
a nevíte co přesně napsat? angličtinou moc neoplývám, tak bych nerad ze sebe udělal trolla.
Ani bych se neobtěžoval, nic ti nepřesunou. Je to jisté na 99,999%. Kdyby takhle lidem přesouvali účty narušovalo by to ekonomiku.
Kolik toho máš na US? třeba by jsi našel někoho na cizích fórech kdo by vyměnil equip z US na EU.
Kolik toho máš na US? třeba by jsi našel někoho na cizích fórech kdo by vyměnil equip z US na EU.
Nic moc právě, ale nějaký čas jsem tomu už věnoval a to mě štve no :/
Tak na to kašli a pojď na EU od nuly, za chvíli to máš zpět.
Pokud tam máš něco hodnotnějšího není problém to prodat a fondy pak využít na EU.
Vyexpení 60lvl už moc času nezabere ...
@ Javůrek - to přesouvání charů jsi zkoušel nebo jak víš, že to nejde. To o té ekonomice nemyslíš doufám vážně...
Vyexpení 60lvl už moc času nezabere ...
@ Javůrek - to přesouvání charů jsi zkoušel nebo jak víš, že to nejde. To o té ekonomice nemyslíš doufám vážně...
Přesunutí charu nejde. Máš to doknce napsáno ve FAQ ke global play.
mna by zaujimalo ci na US je moznost predavat RMAH?
na EU mi to ide(nepotrebujem autentifikator) cez Paypal a SMS, ale na US to asi bude problem s overenim zez SMS???
na EU mi to ide(nepotrebujem autentifikator) cez Paypal a SMS, ale na US to asi bude problem s overenim zez SMS???

peter10: myslím, že tohle nejde, rmah můžes používat jen v tom regionu v jakym seš zaregistrovanej. Aspoň tak to myslím psali.
Chtěl jsem se zeptat jak se mám přesunout z lokace Asie na Evropu.. jediná Asie mi funguje a dá se přihlásit. Na US a EU mě to napíše Lost Connection.. co s tim ?