Diablo sny

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
vyrostek
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:vyrostek#2592
Diablo sny

Příspěvek od vyrostek » 15.10.2012, 11:43 hod.

Nevim jak to mate vy, ale ja teda mam sny docela casto a vetsinou si je i slusne pamatuju, zdaji se mi vsemozne blbosti a ty zajimave jsem si kdysi i psal, abych je nezapomnel. Ted o vikendu jsem mel od Diabla pauzu, ale za to dva Diablo sny a neni moc lidi s kteryma bych se o ne mohl podelit, tak to pisu pro pobaveni tady.

Jako to ze se mi zdalo, ze mi umrel HC barbar na nightmare na zawallovani a arcane, to moc zajimave neni.

Druhy sen mel pravdepodobne inspiraci na tomto foru, protoze jsem tady cetl vlakno jak lidi farmi Leoric's Signet http://eu.battle.net/d3/en/item/leorics-signet. Tak se mi zdalo, ze jsem se rozhodl tento ring taky farmit. No padnul mi hned jak jsem vlezl do 2. actu na normal a navic s top rollem 30%. Pak jsem sel do obchodu a chlubil se timto super dropem prodavacce. Tam mi pani rekla, ze to je sice super drop, ale ze ma chleba, ktery ma 20% do expu a ze se da pouzit misto toho ringu a je daleko levnejsi. Tak jsem si rikal, ze to vyzkousim. Vymenil jsem chlba za ring (technicky nevim jak jsem to udelal), ale mel jsem normalne na postave misto ringu chleba a fungovalo to. Tak uz jsem se tesil, jak zacnu davat zazracny chleba do aukce a jak budu bohaty. Nacez kdyz jsem se pak chtel lognout na battle.net, tak jsem mel bloknuty ucet. Sesmolil jsem email a Blizzard mi odpovedel, ze mam dozivotni ban na vsechny jejich hry, jelikoz jsem podvodnik. :D

patriarchf
Fallen Shaman
BattleTag:patriarchf#2640

Re: Diablo sny

Příspěvek od patriarchf » 15.10.2012, 11:50 hod.

Tak ty už to taky nehul ! :D ;)
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5

lox
Quill Rat

Příspěvek od lox » 15.10.2012, 11:57 hod.

:lol: zrejme se ti tvoje podvedomi snazi neco naznacit...

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 15.10.2012, 11:57 hod.

Čas dát si delší oraz od Diabla ;)

falen
Wraith
BattleTag:falen#1289

Příspěvek od falen » 15.10.2012, 13:10 hod.

Prosím udělej službu veřejnosti a prostuduj tyto stránky. Určitě nejsi jedinný člověk kterému se toto stalo... . THx

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 15.10.2012, 13:54 hod.

zajdi nekdy ven nebo na pivo :D

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 15.10.2012, 13:56 hod.

jak sis dal chleba na prst?
Obrázek

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 15.10.2012, 14:08 hod.

Právě jsem to zkusil a jde to! :shock:

vyrostek
Wraith
BattleTag:vyrostek#2592

Příspěvek od vyrostek » 15.10.2012, 14:13 hod.

Nebojte hraju jen par hodin denne for fun, chodim normalne do prace, na squash, na fotbal, na pivo, na poker ... a obcas se venuju i manzelce :-) Takze pripad pro chocholouska a nolife diablo maniak snad zatim nejsem. Jen mam proste celkem casto docela huste sny. BTW lidem co hodne huli se pry sny moc nezdaji, takze hulenim to asi taky nebude.
Jak jsem chleba z obchodu pretahl do hry a dal na prst nevim, ale proste jsme ho tam mel a mel 20% do expu. :-)
Nakronaut, tak bacha na BAN! ;-)

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 15.10.2012, 14:30 hod.

vyrostek píše:BTW lidem co hodne huli se pry sny moc nezdaji, takze hulenim to asi taky nebude.
Můžu potvrdit, sny se možná zdaj, ale člověk si vůbec nepamatuje, že by se mu nějaký zdály.
Jinak zajímavej sen, taky se mi jich pár s diablo tématikou už zdálo, ale většinou do půl hodiny nevim co to bylo a tak zajímavej sen to nebyl určitě :D

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 15.10.2012, 15:00 hod.

Quetak píše:
vyrostek píše:BTW lidem co hodne huli se pry sny moc nezdaji, takze hulenim to asi taky nebude.
Můžu potvrdit, sny se možná zdaj, ale člověk si vůbec nepamatuje, že by se mu nějaký zdály.
Jinak zajímavej sen, taky se mi jich pár s diablo tématikou už zdálo, ale většinou do půl hodiny nevim co to bylo a tak zajímavej sen to nebyl určitě :D
Tak pod toto se můžu také podepsat :lol:
Obrázek

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 15.10.2012, 17:55 hod.

Ked uz ste pri tych snoch. Mne sa dnes napriklad snivalo, ze som nemohol zaspat. Urcite jeden z kategorie TOP snov ktore som mal. Tiez bol dobry jeden sen kde som pozeral z okna domu a pristalo tam ufo a v tej sekunde som prepal kanal TV na stv2 :p
Mr_Perfect píše:
Quetak píše:
Tak pod toto se můžu také podepsat :lol:
Ak si chcete zapamatat kvalitny sen. Treba si ho hned po spanku zapisat alebo sa s nim niekomu zdvoverit, najlepsie frajerke.A tiez sny z ktorych sa clovek budi smiechom sa lahsie zapametavaju :D
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“